Şimdi Ara

Vestel UA9300 Serisi 4K TV İncelemesi (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.804
Cevap
72
Favori
207.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi dun aynı sey arkadaşta başıma geldi.. Sonra kuriluma girdim oradan da ilk kurulum dedim sonra sebekee girdim vs. Bu şekilde bir sıfırlama ve yeni kurulum yolu izleyerek anten ayarlarını normale getirdim.



    Hani sanırım, bu diagnostic denilen yerden birseyi ya kapattım yada actim diye düşünüyorum. Çünkü ikidir aynı sey basima geliyor vw ikidir izlediğim yolda aynı. Test menusune giriyorum ve çıkışta bu durumla karşılaşıyorum

    DÜZELTME: Sorunu giderdim hocam. Kurulum a girerek Otomatik Kanal Arama ve Uydu sıralamasından giderek tek Türksat 4A secimiyle ilk kurulu ve siralamali kanal listesini geri getirdi..
    Lakin anlamadığım sey, test menüsünden çıkışta anten ayarı nasil ve neden kayboluyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artakalan -- 9 Şubat 2017; 16:4:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artakalan kullanıcısına yanıt
    Seri no verirmisiniz rica etsem
  • 55 UA8300 modeli nasıldır?
  • Çarşamba günü n11'den 40UA9300 siparişi vermiştim, cihaz bugün elime ulaştı. Yarın teknik servis kurulumunu yapacak. Umarım cihazda bir kusur yoktur.

    Açıkçası en başta Vestel'e karşı çok ön yargılıydım, cihazı bile tereddüt ede ede sipariş verdim. Fakat hem cihazı aldığımdan sonra cihazınız hayırlı olsun diyerek iyi dilek mesajı atmış olmalarıyla, hem teknik servislerinde telefonlara bakan çalışanların iyiliğiyle, hem de kurulum yapılmadan önce kuruluma gelecek teknisyenin fotoğrafını ve bilgilerini göndermiş olmalarıyla şimdiden beni memnun ettiler. Diğer firmalarda daha önce bu mesaj olayını hiç görmemiştim. Eğer cihazda da bir kusur yoksa Vestel benim gözümdeki marka değerini arttırmış olacak
  • Tv yi modeme kablolu bagladiktan sonra youtube sorunsuz calismaya basladi sanirim modemin wifi inda sikinti var yada tv nin wifi alicisinda.
  • sametykcll kullanıcısına yanıt
    Bugün TV'nin kurulumu yapıldı.
    Açıkçası hem TV'nin hem de Smart bölümünün hızı/kalitesi beklediğimden daha iyi çıktı. Sanırım beklentimi çok fazla düşürmüşüm.
    Smart uygulamalarını denedim, bazıları hiç çalışmıyor fakat genel olarak ortalama seviyede olduklarını söyleyebilirim.
    Wireless Display özelliğinin kalitesi fiyat seviyesinde. Çözünürlüğü çok yüksek değil, biraz gecikme de var fakat sonuçta Wireless Display ile oyun vs. oynamayacağımızı düşünürsek bence güzel.

    Standart kumandadaki Ses ve Kanal değiştirme tuşlarının aydınlatması çok güzel olmuş, karanlık ortamlarda bu iki tuşu diğer tuşlara tek tek basarak aramak zorunda kalmıyorsunuz (aydınlatma, kumandadaki herhangi bir tuşa bastığınız zaman yanıyor, bir süre sonra sönüyor).
    Ekranda 1-2 adet ölü piksel çıktı, fakat hem sol alt kösede yan yana durdukları için, hem de çözünürlük 40''e göre çok yüksek olduğu için gözünüze batmıyor. Anca ararsanız buluyorsunuz.

    Bana MB100 anakartlı cihaz gelmiş. Dolayısıyla içinde Netflix yazılımı, PVR kaydı ve de DTS özelliği yok. Yazılım versiyonu da Nisan 2016 tarihli V.0.1.34.14 olarak geldi. Ayarlarda yazılım güncelleme bölümü var fakat o bölüm de yeni bir güncelleme bulamıyor.

    Sizlere son birkaç sorum olacak;

    -Acaba MB100 anakartlı 40UA9300'ler için en son yazılım sürümü V.0.1.34.14 müdür? Eğer bu değilse güncelleme nasıl yapılır ve de yapılırsa cihaz garanti dışı kalır mı?

    -Elime ulaşan cihazdaki panelin VA mı yoksa IPS mi olduğunu nasıl anlayabilirim?

    -YouTube uygulamasında yüksek bitrate'e sahip videolarda bazen kumanda yanıt vermeyebiliyor. Acaba bu neden kaynaklanıyor? Cihazın donanımının yetersizliği mi yoksa başka bir nedeni olabilir mi?





  • sametykcll kullanıcısına yanıt
    Hocam PVR DTS ve Netflix için ne yapılması gerektiği ilk sayfada anlatılmış sistem ayarlarına girerek düzeltme yapmak gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sametykcll kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Hayırlı olsun televizyonunuz.
    Benim bildiğim 40 inç ise VA paneldir. Güle güle kullanın.
  • sametykcll kullanıcısına yanıt
    Gozluklerin aktif ise va panel olmasi lazim.
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için teşekkürler hocam. Bahsettiğiniz mesajdaki yöntemle TV'nin

    PVR
    DTS Ses
    Film Algılayıcı
    Çifte Ekran

    özelliklerini aktive etmeyi başardım Fakat Netflix'i (orada anlatılanların aynısını yapmama rağmen) bir türlü yükleyemedim. Gerçi henüz Netflix aboneliğim olmadığı için uygulamasının olmaması benim için şimdilik önemli değil :) Ama tabii olsa güzel olurdu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağolun hocam :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JakX kullanıcısına yanıt
    Aktif gözlük dediğiniz şey pille çalışan gözlükse o zaman evet VA panel.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba dostlar. Bizim 3d si çalışmayan 55ua9300 fabrikaya teslim edildi incelenmek için. Yerine 55ua9400 verdiler. Paneli ips 4 adet pasif gözlükle çalışıyor. tasarım ve ekran olarak biraz daha başarılı geldi gözüme. Bir önceki modele göre daha şık duruyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 13 Şubat 2017; 14:49:4 >
  • Merhaba 40ua9300 tvim var. Ekranın köşelerindeki görüntülerde bulanıklık oluyor. Özellikle 8-10 metreden çekilmiş insanların görüntülerinde bu insanların suratları bulanık bir şekilde görünüyor. Bunun sebebi nedir acaba. Sadece köşelere yakın yerlerde bu durum mevcut

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 40ua9300 sahibiyim tekeviyonda tkgs çalışmıyor, tkgs den güncelle dediğimde hiç bir şey olmuyor. Bunun bir ayarı varmıdır. Kanal listesinden memnun değilim ve bunu düzeltmek istiyorum. Turksatta kaldırılan kanallar bile duruyor.
    Sayfa 129 da cevabını buldum, teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgufer -- 15 Şubat 2017; 15:5:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celaleddin Rooney kullanıcısına yanıt
    Telefona.. Vestel Smart prg. indirin ..
    TV de ne varsa Wifi den Tv ye bağlanarak oradan da izleyebilirsin..
  • iyalniz İ kullanıcısına yanıt
    DLNA özelliğini biliyorum. Benim demek istediğim ayrı bir şey. Sadece televizyonun sesini duymak istiyorum; bluetooth kulaklık gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Va panelli 55ua9300 kullanım kılavuzu olan paylaşabilirmi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumandadan Qmenu tuşuna basın.. Seçeneklerde kullanım kılavuzu var...
  • Bana gelen 55 ua 9300 ips panel ve film algılayıcı yok film algılayıcı olan lazım 55ua9300 iki seri olarak üretiliyormuş birinde va panel film algılayıcı var diğeri ips film algılayıcı yok profil den aktif edincede malesef çalışmıyor tv hareketli sahne lerde titriyor bu şekilde bizleri yanıltacaklarına serileri ayırsalar a.b veya 1,2 gibi güzel olurdu
    Tv yi inceleyip araştırarak alıyorsun bide bakmışsın kasa hariç kullanılan malzeme ve özellikıeri tamamen farklı çıkmış bu yanlışların düzeltilmesi gerekir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfyln42 -- 22 Şubat 2017; 12:37:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.