Merhaba arkadaşlar, Daha önce hiç video falan hazırlamadım, kısacası elimde resimler var, bu resimlerin arka planına müzik koyarak, altına yazılar yazarak; geçişli bir şekilde video hazırlayıp, bu yıl uzakta olan sevdiğime video yollamak istiyorum. Bunu yapabileceğim en kolay kullanışlı program hangisi ? Mümkünse reklamsız program istiyorum. Teşekkürler |
Video hazırlama programı önerisi?

-
-
Hocam ben sana Camtasia 9 öneririm. Çok kullanışlı basit kendi içinde transition ve bazı küçük güzel efektler de var ama çok az tabi.
Şimdi premiere ve onun dengindeki programlar daha detaylı ve buna göre karışık. Camtasi 9 bunların hepsini çok rahatlıkla yaparsın.
İstersen dosyatc'ye de upload edebilirim.
-
olive editor küçük işler için basit ve ücretsiz hocam olivevideoeditor.org
Olive - Professional Open-Source Video Editorhttps://olivevideoeditor.org/020.php
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Profesyonel bişey istiyorsan Davinci's resolve var ücretsiz versiyonuyla yapabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kıymalı daninoProfesyonel bişey istiyorsan Davinci's resolve var ücretsiz versiyonuyla yapabilirsin.
ücretsiz ama ağır bir programdır.
quote:
Orijinalden alıntı: izayoiücretsiz ama ağır bir programdır.
Alıntıları GösterEvet, biraz profesyonel kaçabilir slayt oluşturmak için daha çok film endüstrisinde kullanılıyor sanırım.
-
Camtasia studio idealdir. Çok karışık değildir ve birçok işinizi rahatça halledebilirsiniz. -
Sanırım fotoğrafları ard arda düzüp slat yapmak istiyorsunuz.
Bu iş için en iyisi ve kullanımı oldukça kolay olan
proshow gold
Programını tavsiye edrim.
Bir zamanlar hiç kimde olmayan tarayıcı almıştım kağıt üzerindeki fotoğrafları taratıp dijital ortama aktarırdım sonra dvd vcd oynatıp tv de izleme imkanı ozamana led tv ler de kibi usb girişi filan da kimse de yoktu
Vay be ne para toplamıştım. Slaytlarını yaptığım fotoraflarım cd sin kopya başına yine aynı parayı alırdım vay arkadaş beee
Bilgisayarda sanırım xp de olması lazım , wındows 10 da varmı bilmiyorum move makır adında türkçe lisanslı enfekte program var . Onun üzerindeki çalışmalar pek iyi olmuyor. İstersen onuda kullana bilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: unravelingHocam ben sana Camtasia 9 öneririm. Çok kullanışlı basit kendi içinde transition ve bazı küçük güzel efektler de var ama çok az tabi.
Şimdi premiere ve onun dengindeki programlar daha detaylı ve buna göre karışık. Camtasi 9 bunların hepsini çok rahatlıkla yaparsın.
İstersen dosyatc'ye de upload edebilirim.
O ekrandan görüntü yakalama progmı değilmiydi , kız düşürüp camı açtırdığım da görüntü sünü ss ni almak için kullanırdım ... La varya çok tehlikeli adamım beee
Vegas pro da öğrenebilirsiniz hocam aciliyetiniz yoksa. Geniş ve kullanışlı bir programdır -
En idali move makır hem türkçe lisanslı kullanması kolay bilgisayarınızsa yoksa wımdıwsun resmi sitesinden inidirr. Hanımyengeye hediyesıni yapmak için bir defa kullanırsınız bir daha da.prognoz işiniz olmaz zaten
Tebrikler hocam ülkenin programlarla olan vizyonunu çok iyi özetlemişsiniz. Devasa bir program olan Photoshop'un bile nerelerde, ne kadar basit ve saçma şeylerde kullanıldığını gördükten sonra bu hiç de şaşırtmadı.
-
Shotcut
-
Shotcut candır, gerisi heyecandır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X