Şimdi Ara

Vestel UA9300 Serisi 4K TV İncelemesi (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.805
Cevap
72
Favori
207.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu tv avi dosyasını oynatmıyormu deneyen oldumu harddiskimde avi videolar vardı hiçbirini okumuyor illa başka bir uzantıyamı çevirmek lazım


  • 26 Ocakta aldığım Vestel 55ua9300 için 4 defa servis geldi. Sayısızda iletişim merkeziyle konuştum. Burada VESTEL alamayı düşünenlere ihtarımdır. Başımdan geçenleri kısaca anlatayım ve VESTEL marka ürünün servis hizmetinin ne kadar çözümcü olduklarını anlayın.

    Resimdeki görünen sızmalardan kaynaklı film izlerken gözlerim ağrıyor diyorum, sızmalar kabul edilebilir değerde diyorlar. İyi peki hareketli sahnelerde, alt yazılı reklamların %80 ninde, film sonlarındaki yazılarda titremeler var yazılar bile okunmuyor diyorum, TV de bunlar normal diyorlar. Peki smarttan film izleyemiyorum sadece youtube var diyorum biz satarken izlersiniz demedik ki diyorlar. Bunun gibi bir sürü soru ve VESTEL tarafında verilmiş keyfi cevaplar.

    Bu da şikayetvar yazım :https://www.sikayetvar.com/vestel-sorunu-bitmeyen-tv

    Velhasıl VESTEL aldığım için pişmanım alacaklar bir kez daha düşünsün.
    Herkese iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hharunn -- 1 Mart 2017; 16:45:33 >




  • EARNEST60 E kullanıcısına yanıt
    Bende de oynatmamamıştı ve tuhafıma gitmişti, o kadar formatı oynatıp AVİ oynatmaması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tv için ne tür 3d film indirebiliriz. 3d'den pek anlamıyorum.






    mesela böyle iki farklı tür görüntü var. aktif gözlükle hangisini izleyebiliyoruz.




  • scatman_35 kullanıcısına yanıt
    Kumanda da 3D ayarları olacak, oradan alttaki resim için yanyana seçeneğini seçeceksin. Ayarlardan uygun olanı seçersen hepsini izlersin
  • arkadaşlar Vestel 40UA9300 kullanlar bakabilir mi Smart TV özelliğinde Bein Sports eski adıyla DigiturkPlay var mıdır? Varsa kullanan oldu mu maç performansı nasıldır?
  • mkeles84 kullanıcısına yanıt
    Smart'taki DigiturkPlay uygulaması kullanıcı girişi kabul etmiyor. Yani aboneliğinizi kullanamıyorsunuz.

    Sadece bi'kaç maç özeti vs çıkıyordu en son. Gereksiz bir uygulama.
  • mkeles84 kullanıcısına yanıt
    EXcom_Zkko kullanıcısına yanıt
    Vestel Smart Center'da hem beIN Sports hem de Digiturk Play uygulamaları ayrı ayrı mevcut.

    Digiturk Play uygulaması @EXcom_Zkko 'nun da dediği gibi üye girişi kabul etmediği için bence de gereksiz.

    beIN Sports uygulaması ise bence gayet iyi. Videolu haberleri izleyebiliyor, liglerin fiksturlarını ve puan durumlarını görebiliyor, Süper Lig ve Premier League'de atılan golleri izleyebiliyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sayın ado film algılayıcı özelliği nin 50hz 100hz panel ayrımı varmı acaba 55 ua 9300 son seri de bu özellik yok yazılımla ilgili birşey mi yoksa panel denmi kaynaklı bilgilendirirseniz sevinirim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • Samsung 40ku7000 ile bu vestel 40ua9300 serisini karşılaştırabilecek var mı? Özellikle görüntü kalitesi ve akıllı uygulama kısmını soruyorum. Film izlemek pek önemli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • epiglota kullanıcısına yanıt
    Akıllı kısmında Tizen, Vestel Smart Center'a göre daha başarılı. Vestel'inki de vasat diyemem fakat çok iyi değil.
    Görüntü konusunda 40KU7000'i kullanmadığım için iki televizyonu mukayese edemem fakat ben 40UA9300'ün panelinden memnun kaldım.
  • ben yaklaşık 2 hafta önce 40ua9300 aldım.görüntüden hizindan vs memnunum.fakat benim 3D görüntü izleyememe problemim var.kurulumu yapan çocugun dediği herşeyi yapiyorum.3d görüntü açıyorum 3d yi aktif yapıyorum gözlükleri takiyorum üstündeki düğmeye basiyorum.kısa süreli sarı ışık yanıyor sonra sönüyor.bazen kırmızı yanıp sönüyor.ama görüntüde bi değişiklik yok.görüntüyü ise youtube dan sagliyorum,yada web sitelerinden indiriyorum usb aracılıgı ile izlemeye çalışıyorum.benim buldugum görüntülermi yalan acep.yoska tv/gözlük temi sıkıntıdır?
  • cybeRabbit C kullanıcısına yanıt
    Gözlükleri TV'ye eşleştirirken ekranın dibini kadar girip öyle deneyin hocam. Gözlükler devreye girdiğinde görüntü tik diye netleşir zaten.

    3d görüntü olmasa bile 2d'yi 3d'ye çevirme kısmından herhangi bir kanalı sanal 3d şekilde izleyebilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cybeRabbit C kullanıcısına yanıt
    Kumandada ki 3D tuşuna basıp orda izlediğin filme göre olan ayarı seçiyor musun ? Yani ekranda yan yana 2 film varsa kumandada yan yana diyor musun
  • Bu arada, 55UA9300 sahiplerinden MovieSense özelliği aktif olan bir arkadaş TV'den çektiği profil dosyalarını (Hem SW hem HW) buraya yükleyebilirse çok iyi olur.
  • Burada ki tecrübeli kardeşlerden bi kaç öneri istiyorum. Dünya kadar araştırma kararsızlıktan sonra gittim internet üstünde 48ua9300 modelini bi hevesle aldım. Servisi çağırdım montaj için geldiler. Hiçbir özen göstermeden lap lup eksik gedik var mı anlayamadan montojı,kurulumu yaptılar servis kaçtıktan sonra aklıma tv nin ne kadar açık kalmış olduğuna bakmak geldi . Sıfır diye aldığım tv meğer 20 günden fazla açık kalmış servisi aradım internet üstünden aldığım için aldığın yere iade et gibi saçma bişey söylediler ben bunu a mağazası diye almadım ki Vestel diye aldım. Şimdi ne gibi yollar izlenmelidir?? Tv güzel yalan yok ama onca para verip kullanılmış olması canımı sıkıyor keriz yerine koyuyorlar insanı değişim yaptıramaz mıyım veya iade nasıl gerçekleşmelidir. Tekrar servisi çağırıp açık kaldığı zamanı raporlatıp öyle mi iade etmeliyim çünkü bunu böyle satan normal geri almaz diye düşünüyorum ..




  • 14 gün içinde aldığın yere koşulsuz iade edebilirsin ama tv de sıkıntı yoksa memnunsan hiç uğraşma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecrübeli arkadaşlar kafamız iyice karıştı, hangisi en az sorunlu hangisini tavsiye edersiniz
  • Teşekkürler. Çoğu özelliğini denedim herhangi bir sıkıntı görmedim juve porto maçını izledim görüntü güzel baştaki tereddütler şimdi kayboldu.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.