Yüzbaşı
01 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 21 (Bu ay: 0)
Gönderileri
İyi forumlar Mazda 626 2.0 almayı düşünüyorum arabanın eksisi artısını pek bilmiyorum ama cebimdeki paraya göre iyi olduğunu düşünüyorum... (Para 15 bin Tl) Arabayı bilen veya sahibi olan arkadaşlar tavsiyeleriniz nedir?

Siz ne dersiniz önerilerinizi bekliyorum..
Kolay gelsin..

Flash diskimin içini dün doldurdum 3.690mb veri var bunu taktığımda özellikleirnden görebiliyorum..
Flash diskin içine girdiğimde klasörler boş gözüküyor..
Fakat klasöre atmadığım dosyalar sağlam yani kopyalanıyor?

Sorunun ne olduğunu bilen yardım etsin lütfen..
1-Şuanki kullandığımız modemler IpV4 ile çalışıyor.. Peki dünya IpV6 ya geçtiğinde elimizdeki modemler çöpemi gidecek yoksa yazılımsal olarak IpV6 ya uyumlu halemi getirilecek?
2-IpV4 te NAT (Network Address Translation (Ağ Adresi Dönüştürme)) kullanılırken IpV6 NAT ı kullanacak mı?
3-ileride birgün google veya facebook büyük siteler IpV6 ya geçerse IpV4 kullanıcıları olalrak bu sitelere bağlanabilecekmiyiz? Modemlerimizde IpV4 yüklü olduğu için girememe durumu var mı ?

Teşekkürler.
Türkiyede Ip dağıtımının Merkezinin nerede olduğunu bilen varmı? Hangi şirket dağıtıyor. Ben ODTU den dağıtım olduğunu duymuştum doğru mu?
SORU 1 (30 P): Bir OHM Yasası deneyinde, aşağıdaki tabloda (Tablo 1) verilen akım-voltaj (I-V) verileri alınmıştır. Tablodaki veriler için, bir EXCEL poğramını kullanarak, akımın voltaja karşı grafiğini çiziniz ve bu grafiğin eğiminden DİRENÇ değerini hesaplayınız (V=IR).
TABLO 1

V (V) I (A)
1 0,11
2 0,18
3 0,25
4 0,39
5 0,52
6 0,62
7 0,70
8 0,78
9 0,88
10 1,00
11 1,10
12 1,19
13 1,30
14 1,40
15 1,52

Anlayan arkadaşlar yardım bekliyorum...
Biilen varsa ..
Java Server Pages (Jps) de yapılmış hesap makinasına ihtiyacım var... Yardımlarınız için teşekkürler.
Vista Live mesenger da gelen müzik dosyaları açılmıyor... Nedenini bulamadım.

Yardımlarınız için teşekkürler.
Print Scren Klavyeden değilde fare ile (sol tuş) yapmak mümkün mü netten arattım faket klavye kısayollarıyla var... BSR var fakat oda vistada güvenlik nedeniyle açılmadı alternatifleri var ise yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler...
Önceden gizlediğim dosyaları şimdi göremiyorum...Sistem Xp ... Gizli dosyaları açtığımda göstermiyor...Denemek için bir klasörü daha gizledim gene aynı ...

Anlamadım gitti!!! Yardımcı Olursanız Sevinirim...
Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Web
Forum İmzası:

Nasihatım sana: Herzeyle iştigali bırak;
Adamlığın yolu nerdense, bul da girmeye bak.
Adam mısın: Ebediyyen cihanda hürsün, gez;
Yular takıp seni bir kimsecikler sürükleyemez.
Adam değil misin, oğlum: Gönüllüsün semere;
Küfür savurma boyun kestiğim semercilere.
M.Akif ERSOY
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
test
Otomobil
Honda
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 12 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 329
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 44.773 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.