Şimdi Ara

Vestel Venus Kullanıcıları Kulübü (Venus V1/Venus V3) (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.671
Cevap
25
Favori
237.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk zamanlarında eski sürümlerde böyle değildi, ayarlar bölümü kaydırmalı hale geldi, cevaplama kaydırmalı olduğu zamandan beri böyle saçmalıyor. Geliştirelim derken batırdılar. Her taraf hata saçma mantık hatalarıyla dolu.

Mesela son uygulamalar bölümünde uygulamanın üzerine basılı tutup uygulama bilgileri deyip geri çıkın aşağı doğru kayan eski ayarlar menüsüyle karşılaşacaksınız.

Yazılım ekibi fiilen yatıyor. Bir dosya yöneticisi yapmaktan acizler es dosya koyuyorlar, yine bizimki eski sürüm reklam içermiyor. V3 alan adam reklamlarla karşı karşıya kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 23 Mayıs 2017; 20:46:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZETEC SE

İlk zamanlarında eski sürümlerde böyle değildi, ayarlar bölümü kaydırmalı hale geldi, cevaplama kaydırmalı olduğu zamandan beri böyle saçmalıyor. Geliştirelim derken batırdılar. Her taraf hata saçma mantık hatalarıyla dolu.

Mesela son uygulamalar bölümünde uygulamanın üzerine basılı tutup uygulama bilgileri deyip geri çıkın aşağı doğru kayan eski ayarlar menüsüyle karşılaşacaksınız.

Yazılım ekibi fiilen yatıyor. Bir dosya yöneticisi yapmaktan acizler es dosya koyuyorlar, yine bizimki eski sürüm reklam içermiyor. V3 alan adam reklamlarla karşı karşıya kalıyor.

Bugün servise son kez giderek yazılım attırdım ve sonrasında telefonu elimden çıkardım. Servise gittiğim dönemlerde genellikle şikayet sebepleri yazılım kaynaklı şeylerdi. Genellikle telefonu satın alan kişiler de bir pişmanlık mevcut. Vestel bu kafayla devam ederse silinip gider.

• devrezcayi kullanıcısına yanıt
    Bu sorunlar özellikle 5.5 de var, 5.0 çok daha stabil.

Bu sorunlar özellikle 5.5 de var, 5.0 çok daha stabil.

Sikayetvar.com a bu durumu yazdım,genel müdürlükten aradılar. Telefonu bize gönderin alalım başka telefon verelim falan dediler. Bu yaklaşımları güzel,ben de yazılım olayını anlattım kendilerine...üslup olarak da düzgün bir şekilde ifade ettim yazdıklarımı da konuştuklarımı da onlar da anlayış gösterdiler. Vestel yazılım olayını biran önce çözmeli. Benim gibi defalarca yazılım sıkıntısı yaşayan insanlara bu değişim olayını falan önermeliler,illa şikayet yazıp aranmamız mı gerkiyordu.

Ben gönderebilirim cihazı, ne yazdınız tam olarak benzer şeyler yazayım, çekmecede duruyor öyle

Şikayet yazmanıza gerek yok. çağrı merkezini arayın yardımcı oluyorlar. 0850 2224123

Görevliye durumu anlattım sürekli yazılım sıkıntısı çıktığını-mümkünatı varsa değişim yapmak istediğimi...Onlar da servise yönlendirdiler, Kararsız kaldım. Telefonu telefoncu olan bir arkadaşıma vermiştim samsung note3 gelecekti haftasonu onu bekliyordum ama kafam da karışmadı değil,arkadaş da eğer sıfır telefon veriyorlarsa uygun fiyatsa düşün dedi. Ben de düşünmeye başladım ama yazılım tarafından hala çekincelerim var.

Siz de bu şekilde bir yol izleyerek telefonun değişimini sağlayabilirsiniz. v3'ler nasıl bilemiyorum.
  • V3 5580 güvenlik duvarı uygulamasını kullanan var mı ? İşe yarar bir uygulama mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sertancay

Bu v3 5580 modelini root layacak veya buna uygun miui 7 veya 8 portlayacak Kimse yok mu? telefon şu an çok satıyor ama bu konunun uzmanları daha cihazı almadılar galiba

Evet o kadar çok satıyor ki konuya mesaj yazan yazana.

Ben gönderebilirim cihazı, ne yazdınız tam olarak benzer şeyler yazayım, çekmecede duruyor öyle

Telefon yapıldı,şimdi hiçbir sıkıntı yok. Vestel servis olayının şöyle bir güzel yanı var. Hani arabalarda yetkili servis olayı var ya,,,şu şu tarihlerde şu değişmiş şu olmuş vb. Vestelde de aynısı var. Başka yerde telefonu yaptıramıyorsunuz. Serviste telefon ne geçirdiyse sorgulama sonucu öğreniliyor. Yerli olmasının avantalarından birini yaşadım. Üst modele yükselttirip yükselttirmeme konusunda hala kararsızım. Belki samsung note3 ile d e takasa girebilirim,bilemiyorum. 1 haftadır telefon elimde değildi iphone5 kullandım. iphone5 çok güzeldi kasma neyim falan olmadı,vestelle aynı özelliklere olmasına rağmen vestelden daha hızlı geldi bana ki telefon 2012-2013 civarı çıkmış sanırsam...apple bu işte iyi gerçekten... vestel de umarım daha iyi telefonlar ve daha iyi yazılım konusunda yoğun çalışma gösterip insanların beklentilerini karşılar.

1-2gün içerisinde şu şikayetlerden dolayı servise vereceğim. Ne yapmışlar parça değişimi olmuş mu?

Bunlar hala var mı?

Ekranı yavaşça kayırırken görüntü akışkan değil atlayarak geçiyor.

Kapatılan uygulamanın görüntüsü ekranda gölge şeklinde kalıyor.

Wifi ve hat çekmiyor, az çekiyor, kopuyor, modemle aynı odada 1-2 çekiyor (normalde full çekerdi),başka odalarda 0 çekiyor kopuyor (normalde 2-3 çekerdi). Şehir merkezinde 4G çekmesine rağmen aranıldığımda ulaşılamadığımı söylüyorlar. 2-3 üncü aramada ulaşılabiliyormuşum.

Systemui hatası veriyor.

VestelAnylticservice hatası veriyor.

Kasma, donmalar mevcut.

1-2gün içerisinde şu şikayetlerden dolayı servise vereceğim. Ne yapmışlar parça değişimi olmuş mu?

Bunlar hala var mı?

Wifi ve hat çekmiyor, az çekiyor, kopuyor, modemle aynı odada 1-2 çekiyor (normalde full çekerdi),başka odalarda 0 çekiyor kopuyor (normalde 2-3 çekerdi). Şehir merkezinde 4G çekmesine rağmen aranıldığımda ulaşılamadığımı söylüyorlar. 2-3 üncü aramada ulaşılabiliyormuşum.

Systemui hatası veriyor.

Kasma, donmalar mevcut.

2 yıllık 11gün garantisi kalan 5.5V Beyaz cihazım. Bugün sıfır Venus5000 2gb ramli modeliyle değiştirildi 2 yıl da bunun garantisi var.

5. kez servise gitti 2 sinde parça değişimi oldu.

Azimle servis kapılarını zorlayıp deldim.

• quote:

quote:

Bunlar hala var mı?

Systemui hatası veriyor.

Kasma, donmalar mevcut.

2 yıllık 11gün garantisi kalan 5.5V Beyaz cihazım. Bugün sıfır Venus5000 2gb ramli modeliyle değiştirildi 2 yıl da bunun garantisi var.

5. kez servise gitti 2 sinde parça değişimi oldu.

Azimle servis kapılarını zorlayıp deldim.

Hayırlı olsun. Benim telefon tamir görmüş, Şu an ilk aldığım gibi çalışıyor diyebilirim. Herhangi bir sıkıntı yok. Herhangi bir ücret de ödemedim. Manisa çözüm merkezindeki görevli arkadaşlar sağolsunlar baya ilgilendiler. Sanırım vestel de sıkıntılardan haberdar. Telefon konusunda aşama kaydediyorlar ama biraz daha hızlı olmalılar. Çünkü zaman çok hızlı ilerliyor. Değişim olayında ise hala kararsızım,siz nasıl buldunuz yeni model telefonu,iyi mi? hızı nasıl eski telefona göre??? kamera konsunda iyileştirme durumu nedir? v1 fotoğraflarda karanlık gösteriyordu,flaşı da yeterli değildi.

Bende beklemiyordum değişim olacağını olursada müşteriye geçici verilen cihazlardan verilen birşey olur diyordum.

Şaşırttılar, jelatini ben açtım.

Performans namına birşey diyemem sn212 2gb ram varmış. Yeter. Kamerada iyileştirme var sanki ama fersah fersah bi fak yok.

Yeni kurulum yaptım henüz teklemedi. Bakacağız...

Bende beklemiyordum değişim olacağını olursada müşteriye geçici verilen cihazlardan verilen birşey olur diyordum.

Şaşırttılar, jelatini ben açtım.

Performans namına birşey diyemem sn212 2gb ram varmış. Yeter. Kamerada iyileştirme var sanki ama fersah fersah bi fak yok.

Yeni kurulum yaptım henüz teklemedi. Bakacağız...

Sıfır telefon veriyorlar. Ben şahit olmuştum venüs servis merkezinde... Bu telefon modeline netten baktım az önce Turkcell bayilerinde satılıyormuş hatta donanimhaber bu telefonla ilgil bir videoya dahi sahip,editörlerin yorumları var telefon hakkında..Bana 5040 önermişlerdi 250tl verip takas için...

İçinde birkaç turkcell uygulaması vardı devre dışı bıraktım bişey kalmadı. 5040 2gb la kağıt üzerinde aynı, iyi kurtardığımı düşünüyorum. Yazılım atıp verecklerini düşünürken cihaz verdiler

Orijinalden alıntı: playfurkan

Arkadaslar vatanda 5580 849. Ne diyorsunuz almak uzereyim. Bisi diyin lutfen :)

Yazık edersin demedi deme.
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.