Şimdi Ara

Vatandaş meyve alamazken Cumhurbaşkanlığı resepsiyonunda Ejder Meyveli Smoothie çok mu şarttı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
20.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
291 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5 Eylül 2018 14:02
    Saray'a ejder suyu, polise ise bunu reva gördüler
    Saray'a ejder suyu, polise ise bunu reva gördüler
    Pazar günü oynanan Antalyaspor-Rizespor maçında görevli polise, içinde küçük bir peynir ve bir marul yaprağının olduğu ekmek verildi.

Vatandaş meyve alamazken Cumhurbaşkanlığı resepsiyonunda Ejder Meyveli Smoothie çok mu şarttı?

Vatandaş meyve alamazken Cumhurbaşkanlığı resepsiyonunda Ejder Meyveli Smoothie çok mu şarttı?

http://www.gercekgundem.com/guncel/34589/saraya-ejder-suyu-polise-ise-bunu-reva-gorduler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 5 Eylül 2018; 16:3:41 >

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Kadın zengin istediğini alır , bizim paralarla alacağını sanmam, durumları iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz tarih oku görürsün. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayıp inceci amarika sevdalıları seçimden sonra ortaya çıktı

• Biliyor musun bu menudekileri ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 5 Eylül 2018; 16:57:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Ekmek bulamayan "Pataşur içerisinde çerkez tavuğu" veya "Zencefilli Somonlu Suşi" ya da "Ejder Meyveli Smoothie" yesin.
    Cahil cahil konuşmayın. Smoothie yenmez çünkü o bir içecek.

• Karadenizli bir abimiz aklıma geldi hatırladıkça çok gülerim şöyle söylerdi hep, ben aç kalırım devletim güçlü olsun zengin olsun, en son adamcağız borç para arıyordu yokluktan

• 2 aydır elektrik fiyatları artıp duruyor, bugün su faturası geldi o bile eski aylara göre daha yüksek. Gıda uçuşta takip etmek zor. Totomuzu silmeye aldığımız tuvalet kağıdı bile zam üstüne zam...

Bu örnekler uzaaaaar gider gitmesine ama kimsenin umrunda değil başta yöneticiler. Lisede (hala varsa) Vatandaşlık ve İnsan Hakları dersi vardı. O ders bugünde varsa bir zahmet kaldırsınlar. Vatandaşın tek hakkı sömürülmek.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Ben portakalın tadını bile dogru düzgün bilmem hiç ama hiç meyve yemedigim için .fakat bu ejderli olan ilgimi cekti

• Senede 3 ay bile zor yiyebildigim ve cok sevdigim karpuz almak icin markete gittim 10gundur almiyordum. Kilosu 2tl olmus manava dedim usta hayirdir bu ne zammi diyarbakir adana da karpuz mu kalmamis. Abi dedi trump karpuzu da vurdu. Iyi dedim o zaman bize 10liralik ver ne yapalim. Vay dedim kac bin kmden adam karpuz fiyatinin anasini bellemis. 😀😀😀 bana ne milletin ejderha meyvesinden

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Ben portakalın tadını bile dogru düzgün bilmem hiç ama hiç meyve yemedigim için .fakat bu ejderli olan ilgimi cekti
    2002'den sonra da mı hiç meyve yemedin ?

2002'den önce bizimkiler de hiç meyve yememiş seçimden sonraki sabah ananaslı kahvaltı
  • 2018 model Çavuşesku.

Bir insan tarihten hiç mi ders almaz.
  • Merkur M kullanıcısına yanıt
    Hiç üzülmedim nedense,artık üzülemiyorum bile ...

• Ee adamların karnı tok bir makarna yetiyor onlara. Bu seçmen zihniyeti olduğu sürece bir şey olmaz bunlara. Birde ümmetciyiz vatanseveriz diye gezerler. Ümmetcilik böyle olmaz akboylar. Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir hadisini unuttular. Halk aç ama onlar götürüyor sarayda sözde ümmetçilik. Vatancılık vardı birde bu akboylarda kefenimi giydim geldim diyen akboylar. Hatayda isyan çıktı suriyeliler isyan çıkardı Türk bayrağını indirdi suriye bağrağını taktı. Nerede kefeniniz nerede vatan sevginiz ne oldu gık çıkmadı. Eskiden bayrağı indirmek için direğe çıkanı vuruyordu askerimiz polisimiz şimdi ne oldu. Kendiniz ile vatanınızı sattyınız ne olacak. Sözde ümmetciler.
  • Valla ben Amerika'da bunlari yiyorum :) iklim olarak Antalya'da cok rahat yetisir, tohumunu alip ekime baslayan ciftci mali goturur. Hepsini de cok iyi fiyatlara satar demedi deme Ibrahim :)

jack fruit

Dragon fruit

Carambola (Star fruit)

Papaya

Ama iclerinde en pahalisi Ejder Meyvesi, dragon fruit denilen. Ama tadi en guzel olani Jack's fruit! Hem de dogal bagisiklik yukseltici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 5 Eylül 2018; 17:45:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

Karadenizli bir abimiz aklıma geldi hatırladıkça çok gülerim şöyle söylerdi hep, ben aç kalırım devletim güçlü olsun zengin olsun, en son adamcağız borç para arıyordu yokluktan
    Yazık..
    Devletin başındaki herkimse aksırıp tıksırıncaya kadar yiyince mi devlet güçlü oluyor?

Ecevit kendi evinde otururdu, Ahmet Necdet sezer düğünde kullandığı elektriğe kadar kendi cebinden öderdi vs...
    Şimdiyse milletin vergileriyle saraylar, kilosu 4000 TL lik beyaz çaylar, namaza yüzlerce araçla gitmeler vs... Senin benim vergimle.

Bu güçlü devlet demekse emin olun her ülke bunu yapardı. Bakın Almanya'ya, Merkel ara sokakta mütevazi apartman dairesinde yaşıyor. Euro bölgesinin patronu olan ülkeden ve o ülkeninde patronundan bahsediyoruz. Yazık, grçekten milletimize yazık...

2002 öncesi taş yiyorduk akp seçimi kazandığı gibi sabahlari süt banyosu yapmaya başladık .aksamlari istakoz sushi vs

Gercekten meyve hiç yiyemiyorum bir cok meyvenin de tadını bilmiyorum ..klasik elma armut vs tadına baktım biliyorum elbet..ama bu ejderhanında tadına bakıcam

Fifa mi alsam yoksa bu ejder meyvesini mi karar veremedim.

2002 öncesi taş yiyorduk akp seçimi kazandığı gibi sabahlari süt banyosu yapmaya başladık .aksamlari istakoz sushi vs

Gercekten meyve hiç yiyemiyorum bir cok meyvenin de tadını bilmiyorum ..klasik elma armut vs tadına baktım biliyorum elbet..ama bu ejderhanında tadına bakıcam

• 10 tl lik ejder meyvesinden siyaset üretmeyi başaran zihniyeti tebrik ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Ben ön sipariş geçtim bile

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.