Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
76
Favori
256.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arada OGZ ye üyelik açılmış. Gittigidiyor üzerinden konuşmuştuk üye alımı kapalı olduğu için üye olamamıştın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ian curtis -- 22 Haziran 2011; 23:55:02 >
  • Valla daha önce benzer sistemle çalışan bir satıcıdan CoD MW2 ve L4D almıştım. 1-2 ay oynadım sonra steam account'uma baya uzun bir süre bakmadım. Yaklaşık 1 yıl sonra hadi bi oynayayım dedim 1 gün oynadım ertesi gün bi baktım account'um banlenmiş. Steam supoort team le iletişime geçtim ve Fraud Key kullandığım için banlemişler. O yüzden bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilanar

Valla daha önce benzer sistemle çalışan bir satıcıdan CoD MW2 ve L4D almıştım. 1-2 ay oynadım sonra steam account'uma baya uzun bir süre bakmadım. Yaklaşık 1 yıl sonra hadi bi oynayayım dedim 1 gün oynadım ertesi gün bi baktım account'um banlenmiş. Steam supoort team le iletişime geçtim ve Fraud Key kullandığım için banlemişler. O yüzden bilemiyorum.

Satıcı sağlam değilmiş demek. Herkes temiz satıcı olacak diye bişey yok. Benim ürünlerim garantili öyle bi durumn sözkonusu değil.
    Ayrıca bide şöyle bişey var, fraud keyden hesap banlanmaz. sadece ilgili oyun hesaptan silinir.
  • Takip Hayırlı satışlar Soner Bey.Bir de pm attım bakarsan sevinirim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: weljan

Takip Hayırlı satışlar Soner Bey.Bir de pm attım bakarsan sevinirim. :)

Cevaplandı
  • pes keyi alcam satış sdevam ediyomu,indirim olur mu bi de,zaten yeni pes oyunu çıkacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

pes keyi alcam satış sdevam ediyomu,indirim olur mu bi de,zaten yeni pes oyunu çıkacak?

Merhaba. PES satışımız var ama inanın keyleri çok pahalı geliyor. Size tavsiyem D&R den kutulusunu 36 TL ye almanızdır. Şuan ben keyini o fiyata alamıyorum.

http://www.dr.com.tr/0000000324461,0000000345391/Eser/Yazilim/Oyun/Spor/Futbol/PES-2011-PC
  • Hocam yaklasik 70-75 tl butceyle bir steam oyun alimi yapmayi planliyorum. Eger yardimci oluyorsaniz komisyonlarinizla pm atabilir misiniz? Surekli alisveris yaptigim biri var fakat komisyonlar yeminle belimi cok kotu bukuyor artik farkli birini ariyorum surekli alisveris yapabilmek icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cezeri

Hocam yaklasik 70-75 tl butceyle bir steam oyun alimi yapmayi planliyorum. Eger yardimci oluyorsaniz komisyonlarinizla pm atabilir misiniz? Surekli alisveris yaptigim biri var fakat komisyonlar yeminle belimi cok kotu bukuyor artik farkli birini ariyorum surekli alisveris yapabilmek icin.

Size tavsiyem Steam üzerinden alacaksanız bir Turkcell bayiinden Cep-T Para Card satın alın. içine para yükleyin ve kredi kartı gibi steamdan alışveriş yapın.
    Böylelikle kimseye komisyon özemezsiniz.
    Ben o tür alışverişlerde pek bulunmuyorum :)
  • Bu rusça dan ıngilizce yapılan cod alsak ve yapsak daha sonrada dlc alırsak ne olur merak ettim
  • Yani bu ek paket almak için senden mı almamız lazım yoksa steam da indirime girince aldık download ettik oyun yine rusça mı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersai

Bu rusça dan ıngilizce yapılan cod alsak ve yapsak daha sonrada dlc alırsak ne olur merak ettim

Rusça cod alıp dlc alabilirsin. hiçbir problem olmuyor. Fakat DLC ler sadece steamden alınıyor.
    dlcler içinde dilyaması sitemizde mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 29 Haziran 2011; 11:47:18 >
  • Anladım yani steamda ıngilizce olduğu için ek paket problem olmaz diyosun Sende ek paket varmı varsa fiyatı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unique For All -- 29 Haziran 2011; 11:56:07 >
  • quote:

Anladım yani steamda ıngilizce olduğu için ek paket problem olmaz diyosun Sende ek paket varmı varsa fiyatı?

Malesef ek paket yok bende. key olarak gelmiyor onlar. sadece steam satıyor.
  • XBOX Live 3 Aylık Gold üyelik tekrar stoklarımızda.

35 TL Hemen Teslim Sınırlı sayıda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear
    quote:

Anladım yani steamda ıngilizce olduğu için ek paket problem olmaz diyosun Sende ek paket varmı varsa fiyatı?

Malesef ek paket yok bende. key olarak gelmiyor onlar. sadece steam satıyor.

Hm dil yaması mevcut diyince ben var zannettim neyse saol
  • hocam battlefield bad companys 2 sipariş ettim vede aldım
    süpersiniz vallah anında teslimat ben memnun kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phycho21 -- 5 Temmuz 2011; 21:28:55 >
  • EA oyunlarında kampanya.

Battlefield: Bad Company 2
    Medal Of Honor
    FIFA 11
    Dead Space 2
    Dragon Age II
    Need For Speed: Hot Pursuit

Yukarıdaki oyunlardan herbiri sadece 25 TL (Havale & EFT veya Kartsız işlem ile yatırmalarda geçerlidir.)

•  Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Super Streef Fighter IV: Arcade Edition GFWL Cd-Key satışlarımız başlamıştır.
    Oyunun download desteği yoktur.
    Kendi imkanlarınız ile indirdiğiniz oyuna alacağınız cdkeyi girerek CRACKSIZ online multiplayer ve full olarak oynayabileceksiniz.
    Havale ile: 30 TL
    Kredi kartı ile 34.9 TL ye alabilirsiniz.
    Kredi kartı ile satın almak için:http://urun.gittigidiyor.com/Super-Street-Fighter-4-IV-Arcade-Edition-CD-Key_W0QQidZZ41974702

• Soner bey pm attım bakabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkeraistlin -- 12 Temmuz 2011; 0:58:17 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.