Çavuş
15 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 38 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba.

Samsung Galaxy S4 kullanıyorum. Cihazı mağazadan garantili olarak aldım, hiç root yapmadım.

Nisan ayında aldıgım S4'e aynı gün akıllı bekleme sensörü olan kılıf aldım ve sürekli o şekilde kullandım.

Sorun şu ki kılıfın kapağını kapatmasam bile bazen o akıllı bekleme ekranı (üstte saat alt taraf komple siyah) kendiliğinden gelip geri gidiyor. Bu durum o anda yaptıgım işleri bölüyor mesela foto video çekimi, web sörf, oyun oynama vs.. Bu durum tlf aldıktan 3-4 ay sonrasında meydana geldi.

Telefonu hiç kılıf yokken de kullansam aynı durum devam ediyor. Bazen ard arda bikaç kez gelip hemen geri gidiyor bazen de 1-2 saat hiç gelmediği de oluyor.

Telefonda Samsung un resmi olarak yayınladığı tüm güncellemeler yüklü, root hiç yapılmadı. Dün telefonu fabrika ayarlarına çevirdim ama sorun çözülmedi.

Benim tahminim sensörlü/mıknatıslı kılıflar telefonu bozuyor aklıma ilk gelen durum bu.

Aynı sorunu yaşayan var mı? Çözüm öneriniz nedir?
Dh forumcular merhaba.

3 ay civarıdır laptop arıyorum.

Başlıkta yazdığım gibi 2000 - 2800 lira arasinda sadece oyun amaçlı hd video vs ile işim olmaz evet sadece oyun amacli laptop ariyorum.

hdmi dan led tv ye baglayip genis ekranda oynayacagim.

Ne zamandir bakıyorum her aradığımda kafam karışıyor.

şimdilerde aklım AMD A10 lu modellere takıldı.

Oyun için i7 mi Amd A10 mu daha iyi olur. Uzun süre oyun oynayacagim için ısınma derdi olmaması gerekiyor.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Dh forumcular merhaba.

3 ay civarıdır laptop arıyorum.

Başlıkta yazdığım gibi 2000 - 2800 lira arasinda sadece oyun amaçlı hd video vs ile işim olmaz evet sadece oyun amacli laptop ariyorum.

hdmi dan led tv ye baglayip genis ekranda oynayacagim.

Ne zamandir bakıyorum her aradığımda kafam karışıyor.

şimdilerde aklım AMD A10 lu modellere takıldı.

Oyun için i7 mi Amd A10 mu daha iyi olur. Uzun süre oyun oynayacagim için ısınma derdi olmaması gerekiyor.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
[ÇÖZÜLDÜ]

Değerli arkadaşlar. HP Pavillion DV6-3340ET dizüstü bilgisayar aldım. Donanım olarak çok memnunum. Ben bir tane ekran kartı yeter derken adamlar batarya kullanım esnasında az enerji sarf etsin diye "Intel GMA HD" ekran kartı da koymuşlar içine. Diğer ekran kartı AMD Radeon HD6550M. Laptop problemsiz çalışıyor. İstediğim oyunları da oynatıyor. O konulardan bir şikayetim yok.

Ancak gelin görün ki çift ekran kartı olduğu için çözünürlük değiştirme kısmında bazen 2 bazen 4 ekran görüyor ve oyunlardan çıkış yaptıktan sonra heralde çözünürlük değiştiği içiin bazen beni 2nci ekrana atıyor. Bu durumda sadece duvarkağıdı görünüyor.

Bu sorunu çözmek için "Windows + P" tuşlarına basıyorum. O da beni bazen 1nci bazen de 2nci ekrana atıyor. Intel GMA HD ekran kartını devre dışı bırakınca da ekran simsiyah oluyor. Onu da kırk takla atarak ancak düzeltebildim.

Şimdi özetle bu bir sorun değil belli, bu bir özellik ama hiç istemediğim bir özellik. Ben istiyorumki aşağıya resmi koydum normal bir laptop çözünürlük değiştirme ekranında olduğu gibi "TEK EKRAN" olsun. 2nci 3ncü masaüstlerini istemiyorum.

Bunun kalıcı bir ayarı var mı? Sorunu yaşayan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi tecrübelerini?

Sizde de aynı sorun olup olmadığını görmek için herhangi bir pencereyi sağa veya sola doğru iyice sürükleyin o şekidle fark edebilirsiniz.

Bunun gibi tek ekranlı şekidle ayarlamak mümkün değil mi?
2006 aralık cıkıslı ama 2007 model 120 binde 1.3cdtı astra enjoy için 25 bin tl anlastım. kazası yok kalemle rutus dısında boya yok lastikler 10 bin km daha götürür, enjektör borusu galiba değişmis motora giden bir boru sanırsam, satan ilk sahibi enjoy donanım dısında ekstra bir donanim yok,trigeri değişmemiş,fiyat nasıl degermi zarar edermiyim???
Nokia 5800 Xpress Music telefon kullanıyorum. Telefonda özellik olarak oldukça memnunum, istediğim hemen bütün şeyler var. Uzun bir süre Sony Ericsson kullanmıştım camdriver akustik vs yükleyerek onu da özelleştirmiştim Sony ye göre aradığım tek özellik kamera kalitesi bir de kulaklıktaki müzik kalitesi ama bundaki de idare eder denecek kadar var. Neyse konumuz bu değil.

Ama şu batarya süresi adamı çileden çıkarıyor. Bütün ekstra zamazingolar kapalı olmasına rağmen batarya süresi bazen 1 gün (yazıyla: bir gün) bile oluyor. Yahu arkadaş bir telefonun bataryası bu kadar mı berbat olur.

Birçok sitede Nokia 5800 XM batarya süresi uzatmayla ilgili "tavsiyeler" bulabilirsiniz. Genel olarak 3G, WIFI, GPS, Bluetooth kapalı olacak artı bikaç tavsiye de var. Be güzel kardeşim ben bu telefonu o özellikleri kullanmak için aldım, bu özelliklerin olmadığı sadece dokunmatikli bir telefon da alınabilirdi pekala neden bu telefona bu kadar para verip hamallığını yapıyoruz o zaman?

Bu açgözlü telefon üreticileri bu kafayla giderse biz daha çok veryansın ederiz. Bu kadar ileri teknoloji ürünler yapıyorlar da hala yıllardır şu batarya ömrünü adam gibi halletmediler ya da öyle kalmasını istiyorlar.

Sonuç olarak telefondan oldukça memnunum ama şu batarya süresi beni 4 gün önce sıfır aldığım Nokia 5800 ımı satmaya yöneltiyor. Sizde durum nasıl.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 100
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 3.617 (Bu ay: 249)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.