Merhaba, 1 seneye yakındır Vacuum mop pro kullanmaktayım. Süpürgeden oldukça memnunum. İlk aldığım dönemde deneme amaçlı mop özelliğini kullanmıştım ve moplama modu altında S ve Y isimli iki ayrı paspaslama yöntemi vardı. Halı olmayan koridor banyo gibi yerlerde Y halı olan yerlerde geri gidemediği için S modunu ayarlamış ve memnun kalmıştım. Uzun bir süredir sadece süpürge modunu kullanıyordum. Yeni bir kedi aldık ve moplama modunu tekrar kullanmak için baktığımda bu Y ve S ayarının artık olmadığını fark ettim. Derleme sürümü 77 olarak görünüyor. 1 yıllık süreçte sanırım hiç güncelleme almadı makina yada ben fark edemedim. Sizde durum nedir bu mod gerçekten kaldırıldı mı ?
arkadaşlar tam olarak bir bilgiye ulaşamadım ama laptoplar oyun konsolları gibi bu vergiye dahil edilmiş miydi? tam laptop alma arefesindeyim 1 ocak tarihini beklemek gerekli mi yoksa indirimler varken alınmalımı? bu konuda bilgi sahibi olan birileri var mıdır?
Forza Horizon 4 çevrim içi macera
Arkadaşlar merhaba, son 1 haftadır online yarışlarda kazanılan puanların silinmesi problemi yaşıyorum. 9. lige yükseliyorum, ertesi gün açıyorum oyunu bakmışım lig12. İşin garip yanı lig puanında düşüş yaşanırsa oyun onu kaydediyor Nasıl bir kumpasın içine düştük? Birde farkettiğim bir durum daha var oyunu açarken veri eşitleme yapıyor her defasında. Normalde son oyunu pcde oynayıp xboxtan açınca yapması gerekiyor bu eşitleme işini. Sizde varmı benzer bir sorun? Konvoydaki arkadaşlarda da aynı sorun yaşanıyor.
Local+online multiplayer problemi.
|
Aerocool GLO Aura sync desteği
|
Modem ve TP-LINK RE200 konumlandırma
Toshiba P300 titreşim
|
ASUS AURA SYNC
|
Phenomdan ryzen'a geçtim
|
World of Warcraft Ekran Kartı
|
Xbox One X | Ryzen5 5600 | Trident Z RGB 16GB 3200MHZ | Asus ROG STRIX B350-F | Asus ROG STRIX 1050TI | Samsung Evo 850 | FSP Hydro 600W | Phanteks P300 |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.023
İkinci El Bölümü Mesajları: 84
Konularının görüntülenme sayısı: 11.643 (Bu ay: 150)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 85 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar