Şimdi Ara

Vatandaşına pusu kuran devlet.Cam Filmi cezası 427 tl (KANUN NETLEŞENE KADAR CEZA YOK!) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
494
Cevap
12
Favori
41.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
244 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Tv kanallarinin whatsap ihpar numaralarina lutfen mesaj atin ben birkac kanala attim olumlu geri donus yaptilar tesekkur ettiler sizde uzerinde durun.
    100bin kisinin imzaladigi imza kampanyasini duyurmalari gerekli medya olmadan olmaz.

Kanal D 05323491212
    Star tv 0 542 800 80 80
    Fox tv 0 542 370 45 45
    Ntv 0 532 306 30 30
    HaberTurk :0532 165 01 15.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NosWagen -- 27 Ekim 2017; 1:25:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendilerine en içten sevgilerimi iletiyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracıma 400 tl ödeyerek taktırdığım 3M cam filmini, daha ilk taksidini ödemeden söktürmek zorunda kalacağım. Vatandaş olarak bunu sindiremiyorum. Sırf bu yüzden arabadan soğudum. Yerli otomobilin camları gereken koyuluk standartlarına uygun olur inşaallah, sıkıntı çekmeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmenht -- 27 Ekim 2017; 9:59:56 >

• Ağlamaya gerek yok. 3 numara film ile 1 numara film arasında dağlar kadar fark var. Zift gibi film taktırıp ceza yiyip burda genelleyemezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Fabrika çıkış ise sorun yok. Dayımın başına gelmişti zamanında. Zaten camın üzerinde fabrika çıkış olduğunu belli eden şeyler var diye biliyorum.

Yeni cikan yasada hepsi yasaklandi..... sorunda burada.. karartilmis camlarda yassak

Yaptiranlarin cogu çocuk , ısı ve güvenlik içın yaptirir.. koyu cam filmlerini kastetmiyorum.. 2 numaraya kadar yapilan cam filmleri.. yuzde 40a kadar isi tasarrufu saglar..

Yanlis kelime isı deil klimadan dolayı enerji tasarufu saglar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 27 Ekim 2017; 7:25:58 >
  • Red John kullanıcısına yanıt
    sıkıntın var herhalde ne birader? arabam komple 2 numara filmli, ön cam hariç. ne kimse yanıma yaklaşırken problem oluyor ne de ben kimsenin yanına yaklaşırken ulan bunda film var kesin bi mevzu vardır dedim.

ayrıca burada kimse 4 numara simsiyah cam filmini ve ön cama film taktırmayı savunmuyor. herkes yapılan ahlaksızlığa karşı. 6 ay önce serbest bırak artık sorun yok de, ondan sonra 1 numarasından 3 numarasına kadar hepsini baştan aşağı kaldırıp 450 lira ceza yaz.

yok ya.

sıkıntıyı yanlış yerde arıyorsun bence bilgin olsun. göz açmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 27 Ekim 2017; 8:11:14 >
  • dewr kullanıcısına yanıt
    Şaşırmadım. Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum. Yakında 21” jantları da yasaklarlarsa şaşırmam... Herşeyi bekliyorum.

• Cam flimlerinin tamamen yasaklanmasından ziyade buna bir standart getirilebilirdi. Görüşü engelleyen koyu cam flimleri tabi ki yasaklansın.
  • WoXeD kullanıcısına yanıt
    helal olsun kardesım benım kafamdansın yazamayıdıgımı sen basarmısın ellerıne saglık
  • dolar olmuş 3.83
  • ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    Her masraf için fatura/fiş alın. Masraflarınızın tazmini için de tüketici hukuku ile ilgilenen avukat bulun ve dava açın. Çünkü cam filmi 26 Nisandan beri serbestti. Siz serbestken yaptırdınız.
  • 2 numara cam filmim vardı , 400 tl cezayi yememek için bugün söktüm....

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    "Beyin bedava" dedikleri işte bu olsa gerek.
    desteklerinizi esirgemeyin ki daha daha daha çookk ......
  • 3 sene önce, aracı eşim kullandığı için film çektirdim yaklaşık 100 tl ye 2 numara. bu paraya inanılmaz memnun kaldım. 500 tl ye yaptırılanlardan yaptırsam herhalde u kadar memnun kalamazdım. herhangi bir morarma soyulma olmadı. ve yaz sıcağında cam filminin bu kadar faydası olacağını kullanana kadar bilmezdim.
    bu yasağı gerçekten güvenlik gerekçesi ile almadıysalar (ben hiç sanmıyorum) sebep olanlar gün yüzü görmesinler inşallah. 400 tl ödemektense sökmeyi düşünüyorum artık, bu stresle arabaya binmeye gerek yok.
    arka cam sökme konusunda yaratıcı fikirleri olanlardan cevap bekliyorum.

bu arada, bir kamu kurumu niteliğindeki kuruma (tam anlamıyla devlet kurumu değil) geçen sene, yaklaşık 1 milyon tl ye alınan mercedes s320 ye cam filmi taktırıldığını biliyorum. araçta aynı zamanda çakar da var ve resmi plakalı. resmi plakalı olmasına rağmen çakar takma yetkisine sahip olmayan bir kurum bu bahsettiğim. eğer BİMER e şikayet etmek isteyen olursa özelden bilgileri paylaşabilirim. kendim yazarsam Bimer e, beni bulurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_3406

"Beyin bedava" dedikleri işte bu olsa gerek.
    desteklerinizi esirgemeyin ki daha daha daha çookk ......

aynen.beyninizi gereksiz şeylerle meşgul ettiğinize göre.memleket yansa umursamazsınız ama ...

• akhtar kullanıcısına yanıt
    Herkesi bulurlar uyanık!
  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    benim çalıştığım kurum olmasa kendim de ederim elbet. zaten Bimere şikayet ediyorsun bulunup bulunmama gibi bir durum yok ki, mevzuyu anlamamışsın
  • Destekledigim kampanyaherkes vali bakan olmuş gibi siyah camli araçlar ile geziyor ortalıkta. Darısı şu bağıran egzoslardan takılı barzolarin basina

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    gereksiz olan ne acaba forumda takılmak mı cam filmi taktırmak mı?
    memleket yangın yeri zaten.yangın şuan örtbas ediliyor.biz umursamadığımız için devletin halkına zulmüne karşı duruyoruz, siz umursadığınız için destekliyorsunuz...FArk bu ;)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.