Şimdi Ara

VİDEO İZLERKEN SES- GÖRÜNTÜ ZAMANLAMA KAYMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar video izlerken bazı filmlerde seste veya görüntüde gecikme yaşıyorum. bunu gideren bir program varmı. gom player de bunu gideren özellik varmı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Codec yada filmler de sorun olması yüksek ihtimal..

Benim sana önerim sorun yaşadığın filmleri VLC Player ile çalıştırıp test etmen olacaktır.

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Codec yada filmler de sorun olması yüksek ihtimal..

Benim sana önerim sorun yaşadığın filmleri VLC Player ile çalıştırıp test etmen olacaktır.

Sayın hocam ayni filmi birçok farklı siteden indirip izliyorum. fakat durum hep ayni. sadece o izlediğim filmin formatında problem var.( filmin adı : dilekler zamanı). diğer izlediğim filmlerde veya videolarda sorun yaşamıyorum. demek istediğim video oynatırken sesi yada görüntüyü öne alma ya da geriye alma gibi uygulama yapabileceğimiz bir program var mı.
    kullanılan ses kartının tercihini doğru yapın...
    onboard ve pci ses kartlarının ayrı ayrı çalışması nedeniyle olabilir...

Orijinalden alıntı: umur BEY

Bu sorunu sadece bazı videolardamı yapıyor. Yoksa hepsindemi? Sadece bazılarında yapıyorsa ses kayması olabilir.

bu sorun sadece tek bir videoda meydana geliyor. izlediğim tek bir filmde. benim demek istediğim bu zaman kaymasını düzelten video oynatıcı programı varmı, varsa nasıl kullanılıyor
  • Tek bir filmde oluyorsa film dosyasında senkron kayması olabilir fakat başka sitelerden tekrar indirdim yine aynı sorunu yaşadım diyorsan, medya oynatıcının ayarlarında bir sorun olabilir. Km Player kullanmanı tavsiye ederim..

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5760E0666 -- 14 Nisan 2012; 4:15:38 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.