Şimdi Ara

Virtua Tennis 4 { PC } [Çıktı] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
33.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyperion1905

quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

quote:

Orijinalden alıntı: *yns*

2009 ile arasında fazla fark varmı ???

2009'da bence grafikler bundan daha iyi, bunda şortlar sallanmıyor bile onda saçlar bile dalgalanıyordu, terler falan belirgindi hatırladığım kadarıyla, oynanışı pek hatırlamıyorum az sonra yükleyip bi kaç resim atabilirim isterseniz.

Sen söyleyince daha dikkatli baktım ve dediklerinin hepsi bu oyunda da mevcut,ekran kartını ve ayarları bir kontrol et istersen.

Launcher'da sadece 4 tane ayar seçeneği gözüküyor bende. Biri çözünürlük, 1366x768'de. AA x4. Shader Model 3.0 Vsync: Açık. Başkada ayar bulamadım, bunlarda fullde zaten ama yukarıdakilerin hiç biri yok bende?

• Arkadaşlar bu oyunu online nasıl oynayacağız yardım edin
  • Online oynayabilmek için sendit.com'dan bir adet sipariş ettim. Şu anda önsipariş verebiliyorsunuz. 8 Temmuz'da gönderimlere başlayacaklar sanırım.
  • online için illa sipariş mi etmek zorundayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawyer53

online için illa sipariş mi etmek zorundayız

Orijinal olması gerekiyor oyunun.
  • Kötü oldu o zaman o kadar sevinmiştim arkadaşımla oynayacağım diye...

Sağol bilgi için.
  • yav arkadaş sabah akşam oynarım diye kol aldım, sezon 4 ten sonra başa sarıyor ee ben nasıl dünya da birinci olacam o zaman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

yav arkadaş sabah akşam oynarım diye kol aldım, sezon 4 ten sonra başa sarıyor ee ben nasıl dünya da birinci olacam o zaman..

4. Sezon bitince karakterini tekrar load et ve sadece yıldız almaya odaklan antremanı felan bosver. O zaman olursun birinci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 7 Temmuz 2011; 14:18:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

yav arkadaş sabah akşam oynarım diye kol aldım, sezon 4 ten sonra başa sarıyor ee ben nasıl dünya da birinci olacam o zaman..

4. Sezon bitince karakterini tekrar load et ve sadece yıldız almaya odaklan antremanı felan bosver. O zaman olursun birinci.

yanlış hatırlamıyorsam 4. sezondan sonra tekrardan en dip kategoride başlattı yani sıfır yıldızdan, dediğim gibi yanlış hatırlıyor olabilirim...
  • quote:

quote:

quote:

yanlış hatırlamıyorsam 4. sezondan sonra tekrardan en dip kategoride başlattı yani sıfır yıldızdan, dediğim gibi yanlış hatırlıyor olabilirim...

Aynen yıldızları sıfırlıyor ama yeteneklerine dokunmuyor ve bu sıfırlama tum oyuncular icin gecerli o yuzden yıldızlara odaklanınca kolayca 1. olabiliyorsun.

• http://www.cimri.com/toshiba-tecra-m9-185-notebook

Toshiba Tecra-a8 de oynayabileceğim VT oyunu var mı beyler eskiler den falan da olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen yıldızları sıfırlıyor ama yeteneklerine dokunmuyor ve bu sıfırlama tum oyuncular icin gecerli o yuzden yıldızlara odaklanınca kolayca 1. olabiliyorsun.

hımm anladım hocam sağolasın..

• Arkadaşlar oyunu 3. oynayışımda 850 küsür yıldızla bitirdim. En üsttekilerin üzerinde bir ünvan açıldı Master diye. Sonra sadece en iyilerin olduğu bir turnuvaya katıldım. Finalde Djokovice yenildim. Sonra King diye bir eleman var. Hiçbir özelliği yazmıyor ama En üstteki elemanları birleştirip oluşturmuşlar gibiydi. Tam bir tenis savaşı verdim adamla. 4 oyundu. 3-0 yendi. 4. oyunda 30-0'dan çevirdim. Oyun tarzını da kapınca zorlu bir 17 dk.nın ardından 4-3 yenmeyi başardım ve 996 yıldızla Legend oldum. Heykelimi falan diktiler. Ama çok pis adrenalin salgıladım oynarken süperdi.
    Şimdi bir bayan karakter açtım, özellikleri devam ediyor ama pek ısınamadım. Bakalım.

• Top fileye takılıyor mu? Takılmıyorsa aynen çöpe bu oyun da (:
  • quote:

quote:

quote:

quote:

diğer oyuncuların yıldızları sıfırlanmıyor malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Top fileye takılıyor mu? Takılmıyorsa aynen çöpe bu oyun da (:

Takılıyor tabi canım.
  • quote:

ooo hocam top aut a bile gidiyor
  • quote:

quote:

ooo hocam top aut a bile gidiyor

hee kondisyon düşük olduğu zaman karakterin ayarı kaçıyor.
    saçma sapan vuruşlar yapıyor.
    koşamıyor:D
  • Topun fileye takıldığını sadece 1 kez gördüm ben. O da ilk oyunumdaydı. Ayrıca rakibin attığı toplar da fileye takılmıyor, nerdeyse hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

Topun fileye takıldığını sadece 1 kez gördüm ben. O da ilk oyunumdaydı. Ayrıca rakibin attığı toplar da fileye takılmıyor, nerdeyse hiç.

zorluk nasıl hocam ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.