Arkadaşlar elimdeki videoları kesmek, yapıştırmak, üzerine yazı yazmak, müzik eklemek, yani bi nevi AVM yapmak için program arıyorum.Movie Maker'la denedim ama yaptığım videoyu kaydedemiyorum program hata veriyo mümkünse Türkçe olsun ama olmazsa da o kadar sıkıntı değil.Ama lütfen ücretsiz olsun.Çok profesyonel bişi olmasa da olur.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler
ulead studio 11 var videoları keser biçer üzerine yazı yazarsın
Teşekkürler dostum ama ben ücretsiz olsun istiyorum.Bunu da indirdim kurdum ama bi videoyu bile açamadım Başka tavsiye lütfen
programı kurcala öğrenirsin arkadaşın önrdiği studio 11le çok eğlnceli videolar yaptım.
AVS video editor, bi dene.
Kardeş AVS video editorü yükledim denedim bişiler.İyi hoş da bu yaptığı videonun başında createn with non-activated version yazıyo onu nasıl kaldıracam?Ayrıca ücretsiz öneriler beklemekteyim
Kusura bakma onu ücretsiz sanıyodum. Avidemux diye bi program var mac win linux yani bütün sistemlerde çalışıyor.En azından ücretsiz belki işini görür.
Dostum Avidemux'u denedim ama sanırım o sadece kesme işlemi yopıyo.Bi de o programla yaptığım videoyu düzgün kaydedemiyorum.Uzantısını tamınıyo sanıyorum.Uzantısını da ayarlayamıyorum Başka öneri?
Arkadaşlar movie maker kullanıyorum videoyu önbelleğe aldıgı ıçın çok beklıyorum. özellikle yüksek çözünürlüklü videoyu, acaba önbelleğe almadan düzen yapabildiğimiz bir program varmı mesela videoyu sadece seçip düzelleyip kayıt ederken düzenleyen. movie maker da düzenlemek çok uzun sürüyor malum bilgisayarda eski olunca kasıyor saatler sürüyor
arkadaşlar profesyonel program da olsa tavsiyeniz nelerdir acaba tabiki alttaki özelliklere uyacak son versionlar cok kasıyor
bilgisayarımın özellikleri intel (r) core (tm) 2 duo cpu t6400 2.00ghz. 3 gb bellek 512 ati 4300 hd harici ekran kartı var samsung r522 xs03tr
Dostum bir süredir ben bu işlemler için AVS Video Editor kullanıyorum. Program normalde ücretli ama crackli versiyonlarını rahatça bulabilirsin. Ben şu ana kadar kasma problemi görmedim. Sadece azıcık İngilizce gerekiyor.