Şimdi Ara

VE SONUNDA A3 İÇİN SİPARİŞİMİ VERDİM....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracım ocak ayının 3.haftası teslim edilecek..
    araç 1.6 a3 düz modeli 3 kapılı...
    extra özellikleri aşağıdadır...

xenon PLUS far (plus far 2006 yeni üretimlerde ilk defa yapılıyormuş düz xenonlar kaldırılmış..)
    Ön kol dayama
    Önde bardak tutucu
    Bose ses sistemi

Bu şekilde aracın bana maliyeti tam 26.390 euro..

ve araçta son olarak hangi renge karar verdiğimi görmek istiyorsanız aşağıdaki yazıya tıklayın...
    What the car?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 9 Kasım 2005, 22:33:17 >

• wallah güzel bi seçim! hayırlı olsun,güle güle kullan! allah kaza bela vermesin!
    ama ne olursa olsun önce hayırlı olsun sonrada allah kaza bela vermesin en sonda umarım 2 kapıdır
    my body's broken, yours is spent
  • Müthiş olmuş Tam istediğim gibi... Nerede oturuosun

güzel araba.
    bose bana 765 euroya mal oldu...sunroof 100 euro pahalıydı gerçi fark önemli değil ama gereksiz gördüğümden almadım..
  • budur araba!!!hemide kirmizi aah ah

hayirli olsun simdiden walla nazar degmesin canawar gibi
    P4 2.8HT 1 MB CACHE 800Mhz. Box / P4P800SE / 1GB (2*256+2*256) DDR TWINMOS PC3200 400Mhz / 120GB SEAGATE SATA 7200rpm 8MB CACHE / RADEON X800GT 8X 256MB 256BIT / MIRO PCTV / ZOOM 5510 / CREATIVE SOUNDBLASTER 5.1 DIGITAL / JAGUAR 5.1 SUBWOOFER / A4Tech Wireless Desktop
    Registered by: MRPROF
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shafter

araçta en çok bose mu yoksa sunroof mu seçimine takıldım..ama bose ağır bastı...
    bose bana 765 euroya mal oldu...sunroof 100 euro pahalıydı gerçi fark önemli değil ama gereksiz gördüğümden almadım..

bose sistemin standart sistemden fazla fark olmadığını duymustum..neyse ama ben olsam sunroof seçerdim..öle araca sunroof giderdi..ses sistemini nası olsa yaptırırdın..sunroof u da yaptırırsın ama neyse

Orjinalden alıntı: uzerme jr.

quote:

araçta en çok bose mu yoksa sunroof mu seçimine takıldım..ama bose ağır bastı...

bose sistemin standart sistemden fazla fark olmadığını duymustum..neyse ama ben olsam sunroof seçerdim..öle araca sunroof giderdi..ses sistemini nası olsa yaptırırdın..sunroof u da yaptırırsın ama neyse

arkadaşım farkı filan boşverde standart hoparlörler güçlü bir mp3 çaları kaldırmıyor..benim transporterda bile standart hoparlör var.sony mp3 player aldım 3350 modelini ve 4 ayda 2 kere garantiden bütün hoparlörleri değiştirdim..çünkü bu vw grubun hoparlörleri genelde maximum 50-60 watt çıkış için yapılmış..güçlü bi set de hoparlörler kaldırmıyor..
    bende sonuç olarak toplam 195 watt rms veren bose ta karar kıldım..

• hayırlı olsun kardeş, güle güle kullan
    gerçi biz siyahçıydık ama kırmızıda harbiden çok güzel duruyor

Bazen Sevinç Bazen Keder BEŞİKTAŞLI Olmak Yeter
  • Hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız güle güle kullan.

Güzel de bbs-jant al;ziebart film i de çaktın mı canavar olur .

Paran olsa birazda motora harca dicem ama araç garantiden çıkana kadar elleme;zaten anca para birktirirsin

Aracım ocak ayının 3.haftası teslim edilecek..

xenon PLUS far (plus far 2006 yeni üretimlerde ilk defa yapılıyormuş düz xenonlar kaldırılmış..)
    Ön kol dayama
    Önde bardak tutucu
    Bose ses sistemi

ve araçta son olarak hangi renge karar verdiğimi görmek istiyorsanız aşağıdaki yazıya tıklayın...
    What the car?

Kusura bakma ama her araba alan baslık acacaksa yandık yani ne dememizi bekliyosun hayırlı olsun mu illa bi sey sormamıssın yazmamıssın bu topici acmanın ne anlamı var

• quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

Hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız güle güle kullan.

Paran olsa birazda motora harca dicem ama araç garantiden çıkana kadar elleme;zaten anca para birktirirsin

arabayı aldığımda ilk işim park sensörü+jant+boya koruma..
    kesinlikle cam filmi yaptırmayacağım.böyle bi arabanın içinde nasıl biri var diye görsün millet değil mi
    artık bu arabaylada bulamazsam bi tane kendimi köprüden aşağı atıcam zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: noss

quote:

Ön kol dayama
    Önde bardak tutucu
    Bose ses sistemi

What the car?

Kusura bakma ama her araba alan baslık acacaksa yandık yani ne dememizi bekliyosun hayırlı olsun mu illa bi sey sormamıssın yazmamıssın bu topici acmanın ne anlamı var

forumu takip etmeyen insanlar niye mesaj yazarlar anlamıyorum?

şu anda bile ilk 2 sayfada a3 ile ilgili sorularımın olduğu 2 tane konum var..bu arabadaki opsiyonları+renk+motor seçeneklerini kullanıcıların fikirlerinden yola çıkarak yaptığımı biliyormuydun?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: noss

quote:

Ön kol dayama
    Önde bardak tutucu
    Bose ses sistemi

What the car?

forumu takip etmeyen insanlar niye mesaj yazarlar anlamıyorum?

şu anda bile ilk 2 sayfada a3 ile ilgili sorularımın olduğu 2 tane konum var..bu arabadaki opsiyonları+renk+motor seçeneklerini kullanıcıların fikirlerinden yola çıkarak yaptığımı biliyormuydun?

Hala cevabını alamadım sorumun bu konuyu acmanın anlamı ne ? O topicleride okudum anladık iyi orda biseyler danısmıssın fikrini almıssın insanların burda amacın ne YOK sadece aldıgını soylemek illa söyleyeceksen orda soylesen daha iyi olurdu diyorum neyse sen devam et...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

Hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız güle güle kullan.

arabayı aldığımda ilk işim park sensörü+jant+boya koruma..
    kesinlikle cam filmi yaptırmayacağım.böyle bi arabanın içinde nasıl biri var diye görsün millet değil mi
    artık bu arabaylada bulamazsam bi tane kendimi köprüden aşağı atıcam zaten

Kız olmak vardı vallahi

• hehe kırmızı demiştim kırmızı iiyidir kızlar gelir

ellerine sağlık

plus xenon u gelince anlatırsın ne o ben bişey anlamadım.. pratikte bakmak lazım
    daha mı çabuk topluyo kendini ışık acaba? canlanma süresini kısaltmış olabilirler belki. çalışırlarken bırakmıştım mühendisler.

sunroof kesinlikle gerekli değil düzenli havalandırmaymış falan hepsi hikaye

şimdi işin en zor kısmı... bekle Allah bekle.. ocak 3. hafta.. ohhhhhhhhh uyuyamam ben yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: can_247

hehe kırmızı demiştim kırmızı iiyidir kızlar gelir

ellerine sağlık

plus xenon u gelince anlatırsın ne o ben bişey anlamadım.. pratikte bakmak lazım
    daha mı çabuk topluyo kendini ışık acaba? canlanma süresini kısaltmış olabilirler belki. çalışırlarken bırakmıştım mühendisler.

sunroof kesinlikle gerekli değil düzenli havalandırmaymış falan hepsi hikaye

şimdi işin en zor kısmı... bekle Allah bekle.. ocak 3. hafta.. ohhhhhhhhh uyuyamam ben yaw

araç yokken beklemek fazla koymazda ya araç gelirde dize kadar kar olursa ben naaparım?araç camdan bana bende araca bakarım heralde

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.