Binbaşı
23 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 73 (Bu ay: 3)
Gönderileri
İstanbul-İzmir uçak yolculuğunda yeni topladığım kasa(pahalı) bilgisayarımı da götürmek istiyorum normalde laptopum varken laptopu + 144hz monitoru goturuyodum monitoru valize koyunca bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım valizde hasar görmedi. Ama Kasayı valize koyarsam sıkıntı olur mu diye merak ediyorum ya da kabin bagajı olarak yanımda taşıyabilir miyim? Uçağa binerken sıkıntı yaratırlar mı ya da sığar mı uçaktaki dolaplara? Diğer bir seçenek olarak da kasayı kargoya verip direk eve teslimat yaptırmak ups kargoya versem sıkıntı olur mu kaliteli bi firma diye biliyorum. En son tercih olarak da uçakla değil de otobüsle gitmek olucak otobüsle götürürsem heralde sıkıntı minimuma iner?
alalı 2 gün oldu bilek desteği olmadığı için sevmedim. aldığımın çok çok ucuzuna izmir içi elden ya da kargo ile satmak istiyorum
kadroya girmesini bırakın antrenmana bile girmesini istemiyorum ama yeni yönetimle ve özellikle yeni teknik direktorle bütün oyuncular bi anternmana çağırılır ozan hiç mi çağırılmadı denenmedi yoksa denendi de ben mi kaçırdım? Haberler çıkıyodu 10 kilo verdi falan diye? belli ki kadroya giremiycek e satamıyo muyuz bunu ya da bedava kiralık yollayalım avrupaya isviçreye falan en azından oyuncu kendini geliştirir belki
Kiziniz olsa ya da kardesiniz 18 yasinda sehir disinda 3-4 gun kalmali(cadirda) rock festivaline gonderir miydiniz?
Yakın zamanda çine gidicem ve gelirken teknolojik ürünler almayı düşünüyorum ne kadar hesaplı olur pek bilemem zaten dolar 5i gördü görecek. Yine de çinden kişisel kullanım amaçlı ne almak uygun olur ya da burda pahalı olup orda ucuz olan belki 1-2 şey satmak için ne alabilirim sizce?
Düzenli olarak yurtdışından euro ya da dolar olarak kendi isteğime bağlı olarak para geliyor sizce dolar ya da eurodan hangisini seçmeliyim yani dolar ve euro durumu nolur yoksa dolar ve euro tavan yapmışken parayı tl ye mi çevirmeliyim daha fazla yükselmez diye yoksaa daha da artar mı döviz anlayan varsa yorum yapabilir mi
Anlayan var mı ya da kendisi alıp da memnun alan hangisinden almak lazım fiyatlar çok değişiyor
acaba ulaşabilir mi
Paypal türkiyeden çekildiği için türkiyedeki paypal hesaplarına para transferi yapılmıyor. Birinin benim paypal hesabıma para göndermesi gerekiyor bunu nasıl gercekleştirebilirim? Türk paypal hesaplarıyla olmayacağı kesin bir bilgi. Yurtdışından fake adresle hesap açsam sıkıntı olur mu
Teknik direktorleri mourinho, maçı kitlemek gol yememek 0-0a olabildiğince fazla götürmek için elinden gelen her şeyi yapan bir teknik direktor. Bu sene lig derbilerini izlediyseniz hep 0-0a götürüyor oyunu yıllarca şampiyonlar ligi turlarında da hep 0-0a oynayıp uzatabildiğince uzattı oyunu teknik direktoru oyun bakışı açısıyla aykut kocamana benzetiyorum. Mourinhonun pogbayla problemi var tıpkı aykutun alexle ve valbueanayla oldugu gibi. Defansif seyir zevkinden uzak bir futbol oynatıyor mourinho tıpkı fenerbahçe gibi. sevilla gibi herkesten 4 yiyen bir takıma bile 0-0a oynarken 70. dakikada tribünden protesto geldi defansif paslar yapıyolar gibi fenerbahçeye bu açısından çok benzettim
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.657
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 130.908 (Bu ay: 2.518)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.099 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.