Şimdi Ara

Veri Kurtarma Sonrası Resim Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin arkadaşlar bilgisayarı formatlarken yanlışlıkla d yi sildim ve herşey gitti sonra veri kurtarma işlemi işlemi tüm dosyalarımı geri aldım
    videolar proğramlar vs her şey tamam ama resimlerimin hiçbiri açmıyor önizleme yok diye hata veriyor.
    bunun nedenı nedır acaba
    bi yardımcı olursnaız sevınırım.

Savaşacak kadar genç ölecek kadar yaşlıyım
  • Üzerine veri yazılmış olabilir. Eğer veri yazıldı ise fotoları kurtaramaz, bu şekil bir sorunla karşılkaşırsınız (yine de başka bir veri kurtarma programı ile de deneme yapınız)
  • bozuk kurtarmış olabileceği gibi resimleriniz zarar görmüş de olabilir.. hdd üzerinde bulunduğu sektöre başka veriler yazılmışsa eğer yüksek ihtimal bozulmuştur.. hangi programı kullandınız? easy recovery veya recover my files öneriyorum..imzamda anlatımına ulaşabilirsiniz..
    Gerçekler Öğrenilince Zannetmeler Biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyzade

bu nasıl iş usta veri kurtarmaya ugraş onlarca gün şimdide gelsin açmasın hay ben böle işin..
    bide senin proğramları deneyecem ama 220 gb veri kaç gün sürer kim bilir

en fazla birkaç saatinizi alır merak etmeyin.. ama sonuç olumlu olur umarım.. geçmiş olsun..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.