M

Yüzbaşı
02 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 50 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Elimde içinde Windows, Lmde, Manjaro yüklü olan multiboot flash disk var. Bir de önyükleyicisi flash diskte yüklü olan başka bir usb bellek var. Yapmak istediğim bu flash diskteki Manjaro Linux önyükleyicisini multiboot diğer flash diske bir seçenek olarak ekleyebilmek ve bu sayede tek bir flash diski yanımda taşımak, bunu nasıl yapabilirim?

Nikon D5100 makinemin altında yazan seri numarası ile PhotoME programında yazan makine seri numarası farklı, bunu sebebi ne olabilir sizce. Makineyi yaklaşık bir yıl önce Yeni Çarşımdan almıştım.
Nikon D5100 makinemin altında yazan seri numarası ile PhotoME programında yazan makine seri numarası farklı, bunu sebebi ne olabilir sizce. Makineyi yaklaşık bir yıl önce Yeni Çarşımdan almıştım.
Arkadaşlar Vestel bayinde gördüm görüntüsü hoş gibi, 1.599 a 12 taksite kadar yaparız dediler. Sizce nasıl bir televizyondur, almaya değer mi?
Arkadaşlar geldiğinden beri adam her şeyiyle ben futbolcuyum diyor. Son kupa finalinden sonra, yöneticiler de artık görmüştür inşallah. Kesinlikle bonservisinin alınması lazım.
Arkadaşlar avea faturalılar için, faturasızlara 1Gb 9,00 TL de olduğu gibi uygun bir internet paketi var mı?
Arkadaşlar ntvspor, ntv gibi kanallar maç yayını sırasında şifreye geçtiğinde, bu kanalları seyredecebileceğimiz ucuz bir uydu alıcısı tavsiye edebilirmisiniz? Fazla bir bütçem yok, ucuz ve kullanışlı olması lazım. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar 18 Ocakta Yeni Doblo araç aldım. Anahtar teslimi aldığım aracın Mtv sini bayinin ödmesi lazım, fakat bu zamana kadar yaptığım kontrollerde halen ödenmemiş olduğunu görüyorum. Bayiye sorduğumda her seferinde bu gün ödeyeceğiz, yok yarın ödeyeceğiz diyorlar, fakat hiç birisinde de yatırmıyorlar. Şimdi bu konuda yasal olarak ne yapılabilir, nereye müracat edilir. Adliyeye mi, tüketici hakem heyetine mi? Bir de bayi neden ödemek istemez bunu?
Arkadaşlar 1.6 Premio, metalik siyah, start-stop dahil 36.200,00 TL sizce fiyat nasıl?
Kardeşime dün Fiorino Combi Emotion 1.3 Multijet 75 Hp aldık 29.000,00 TL ye sizce fiyat uygun mu? Ben kendim yeni Doblo alalım dedim, ama kardeşim ben Fiorinoları daha çok beğeniyorum Doblo tipsiz ve çok hantal duruyor dedi. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz, ben olsam Doblo alırdım.
Hakkında
Forum İmzası:
2011 Fiat Doblo 1.6 105 Ps Premio Start&Stop Siyah
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Lenovo N200
Otomobil
Fiat Doblo Premio 2011
Mobil cihaz
Xiaomi mi6
Operatör
Turkcell
ISS
Kablonet
Takım
Beşiktaş
Fotoğraf Ekipmanları
Nikon D5100
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 356
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.602 (Bu ay: 161)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 38 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.