Şimdi Ara

Vialand nasıl bir yer beyler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın kız arkadaşımın doğum günü vialand ı çok övdüler hep gidicektik kısmet olmadı yarın doğum günü bahanesi ile oraya gidicez neler yapılabilir eğlenceli midir ? Iyi vakit geçirebilir miyiz ? Yardımcı olursanız çok makbule geçer şimdiden sağolun beyler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: brkyldrm19

Yarın kız arkadaşımın doğum günü vialand ı çok övdüler hep gidicektik kısmet olmadı yarın doğum günü bahanesi ile oraya gidicez neler yapılabilir eğlenceli midir ? Iyi vakit geçirebilir miyiz ? Yardımcı olursanız çok makbule geçer şimdiden sağolun beyler .

Süper bir yer, ama girişte kişi başı 50 TL bayılısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Yarın kız arkadaşımın doğum günü vialand ı çok övdüler hep gidicektik kısmet olmadı yarın doğum günü bahanesi ile oraya gidicez neler yapılabilir eğlenceli midir ? Iyi vakit geçirebilir miyiz ? Yardımcı olursanız çok makbule geçer şimdiden sağolun beyler .

50tl bayıldıktan sonra istediğimiz herşeye binebiliyor muyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einsteinwashere -- 29 Mayıs 2014; 12:39:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

quote:

quote:

50tl bayıldıktan sonra istediğin herşeye binebiliyor muyuz ?

Binebiliyorsun

• Esenler otogardan vialand'a nasıl gidebilirim bilen varmı?
  • Baya eglenceli bi yer.Parayi verdikten sonra istediğin seye sinirsiz bilebilirsin.

• quote:

quote:

Ikimizde çalışıyoruz hocam para pek sıkıntı değil açıkçası önemli olan parasını verip eğlenebilmek verilen paraya değer mi dersiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuzla nasıl bir yer?
    8 yıl önce açıldı
    Avcılar nasıl bir yer
    17 yıl önce açıldı
    Eskişehir Nasıl Bir Yer Lan?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50 tl verdikten sonra herşeye binebiliyoruz, peki saat sınırlaması var mı? Kaça kadar?

• Sabah 10 dan aksam 8 e kadar :D

• Otogardan 39o'ya binin yakinlarinda birakiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav ben cok korkarim gondol ranger vs aman rangera bindim izmitte daha tövbeliyim
  • Nasıl gidicez beyler detaylı yardım edebilecek yok mu ?

• Bi Europapark değil... 2 kez Europapark'a gittim Vialand yanında çocuk parkı kalıyor.
  • Adalet Kulesine bin ve ardından tecrübelerini yaz buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Bi Europapark değil... 2 kez Europapark'a gittim Vialand yanında çocuk parkı kalıyor.

2 sene once gitmistim. Wasser bahn a bindim o woden e bindim. Otopark girisinde bulunan o efsanevi rollecoster siyah ve mavi olana binmeye tirstim ki 5 6 saat kaldik orda bulamadik bile o kadar buyuktu. Muhtesem bir yer

• Nefes kesen e binmeyecekseniz gitmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Bi Europapark değil... 2 kez Europapark'a gittim Vialand yanında çocuk parkı kalıyor.

2 sene once gitmistim. Wasser bahn a bindim o woden e bindim. Otopark girisinde bulunan o efsanevi rollecoster siyah ve mavi olana binmeye tirstim ki 5 6 saat kaldik orda bulamadik bile o kadar buyuktu. Muhtesem bir yer

2 kez gittim ben de Vialand onun yanında çocuk parkı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.