Şimdi Ara

Vatandaş meyve alamazken Cumhurbaşkanlığı resepsiyonunda Ejder Meyveli Smoothie çok mu şarttı? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
20.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
291 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Komşusu açken tok yatan bizden değildir (Hz. Muhammed) hani Müslümanım diyenin ve seçmeninin bu hususa uyması, uyulmaması halinde muhalefetin ses çıkarması şart. Sorsak sen de elhamdülillah müslümansındır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hekim Bey

Yürü git şuradan bu ülkenin 1923-2002 arası hiç bir başarısı yok gerçi 2002-2018arasida yok de hele neymiş ne olur bir örnek ver hamsi
    Sağcıların yerden yere vurduğu partinin iktidarında Türkiye'de UÇAK üretiliyordu. Ve bu UÇAKlar yabancı firmaların Türkiye'deki üretimi değildi. Tamamı TÜRK mühendisler tarafından tasarlanmış ve %100 TÜRK sermayesi ile üretilen UÇAKlardı. Yediğimiz içtiğimiz ithal değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunkurun -- 5 Eylül 2018; 22:17:32 >
  • Peki ya aktrollerin hic bu konulara girip yorum yapmamasi.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Kdkdkdkdkkdl

• Bu kadar hırbo varken hiç iktidara suç atmayın. Böyle millet bulmuş yiyecek tâbi ki her türlü meyveyi. Makarna bize yeter. Hem ekmeğin fiyatı hâlâ aynı. Güneşten de bedava D vitamini geliyor daha ne olsun. Azıcık şükretmeyi öğrenin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş hergün konu açılıp altına 1000 kişi memnuniyetsiz mesaj atıyor.Kim veriyor bu oyları o zaman .Susun zevkini yaşayın
  • Halk doğru ile yanlışı ayırma konusunda ciddi yanlışlar yapıyor.Bu ülke benim bildiğimden beri böyleydi ama bu kadar bilinçsiz ve kullanılan seçmen daha önce hiç olmamıştı.
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Bilmesek bizi kandıracak. Koca cumhurbaşkanlığı resepsiyonunda açılan şarap o zamana göre 15-20 dolar falandı mı diyorsun sen şimdi. Aç bak 10 yıllık kaliteli şaraplar kaç dolar öyle konuş burda boş yapma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reise feda olsun.Kudurun fetöcüler
  • Allahtan "efendi değil hizmetkar olmaya geldik" hizmetkarken ejder meyveli smoothie efendi olsalar ne içerlerdi acaba

• O bu degilde bu yasa geldim böyle bir meyve olduğunu ilk defa duydum yerken alevmi sacıyor nedir bunun özelliği.

• parakazanma69 P kullanıcısına yanıt
    Ne kadar maaş veriyorlar size ? Bir fazlasını versem doğruları yazacak mısın ?
  • www.dekorokur.com 3d Zemin, Duvar kaplama

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih2905

www.dekorokur.com 3d Zemin, Duvar kaplama
    Reklam yapma lan ibis burda Alevi ejderha sumutisini tartısıyoz.

• Ejder meyveli smoothie yesem cok net soyluyorum micmaya gitmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kültürlendim valla ne meyveler varmış bilmediğim.
  • Bundan 10 sene evvel rüzgar gibi esen bir inşaat firması vardı, benimde bagdat caddesinde abiye kıyafet satan bir dükkanda çalışan arkadaşım , o zaman 1500-4000 tl olan elbiselerden 35-40 tane sipariş alıyoruz bunların her dügününde diyordu kız , battıklarında hiç şaşırmamıştı, hanımlarının hepsinin sonradan görme oldugunu, kanaatkar olmadıklarını, birgiydikleri elbiseyi bir daha asla başka bir nişanda giymediklerini söylerdi...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.