Şimdi Ara

video 1080p ama görüntü bozuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube da video izliyorum, 1080p olarak açılıyor. ama görüntü kalitesi berbat ! sanki 480p !!!

konu hakkında yardımcı olurmusunuz? win8,1 kullanıyorum. chrome'da açıyorum

İ7 6700K // MSI Z170A M7 GAMING // GSKILL RIPJAWX 16 GB DDR4 2400MHZ // GIGABYTE GTX 980 Tİ XTREME EDİTİON RGB // ASUS ROG PG348Q 100hz // THERMALTAKE X31 KASA // CORSAIR BRONZE 80 750 WATT // LOGITECH G910 GAMING KLAVYE // LOGITECH G303 GAMING MOUSE // RAZER TİAMAT ELİTE 7.1 REAL // ASUS STRIX SOAR 7.1 SES KARTI // KINGSTON HYPER X SSD // WD BLACK 1TB
  • görüntüleyicin hd destekliyor mu videoda da sıkıntı olabilir.

PSN: lLeGenDl34
  • 1080p demek kaliteli görüntü demek değildir
    çok eski filmleri bile 1080p yapmak mümkündür ama kalitesi yükselmez
    eğer izlenilen film gerçekten kaliteli ve 1080p ise o zaman ekran kartı desteği ve sürücüleri kontrol edilebilir

• Yada ekran kartının son derecesi oraya kadar destekliyor olabilir ihtimaller çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

Video ile alakalı o, seninle alakalı değil. Adam Yüksek kalite kaydetmiş videoyu, ama 1080p dahi yapsan 360 havasında olan bir dolu video var

olabilir. çünkü 480den farkı yok. ben chrome la alakası war sanıyorum. biraz sıkıntılı bi explorer.
    İ7 6700K // MSI Z170A M7 GAMING // GSKILL RIPJAWX 16 GB DDR4 2400MHZ // GIGABYTE GTX 980 Tİ XTREME EDİTİON RGB // ASUS ROG PG348Q 100hz // THERMALTAKE X31 KASA // CORSAIR BRONZE 80 750 WATT // LOGITECH G910 GAMING KLAVYE // LOGITECH G303 GAMING MOUSE // RAZER TİAMAT ELİTE 7.1 REAL // ASUS STRIX SOAR 7.1 SES KARTI // KINGSTON HYPER X SSD // WD BLACK 1TB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çevirilmiş olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sadece bu soruyu yanıtlamak için siteye üye oldum. Her neyse umarım yardımcı olabilirim. 1080p olan her video kaliteli olacak diye bir şey yoktur çok eski kameralarla çekilmiş eski görüntüler de 1080p kalitede yüklenebilir.. Soruna gelecek olursak Sorunun çözümü çok basit aslında, otomatik(1080p) kalitede açtığınız videolar kaliteli olmazlar, onları manuel düzeltmeniz lazım buna rağmen aktif olarak hala aynı kalitede kalıyorsa F5(sayfayı yenile) yaparak yine tekrardan manuel olarak ayarlayınız muhtemelen sorun düzelecektir. Eğer hala düzelmiyorsa ekran kartıyla ilgili bir sorun olabilir.

video 1080p ama görüntü bozuk

Resimde görüldüğü gibi otomatik seçeneği aktif bunu 1080p yaptığınız halde değişmiyorsa F5 atıp tekrardan 1080p yapınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahmacunsevenat -- 18 Aralık 2020; 0:52:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.