Şimdi Ara

Blackberry 9700 YENİ BOLD AÇIKLANDI 21.EKİM.2009 ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
22.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Blackberry 9700 YENİ BOLD AÇIKLANDI 21.EKİM.2009 ANA KONU

Blackberry 9700 (Onyx) Hakkında Öne Çıkanlar !

Yeni BlackBerry 9700 Bold adı ile dün resmen tanıtılmıştır. İnternet sitesinden takip edebilirsiniz. Kasım sonunda satışına başlanacağı söyleniyor. Ülkemize " yasal" yolardan girmesi aralık sonu ocak başını bulacaktır diye tahmin ediyorum.

• Available Features
  • Trackpad navigation
  • Bright, hi-resolution screen
  • Full QWERTY keyboard
  • 3G technology
  • Wi-Fi® and Bluetooth® enabled
  • 256MB flash memory
  • 3.2 MP digital camera with
  • video camera
  • Multimedia player
  • Wireless email
  • Organizer
  • Browser
  • Phone
  • SMS/MMS
  • MicroSD card reader

İnternet Sitesi:
    http://na.blackberry.com/eng/devices/blackberrybold9700/bold_specifications.jsp

Çıkmadan 1 ay evvel internete sıcan fotoğraf ve incelemesi:
    http://www.boygeniusreport.com/2009/09/21/blackberry-9700-review-part-1/

Araştırma safhasında geliştirilen protoip bir cihazın internete sızan incelemesi ( çıkacak telefon bu değil ):
    http://crackberry.com/blackberry-onyx-review

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 22 Ekim 2009; 12:52:45 >

• Bilgi icin tesekkurler. BOLD cikali da ne zaman oldu dogru duzgun tam bir cihaz surmediler piyasaya.

Benim aklimi Storm 2 yani ODIN karistiriyor. Daha once Blackberry kullanmadim. Su an iPhone kullaniyorum ama en cok yaptigim sey mail okumak ve bir kismina cevap yazmak. Gecis yapmak yerine 2 cihazi da kullanabilirim ayni anda.
  • görüntüsü şık ama boldu ilk gördüğümdeki gibi heyecanlandırmadı beni
  • Bu arada ortadaki navigasyon tuşu dokunmatik belirtmek isterim.
  • Turkcell'in aldığı duyuma göre Blackberry 9700, Kasım ayı sonunda piyasaya girecekmiş. Ayrıca başka bir sitede ki habere görede 9700 Kasım ayında Almanya'da satışa çıkacamış. Sanırım şu aralar telefon almamak lazım. İki ay sonra piyasada baya iyi telefonlar olacak. Duruma göre BB 9700 yada Nokia E72 alınabilir.

Haberin linki;
    http://www.gsmarena.com/blackberry_bold_9700_now_official_thanks_to_tmobile_germany-news-1182.php
  • Kasım Sonu aralık başı gibi Türkiyedeki operatorlerin satışa sunması bekleniyor. Cihaz ciddi anlamda güzel tasarlanmış. Javelin'in zerafeti ve Bold'un karizması var (deri arka kapak). Cihazı test eden biri olarak performası gerçekten çok iyi.
  • Tamda bir arkadaş ile anlaşıp yarın Tour alıyordum , yarın sabah arayıp artık durumu izah edeceğiz. Teşekkürler haber linkleri için :..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadalar gelicek olan cihaz cok super,gercekten rim tarafindan uretilen en iyi cihaz olacak.siddetle tavsiye ederim
    Ayrintili bilgiye.www.blackberry.gen.tr. Den ulasabilirsiniz.
  • Evet arkadaşlar bugün resmen açıklanmıştır hayırlı olsun. Az daha 1 gün ile tour alıyordum artık geriye kaldı beklemek. Avea vodafone yada turkcell artık ilk kim getirirse !

http://na.blackberry.com/eng/devices/blackberrybold9700/bold_specifications.jsp
  • Arkadaslar flash destegi varmi acaba,bilgisi olan var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: insom

Arkadaslar flash destegi varmi acaba,bilgisi olan var mi?

Led flash var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

quote:

Led flash var.

Bence flash derken yazilimdan bahsediyordu :)

Bu cihazi tuttum bakalim kim hangi fiyattan getirecek ilk once.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trineux

quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

quote:

Led flash var.

Bence flash derken yazilimdan bahsediyordu :)

Bu cihazi tuttum bakalim kim hangi fiyattan getirecek ilk once.

Fiyat olarak ne düşünülüyor acaba ben asıl onu merak ediyorum. Hepsiburada bile şuanda bold'u 1.424,51 TL gibi bir fiyata satmakta. Bu cihaz bold1'den ( seri olarak 9000~9700 ) daha yeni olduğu için eğer daha fazla bir fiyat politikası ile çıkarsa sanırım 1.800leri geçecektir fiyat siz ne düşünyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 22 Ekim 2009; 12:48:30 >

• Arkadaşlar cihaz yılbaşından önce türkiye'de satışa sunulacak,fiyat yaklaşık olarak 1500 tl gibi bekleniyor
  • 1.500 TL'yi geçmemeli bence. Yoksa insanalr Nokia e72'e yönelecektir. E72'nin 1.100 civarında piyasaya girmesi bekleniyor. Gerçi ne zaman piyasa gireceği belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan ozcorekci

Arkadaşlar cihaz yılbaşından önce türkiye'de satışa sunulacak,fiyat yaklaşık olarak 1500 tl gibi bekleniyor

3 Kasım Avrupa , 25 Aralık Türkiye Resmi Çıkış Tarihleri.
  • Fiyat 1500 liradan yüksek olur her şekilde...
  • bence her sekilde blackberry.. E 72de cok guzel ama 9700'ün karizması yok bence. ben de amerikadan tour getirtecektim bunu duyunca hemen iptal ettim... artık bekleyeceğim biraz ama degecek! boldun karizması var bir arkadasın dediği gibi ama aynı zamandada daha kucuk ve zarif.. bence muthis kombinasyon olmus!
  • 9000 Bold kullanan birisi bu telefonu niye alsın ki? Görüntülü konuşmayı destekleyen telefonu çıkarmadan ben Bold 1'den vazgeçmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orijinalden alıntı: cihan ozcorekci

Arkadaşlar cihaz yılbaşından önce türkiye'de satışa sunulacak,fiyat yaklaşık olarak 1500 tl gibi bekleniyor

3 Kasım Avrupa , 25 Aralık Türkiye Resmi Çıkış Tarihleri.

Bu bilgiyi nereden aldınız acaba? Resmi bir tarih mi?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.