Teğmen
14 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 33 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar,
Packard Bell EasyNote TV bilgisayarıma format attım. Format sonrasında bilgisayarın wireless'ı çalışmamaya başladı. Saatin yanındaki internet çubuğu şu şekilde gözüküyor

Aygıt yöneticisinde de Ağ denetleyicisinin üzerinde ünlem işareti var.

Aygıt yöneticisinde sürücüyü güncelleştirmeye çalıştığımda internetten bulamıyor. Ne yaptıysam olmadı, bilgisayar sanki hiç wireless'i yokmuş gibi davranıyor. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar merhaba,
Şuana kadarki en baba strateji oyunlarından biri kuşkusuz Medieval II: Total War'dir belkide bu yüzden bu oyuna onlarca Türkçe yama yapılmış, çoğu birbirinin kopyası.. Size sorum ise şu; şuana kadarki en iyi Medieval II Total war Türkçe yaması hangisi? Gerek çeviri doğruluğu, gerekse totalde çevirilen metin sayısı yönünden
Merhaba,

Windows 8 kullanıyorum. Başlat menüsündeki birçok uygulama (Fotoğraf, Video, Hava Durumu, Finans Vs.) kayboldu, oysaki bu uygulamalar bilgisayarda zaten yüklü, tekrar nasıl geri getirebilirim?

Merhaba, yeni bir notebook almayı düşünüyorum, uygun bi notebook buldum ama notebooktaki grafik kartı GeForce GT635M. Ben NVIDIA'dan hiç anlamıyorum, bu grafik kartının ATI'daki karşılığı kaç serisidir, bu grafik kartı iyimidir kötümüdür yardımcı olabilirmisiniz?
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi yelkenli tarzı gemiler kullanabileceğim, Mümkünse 14-15.yy'larda geçen karayip korsanları tadında kaliteli bir simülator arıyorum. Bir öneriniz var mı?
Assassin's Creed Brotherhood %5-&10 Save dosyası arıyorum, link atabilecek olan var mı?
Kasa: Casper Neo
İşlemci: İntel Core 2 Duo
Ram: 3 GB DDR2
Ekran Kartı: ATI Redion HD 2400 PRO

Hangi Anakart'ı almalıyım?
Daha önce "MSI 945GCM7" kullanıyordum. Yandığı için değiştirmek zorundayım ama hiçbir yerde "MSI 945GCM7" bulamadım..
Öncelikle merhaba,
Dün akşam birşey indirdiğim için bilgisayarı açık bıraktım. Sabah kardeşim oturmuş başına ve kullanırken monitörde çizgiler filan çıkarak kapanmış bilgisayar ve artık açılmıyor. Power tuşuna bastığımda fanlar filan çalışıyor ama Power ışığı yanmıyor ve monitöre hiç görüntü gelmiyor..

Daha önce de monitöre görüntü gelmeme sorununu yaşamıştım ama şimdi power ışığı da yanmıyor, önceden ram yerlerini değiştirip Pc parçalarını temizleyince oluyordu ama şimdi hiçbir yöntem işe yaramıyor.. Bilgisayarımın sorunu ne? Ve nasıl düzeltebilirim?
Ya arkadaş bu nasıl iş? Şu ülkede tahattütsüz Bi yalın internet yok mu?

Evet var ama araştırdığımda görüyorum ki, tahattütsüz tarifelerde fiyat 2 katına çıkıyor, üstelik fiyata yalın internet erişim ücreti diye birşey çıkartmışlar yaklaşık 15 TL onu ekliyorlar, modem alacaksın üstüne filan birsürü masraf, e ben ne anladım böyle telefonsuz internetten.. Aylık 150 TL internet ücreti mi olur. Mesela japonyada adamlar 60 dolar ile 200 Mbps hızla internete bağlanırken bizim durumumuza bakın.. Ha hadi fiyatlar böyle oldu bari hizmet iyi olsa, TTnet'ten memnun kaç kişi var acaba?

Bana tahattütsüz, sınırsız, yalın internet önerebilecek var mı? Mutlaka ADLS olmalı, binada kablonet yada öyle birşey yok..
Slm arkadaşlar, TTnet'in Yalın NetLimitsiz tarifesini almayı düşünüyorum ama anlamadığım bir konu var, TTnet'in sitesinde bu kampanyanın aylık ücreti 59 TL olarak gözüküyor ama tarifeyi biraz daha araştırdığımda, yok Yalın internet erişim ücreti yok Modem taksiti gibi ücretler gözüküyor. Bu ücretler 59 TL'nin içinde mi yoksa bunları ayrı mı vericem?
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Hakkımda:
Herkes Düşlerinin Büyüklüğü Kadar Özgürdür, Gerçekçi Ol İmkansızı İste!
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
BMW
Mobil cihaz
Nokia
Operatör
Türk Telekom
Oyun Platformu
PC
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 169
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 2.594 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.