M

Teğmen
02 Nisan 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 119 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Smart tv dahil yıllardır süren ortaklığımıza Bjk li üye aranıyor kişi başı 177 TL DİR
y
MERHABALAR

İYİ DERECEDE CATİA DA ÇİZİM MONTAJ YAPABİLEN BİRİNE İHTİYACIM VAR TEKNİK ÇİZİM KURSUMDA BANA YARDIMCI OLMASI İÇİN PM ATIN AYRINTILARI KONUŞALIM
ilk youtube videomuz desteğinizi esirgemeyin....
https://youtu.be/fWaC7p4qmUg
Arkadaşlar kısa süre önce bu şahıs tarafından dolandırıldım 500 tl civarı büyük umutlarla verdi kuponu ve sonrasındaki tutumu dolandırıcılıkta gelinen son nokta bu konuyu açmamdaki sebep insanların bunlara güvenmeden önce google a adını yazıp işin asıl yüzünü görmeleri sakın bu instası kemal_ulusoy36 olan kullanıcıdan herhangi bir kupon almayın uyarıyorum... lütfen mesajımı öne çıkarın bu arada arayın rahatsız edin pls +90 553 745 43 73 dolandırıcı no su
Merhaba arkadaşlar Solidworks 2015 sp5 yüklemekte(Windows 10 , 8.1) sıkıntı yaşayan arkadaşlara çözüm olabilmek adına
https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=Microsoft+Visual+C%2B%2B+Redistributable+2012&*
linkinden herhangi bir
Microsoft Visual C++ 2012 Redistributable
güncellemesini indirip eğer pc de eski bir hatalı indirme varsa kayıt defterinden temizleyip tekrar kurulum yapması gerekiyor...
Hakkında
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:
mustafa ege
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Asus K555LB
Mobil cihaz
iPhone 6
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PS4
Takım
Galatasaray
PSN ID
mutiege097
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 229
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 2.009 (Bu ay: 233)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 122 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.