Şimdi Ara

SİLİNEN VİDEOLARI GERİ GETİRME NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yaklaşık bir sene olmuştur. bilgisayarımdan yanlışlıkla shiftdelete ile bazı resim ve videoları sildim. geri getiremedim. üzerinede ara ara ccleaner programı ile güncellemeler yaptım. sildiğim video ve resimleri geri getirme şansım var mı? recuva denedim olmadı. dos tabanından işlem yapılabilir mi? yada programmı satın almam gerekiyor? yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler.

Hiç bir bardakta dudak payı bırakmadınız bana; bir kaşık sesini bile çok gördünüz, şekersiz içerek çaylarınızı... İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün... Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?..

| Her gördüğümde beni salaklaştıran o imansız için büyük bir alkış istiyorum!..
  • RecoverMyFiles diye bir program var . Bu programla video-foto ya da dökümanı kurtarabilirsin. Kolaylıklar..

Orijinalden alıntı: hkuterhk

RecoverMyFiles diye bir program var . Bu programla video-foto ya da dökümanı kurtarabilirsin. Kolaylıklar..

Bunu yapabilmesi için; sildiği veya format attığı bölüme bir şey yazmaması lazım.
    Hiç bir bardakta dudak payı bırakmadınız bana; bir kaşık sesini bile çok gördünüz, şekersiz içerek çaylarınızı... İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün... Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?..

• programı kullandıysanız bilirsiniz , ne zaman format atıldıysa ya da HDD,Flash Bellek vs , kaç kez üzerinde bölüm oluşturulduysa onları da açığa çıkaran program , ben kullanıyorum gayet güzel ve başarılı .. tavsiye ederim ..

programı kullandıysanız bilirsiniz , ne zaman format atıldıysa ya da HDD,Flash Bellek vs , kaç kez üzerinde bölüm oluşturulduysa onları da açığa çıkaran program , ben kullanıyorum gayet güzel ve başarılı .. tavsiye ederim ..

Ne alakası var? Bakın, format dediğimiz şey ile biz verilerin adreslerini siliyoruz. Adrese sahip olmayan bir veri de dolayısı ile yer kaplayamıyor bellekte. Kurtarma programları da bunlara rastgele adres verip, kurtarıyor. Ama siz HD'ye başka bir veri kopyalar yani üzerine bir şey yazarsanız, bu verilebilecek rastgele adreslerin içeriğini büyük ölçüde değiştirmiş bulunuyorsunuz. Bundan dolayı geri getirmeniz imkansıza yakın oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

quote:

programı kullandıysanız bilirsiniz , ne zaman format atıldıysa ya da HDD,Flash Bellek vs , kaç kez üzerinde bölüm oluşturulduysa onları da açığa çıkaran program , ben kullanıyorum gayet güzel ve başarılı .. tavsiye ederim ..

Ne alakası var? Bakın, format dediğimiz şey ile biz verilerin adreslerini siliyoruz. Adrese sahip olmayan bir veri de dolayısı ile yer kaplayamıyor bellekte. Kurtarma programları da bunlara rastgele adres verip, kurtarıyor. Ama siz HD'ye başka bir veri kopyalar yani üzerine bir şey yazarsanız, bu verilebilecek rastgele adreslerin içeriğini büyük ölçüde değiştirmiş bulunuyorsunuz. Bundan dolayı geri getirmeniz imkansıza yakın oluyor.

Programı kullanmamışsınız.. Ve de bu programa benzer bir kaç program biliyorum , ayrıca unutmayalım HDD nin üzerine yazılan herşey muhakkak iz bırakır , bu izi iyi sürdüğünüz sürece veriye erişebilirsiniz , boş bir çizgisiz kağıt düşünün , alın elinize kurşun kalemi , çok hafif bastırsanız bile sildiğinizde muhakkak iz kalacaktır , yani basit mantıkla açıklayabildiğim kadarıyla bu şekilde , ayrıca programı deneyin , güzel program.. verileri silebilirsiniz ama izlerini asla ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Programı kullanmamışsınız.. Ve de bu programa benzer bir kaç program biliyorum , ayrıca unutmayalım HDD nin üzerine yazılan herşey muhakkak iz bırakır , bu izi iyi sürdüğünüz sürece veriye erişebilirsiniz , boş bir çizgisiz kağıt düşünün , alın elinize kurşun kalemi , çok hafif bastırsanız bile sildiğinizde muhakkak iz kalacaktır , yani basit mantıkla açıklayabildiğim kadarıyla bu şekilde , ayrıca programı deneyin , güzel program.. verileri silebilirsiniz ama izlerini asla ..

Ya arkadaş, sen tereciye tere mi satıyorsun?

• quote:

Eğer sildiğiniz alana tekrardan başka bir şeyler yazmışsanız imkansız artık geri getirmeniz onları.

Sanırım bahsettiğiniz olay hala daha geçerli hocam?

Easeus data recovery ile getirdiğim video dosyaları var boyutları gerçek boyutlarda lakin videoyu oynatmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde aynı sorun başıma geldi hariciden silmiş olduklarım çöp kutusuna bile gitmiyorum bazen ara ara farkediyorum. Çok program denedim günlerce tarama yaptı uzantılar dosyalar göründü sonuç hüsran. Videolar geldi hiç biri çalışmadı onlarcası içinden hiçbiri fotolar geldi fakat boyut yüksek ama yarım şekilde tamamlanmamış anladın sanırım kardeşim eğer bulursan banada söyle 2 yıldır harici 1tb hdd duruyor rahmetlinin fotoları var içinde. Umuyorumki bir gün bir yolu olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.