Binbaşı
20 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 65 (Bu ay: 1)
Gönderileri
laptopa aynı marka model laptoptan sökülen üzerinde işletim sistemi win10 olan hdd den başlatmam gerekiyor başlangıçta sistem yeni takılan hdd yi görüyor fakat boot etmiyor. bu sorunu mevcut açılış düzenini bozmadan(2 hddyi söktüğümde boot sorunu yaşatmayacak şekilde) nasıl düzeltirim.
acer dizüstü (5930) power jack girişi bozuldu girişi komple söktüm yenisini sipariş verecekken aklıma geldi evde orjinal asus dizüstü şarj aleti var ve voltaj değeri acer ile aynı ancak uç kısmı farklı sipariş verirken asus girişli power jack siparişi versem anakart soketi tarafında farklılık olabiliyormu ?
yeni ssd aldım bios ayarlarını hiç kurcalamadan windows 10 kurdum. sonrasında hatamı anladım ide modunda kurulum yapmışım biostan AHCİ moduna dönünce windows açılmıyor yeniden kurulum dışında bir çözüm varmı ?
G....... bankasından kredi kartı kullanıyorum şimdi bazı sebeplerden dolayı bu kartı kapatmayı düşünüyorum yalnız bu karta bağlı HGS hesabım var (aynı bankadan mevduat vs hesabım yok) kapatırsam HGS yi başka bankaya taşıyabiliyormuyum veya kalan paramı nakit vs alma imkanım olurmu..
4 gün öncesine kadar sorun yoktu tüm cihazları wifi üzerinden internete buluşturuyordum ki modemde sorun oluşana kadar. resetledim, modem arayüz üzerinden wifi bağlantısının ismini ve şifresini değiştirdim.
şu anda windows masaüstü-laptop-tablet internete sorunusuz giriyor. fakat evdeki android telefonlar ne yaptıysam wifi üzerinden internete bağlanmadı. bağlantıyı görüyor şifrede ve sinyal gücünde problem yok
bağlantıları sıfrladım cihazları yeniden kurdum ama olmuyor. ne olmuş olabilir ?
arkadaşlar binlerce 2.el ürün ve binlerce MEÇHUL satıcı var satılan ürünlerin %80-90 ı GET'siz ve bir şekilde satılıyor. acaba bilmediğim güvenli bir alışveriş metodumu var benim daha keşfedemediğim ?? yoksa ülkede herkes dürüstte benmi çok güvensizim ?
sabah arabayı çalıştıramadım farlar ,radyo, gösterge ışıkları normal herzamanki gibi yanıyor anahtarı çeviriyorum tık dahi yok sorun nedir akadaşlar.
 acil ! 12.3 v güç marş motorunu çalıştırırmı ?
iniş kayağı,(alp disipliniymiş aslı)
pc için ski challange14 var
xbox 360 için benzerini bulamadım winter sport hiç olmamış ,snowboard olmayan diğer seçenekler neler.

http://www.youtube.com/watch?v=TB6mY3iy3TU
size komik gelecek fakat yapamadım nedir yöntemi?
 siyah a4 e beyaz renkli metin yazdırmak
eve avize aldım üzerinde bildiğimiz standart duy var elimdeki 24watt tasarruflu ampullerden takacaktım ürünün paketinden çıkan garanti kağıdındaki ifade bu
neden 60 watt dışında ampul takılamaz ben anlayamadım izah edebilirmisiniz, cihazımı yakar ?,nedir ?
 bu nasıl bir garanti dışı uygulaması ?
Hakkında
Forum İmzası:
erkeğin iyisi para sahibi olunca, kadının iyisi para bitince ortaya çıkar.
Sistem ve Tercihleri
Takım
fenerbahçe
TV
Samsung
Notebook
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.066
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 27.138 (Bu ay: 753)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 434 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.