Şimdi Ara

Vestel Venus Kullanıcıları Kulübü (Venus V1/Venus V3) (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.671
Cevap
25
Favori
237.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun uygulama seçimleri çok kötü, galeri uygulaması bile yok...Quickpic yükledim ama htc galeriden sonra o da çok amele geldi...var mı başka önerisi olan?

Edit : Neyse ki adam gibi bir galeri uygulaması buldum » Foto Galeri... (Geliştirici : Ladybug)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 26 Haziran 2017; 10:44:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugun v3 5580 cihazını teknosadan aldım. Yalnız aklıma takılan bir şey var izlediğim bir çok videoda ve görsellerde tek sim ve kasa üzerinde venüs yazısı buluyordu. Aldığım cihaz çift sim ve venüs yazısı yok. Kasa üretimi mi değişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Merhaba
    Bu telefondaki mobil internet ağı ile, bilgisayarımı internete bağlanmak istiyorum. Fakat telefonda bu ayarı bulamadım. Nerden yapabilirim?

Ayarlar, kablosuz ve ağlar, diğer, bağlanılabilir taşınılabilir hotspot, usb bağlartısı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

En üstteki etkin olmayan yerden bahsediyorum, Usb bağlanınca açılabilir.

Vestel Venüs V3 Telefondaki internet ağını bilgisayarda kullanma(Denedim ve Oldu) :

Ayarlar - Ağlar - Diğer - Bağlanabilir ve Taşınabilir Hotspot - WiFi Etkin Noktası.

Wifi etkin noktası kapalıdır onu açalım.

Bilgisayarda kablosuz ağları arattığımızda , Vestel Venüs diye çıkacak ve şifre isteyecek. Bu şifreyi öğrenmek için, Bağlanabilir ve Taşınabilir Hotspot kısmını tıkladığımızda karşımıza gelen Kablosuz hotspot kurulum yap kısmına girip , şifreyi göstere tıklıyoruz ve görüntülenen şifreyi bilgisayarımıza giriyoruz.

İşlem tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 12 Temmuz 2017; 12:22:15 >

Bu üçlünün yerlerini nereden değistirebiliriz?

Ekranda kaydırırken cihaz takılıyor ve tıklamadığım halde tıklıyor bu dokunmatik ilemi alakalı çözümü nedir yardımcı olursanız çok sevinirim

Orijinalden alıntı: playfurkan

Arkadaslar vatanda 5580 849. Ne diyorsunuz almak uzereyim. Bisi diyin lutfen :)

almadıysan 600 a alabilirim

CPU-Z

battery 42

Cpu 54 ila 60 arası değişiyor

• Geçen pazar İzmir fuarında tüm Vestel ürünlerinde geçerli diye %20 indirim çeki dagitiyolardi. Dün Vestel.com.tr den safir renk Z10 almak için bu indirim kodunu denedim ancak olmadı,altın renkte %20 indirim oluyor ama safir renkte olmuyor, müşteri hizmetlerini aradım safir renk sitemize sonradan yüklendiği için bu üründe indirim geçerli değil dediler.vestel müşteri kazanmaya çalışırken musteri kaybediyor. Dandik sd435 islemcili telefonu 1500 liraya kakalamaya çalışıyorlar.Bu satış politikasında ,bu müşteri memnuniyeti duyarlılığıyla daha çok insan kaybeder Vestel.gururla yerli vs. Vs. diyorlar insanlara montaj sanayi telefonlarını pahalı pahalı satmaya çalışıyorlar gümrük vergisi,devlet teşviği gibi avantajlarına rağmen.vestel bir 5070 kullanıcısı olarak beni müşteri olarak kaybetti.Böyle devam ederse daha nicelerini kaybedecek..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen. Yunus Emre
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

Geçen pazar İzmir fuarında tüm Vestel ürünlerinde geçerli diye %20 indirim çeki dagitiyolardi. Dün Vestel.com.tr den safir renk Z10 almak için bu indirim kodunu denedim ancak olmadı,altın renkte %20 indirim oluyor ama safir renkte olmuyor, müşteri hizmetlerini aradım safir renk sitemize sonradan yüklendiği için bu üründe indirim geçerli değil dediler.vestel müşteri kazanmaya çalışırken musteri kaybediyor. Dandik sd435 islemcili telefonu 1500 liraya kakalamaya çalışıyorlar.Bu satış politikasında ,bu müşteri memnuniyeti duyarlılığıyla daha çok insan kaybeder Vestel.gururla yerli vs. Vs. diyorlar insanlara montaj sanayi telefonlarını pahalı pahalı satmaya çalışıyorlar gümrük vergisi,devlet teşviği gibi avantajlarına rağmen.vestel bir 5070 kullanıcısı olarak beni müşteri olarak kaybetti.Böyle devam ederse daha nicelerini kaybedecek..

Hayırlısı olmuş hocam boşverin. 1.200 lira etmezdi Z10. Ederi max 700 lira. Gerisi israf o telefona.

• quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

v3 5580 aldık.Ama vodafone romlu gönderilmiş.Bir kaç vodafone uygulaması var.Kızılötesi aktif değil sanırım.Telefonu iade mi etmeliyim yoksa vestel servislerinde vestel romu yükleteyim ?

bunu indirin hocam. Kızılötesi aktif olur.

• V3 5580'i 74*12 ay 888 TL ye TürkTelekomdan aldım.

İlk deneyim olarak belirteyim malzeme kalitesi güncel seviyenin çok altında.

Ayrıca ekranda ölü piksele rastlama oranı oldukça fazla.

Bende 1 tane çıktı dert etmiyorum.

3 saatte şarj oluyor.

Ekran süresi 5 saati geçiyor.

Şarjı çok iyi gidiyor ve güncel uygulamaları sorunsuz çalıştırır durumda.

Günlük kullanım için harika bir cihaz kesinlikle tavsiye ediyorum.

Ayrıca Wi-Fi çekim gücü çok üst seviyede.

Orijinalden alıntı: bay_t

Son bir veya iki haftada güncellemeler sonrası telefonu ısınmaya başlayan var mı ?

CPU-Z

battery 42

Cpu 54 ila 60 arası değişiyor

Venus 5040 da son güncelleme sonrası cpu %25-35 arası. Pil kullanımında 9999 diye bir işlem var ne olduğuunu çözemedim. Siz çözebildiniz mi formatla vs

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.