Şimdi Ara

##VERY BIG TOWER KASA BUDUR!##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

---------------------------------------------------------------------------------------------------
    Özellikler;
    -12 tane Fan
    -2 PSU
    -Şık görünüm
    -Çizilmeyen yüzey
    -Kusursuz kasa içi hava akımı

• bu mid tower bile olamaz. ayrıca ben buna bi çizik atarım hayatı boyunca geçmez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangerousman

bu mid tower bile olamaz. ayrıca ben buna bi çizik atarım hayatı boyunca geçmez..

+x+
  • valla tam benlik nerden buldun yaw bu fotoyu kasa harbiden harikaymış beğendim
  • Kasa demeye bin şahit lazım
  • Bu big tower değil anca "fat tower" olur. Pek bi tıfıl kalmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangerousman

bu mid tower bile olamaz. ayrıca ben buna bi çizik atarım hayatı boyunca geçmez..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iğrenç...
  • verimli gibi gozuken bir form gusel hoşuma gitti wallai
  • harbidende kasa budur
  • bizim temezlikçi kadın bunu evde görürse camsille parlatır valla
  • Valla bu kadar tombul yapacan madem anakartı yatay koy da tam olsun.Hiç olmazsa anakart eğildi büküldü derdinden de kurtulursun.Ama adamın işçilik güzelmiş.
  • 1970 model ford kadar ses çıkartacağı kesin bence bu tarz kasalar bitti akrilik denilen türler tamamen kalktı artık ...

• beğenmedim
  • Şeffaf kasaları insanlar neden beğenir anlamam... Sadelik yok, estetik yok, bolca kablo karmaşası görüyorsun... 12 tane de fan takmış, elektrik süpürgesi gibi ses çıkar bundan... Millet sessiz kasa yapmaya çalışırken adam elektrik süpürgesi yapmış...
  • tutki bozuldu bilgisayarcıya nasıl götürcen? hoş bunu yapan adam muhtemelen bilgisayarcıdır
  • imzamdaki sistemi soğuturmu acaba bu kasa
  • gereksız bence o kadar fan cok fazla ses cıkarır adamın canı sıkılmıs yapmıs anlasılan
  • Yorumlar tam yerinde.Bir yorumda benden o zaman..Toz olayını ne yapacaksın,1 ay sonra akrilik malzemenin içi komple toz olacak.Statik elektrikte bu süreci hızlandırır zaten.O kadar fan koyacağına 22''lik öne 1 arkaya 1 fan koysaydı pis sirkülasyon olurdu....
  • quote:

Orjinalden alıntı: gktgys

tutki bozuldu bilgisayarcıya nasıl götürcen? hoş bunu yapan adam muhtemelen bilgisayarcıdır

Aynen katılıyorum.Herkesten farklı bir kasaya sahip olmayı kim istemez ki?
    Görünüm olarak çok şık duruyor.Yapan adam extreme lik olsun die yapmıştır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.