Şimdi Ara

Vatandaşına pusu kuran devlet.Cam Filmi cezası 427 tl (KANUN NETLEŞENE KADAR CEZA YOK!) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
12
Favori
41.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
244 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynısını lazerle cama yazdırabilirmiyiz? lütfen suistimal edelim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devletin vatandaşın cebine göz dikmesi... bakın dalga geçiyoruz ama sömürecek bişey bulamayınca aldığımız nefesten vergi alacaklar söyliyim. sonra da deriz bu da oldu deriz.
  • akhtar kullanıcısına yanıt
    Gerçekleri söylemek, bölücülük okuyor devlete ve devletçilere göre. "Böyle bir şey yok" diyemeyenler, "Kral çıplak" diyenleri hâin ilan ediyor. Güzel memleket.

• quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

aynısını lazerle cama yazdırabilirmiyiz? lütfen suistimal edelim :D

Yaptırsan da farketmiyor. Falçatayla köşeden ufak bir çizik atarak test ediyor polislerimiz. Kesik olduysa film olduğunu anlıyorlar.
  • Söktürmeyi düşünüyor bende aslında önler bir numara çok fark edilmiyor hele güneşli havalarda hiç, ama arka camlar 2 numara arkalarıda bir numara yapsam mı diyorum. Birde camcı bagaj camını sökmemem telleri sökerim diyor arka cam kalacak mecburen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • educationist E kullanıcısına yanıt
    Ben de 2n koyu olanından arka cama yaptırmıştım daha 2 hafta önce. Söksek bi dert, sökmesek başka dert.

• Olaya gel , benim özel alanıma kimsenin karismaya hakki yok ,arabamda cam filmi yok ama buna karisilmasi abes doğrusu .

• aliyor A kullanıcısına yanıt
    Yanlış. R43 Avurpa cam regülasyonu numarasıdır. Bunu yanında %70 altı geçirgen koyu camlarda V işareti olması gerekli.
  • İşin acı yanı ekonomi bakanı çoşmuş bir ekonomimiz var dedi. Bu adamlar hatalarını da kabul etmiyor. Daha neler göreceğiz. Yandık vallahi.

• Buda bir şekilde iptal olmalı böyle birşey olmaz.

Mtv olayında herkes ayağa kalktı şunada bir el atalım.

• Lxde kullanıcısına yanıt
    Yeteri kadar gündem olmadı cılız kaldı twitter gündemine çıksa faydası oluyor birde cam filmi deyince sanki doğan görünümlü şahinler apaçiler akla geliyor memlekete . Halbuki saymakla bitmez faydası var

• Arkadaslar napalim fikir verin sokturelim mi cezalar yaziliyor mu ? Son durum nedir?

• bu yasak kararını alan meczuplar Adana da 45-50 derece sıcakta gelsinlerde filmsiz arabaya binsinler görelim. bu kadar gerzeklik olmaz.

Bu işin mantıklı hiçbir açıklaması olamaz en fanatik ak çomarlar bile savunamaz. ceza kesilecek ekonomiye katkısı olacak gerekçesi bile yanlış çünkü cam filmi cezasından gelen parayı yakıt,akü,klima gazı vs den ülke kat kat kaybedecek. ama bunu hesaplayacak kadar kalifiye kamu görevlisi yok bu ülkede

ben söktürmeyeceğim söktüremem kardeşler adana mersin antalya gibi yerlerde yaşayanlar anlar.
    üstelik cam filminin mahremiyet, güvenlik, kanserojen klima gazlarına maruziyeti azaltması,güneş ışınlarının kanserojen etkilerini azaltması gibi bir ton faydası var. Madem devlete para lazım verelim bir kere 400-500 ne haraç istiyorlarsa kullanalım beyefendilerin FİLMLİ S500 lerine benzin parası lazım tabi, yada sarayın elektrik faturasına katkı...

• yazmazlarsa şerefsizler. muayene derdim de yok 2 sene, geçen ay yaptırdım daha. çıkartmayacam.
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    2 hafta içinde aracın filmlerini söküp trafiğe gitmezseniz araç trafikten men ediliyor malesef gerçekçi bir yaklaşım değil hocam
  • Arabamin camlarinda film var pazartesi muayeneye giricem, bildigim kadariyla hafif kusurla geciyorum ama polis ceza yazabilir dogru mu biliyorum? Ayrica aile araci olarak kullandigimdan ozellikle bayanlar cok rahat ediyordu bu sekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

2 hafta içinde aracın filmlerini söküp trafiğe gitmezseniz araç trafikten men ediliyor malesef gerçekçi bir yaklaşım değil hocam

anlamadım? bu nerede yazıyor hocam?

cam filminden araç mı men edeceklermiş trafikten?
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    Evet uygulama bu şekilde. Söktürüp emniyete gidiyorsunuz. Radar cezası gibi cezamı öderim giderim durumu yok.

• bha41 kullanıcısına yanıt
    Artık muayeneden geçmiyor hocam en azından bizim arkadaş film ile geçememiş öyle dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Evet uygulama bu şekilde. Söktürüp emniyete gidiyorsunuz. Radar cezası gibi cezamı öderim giderim durumu yok.

ben konuda göremedim ya da dikkat etmedim bununla ilgili kanun yazısı nerededir? yani resmi gazetede yayınlanan bu mu?

benim bildiğim kadarıyla böyle bir uygulama hiçbir konuda yok. cezası olan şeylerin cezası var yani ödersin geçersin arabanı bağlamazlar. sadece zorunlu trafik sigortası, ehliyetsiz/alkollü kaza yapma ve ölüme sebebiyet verme gibi şeyler diye biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.