Yarbay
21 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
27 üye
Görüntülenme
Toplam: 194 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar sistemim :

Ryzen 5 3600x

B450 anakart

16 gb 3200mhz ram

msi rx580 8gb

650w 80+ psu

Upgrade yapmak istiyorum güncel piyasa da ne önerirsiniz ?

(seçenekler nvidia tarafı 2060 3060 3070 , amd tarafı r5500xt rx6600 vs vs)

Yurtdışı bi cihaz buldum ıphone 8 kayıtsız cihaz kapanmış kayıtsız yani , ben bu cihaza kendi sim kartımı takıp , uçak moduna aldığım zaman cihaza wifi bağlarsam wifi ile arama özelliğini kullanabilir miyim?

Daha önce böyle bişeyi deneyen var mı ?

Operatör : Turkcell

Cihaz : Iphone 8

Bu hayatı eğlenceli hale getirmek için ne yapmalıyım ? Yaş 22 çalışıyorum motosikletim var gezmek istiyorum ama vakit bulamıyorum gece çalıştığım için 1-2 aydır sadece ev-iş yapıyorum düşün 1 aydır motoru yıkayacak zamanım yok bunaldım
Merhabalar dh üyeleri , Galaxy a7 sm-a700fd telefonumda yazılım güncelleştirme sekmesine geldiğimde (cihazınızda ki işletim sistemi yetkisiz bir yolla değiştirildi) hatası alıyorum .
2. olarak usb okuma hatası var her türlü kablo denedim okumuyor , portlar sağlam , driver yüklü.
3. Recovery'den hard reset atsak düzelir mi ?
Çok ciddi bir karar olduğunun farkındayım ama artık olmuyor okula tahammülüm kalmadı ki bitirsem bile bi işe yaramayacak zaten . 2 yıllık bi bölümdeyim 2.senem ve alttan 5 tane dersim var büyük ihtimal dönem uzar zaten . Ailem bu konu karşısında baya tepkili ki zaten okulu bitirmek için staj yapmak gerekiyor onu bile bulamadım tanıdık torpil vs olması gerekiyor . Artık cidden zulüm haline dönüştü , ailemi de üzmek istemiyorum ama bırakıp çalışmak benim için en mantıklısı galiba....

Not : okuma ülkeye amele lazım diyecekler gelmesin.
Selamlar ; Amilo Pi 3525 model eski bir laptop var. Yeni format attık ve ses alamıyoruz denemedik sürücü kalmadı realtek alc662 ses kartı var cihazda, gerek kendi sitesinden gerekse her türlü siteden driver denememize rağmen çözüm bulamadık. Yardımcı olursanız seviniriz öğrenci evinde kafayı yemek üzereyiz.
Acayip bi tembellik var üstümde mesela 10'da ders var ben bu saatte neden uyumadım diye düşünüyorum ... Hata yaptığımın farkındayım ama ertesi gün yine aynı. Çoğu dersten devamsızlık sınırındayım büyük ihtimal devamsızlıktan kaldığım dersler olacak.Haftaya vizeler başlıyor daha hiç not yok elimde... Ne yapıyorum hiç bilmiyorum okulu dondurup buralardan gidesim var bi yol gösterin hele napsam ? Nasıl yenebilirim bu tembelliği ?
Esnek Dereceli'de çerçeve ödülü gelcek mi ? Daha soloq maçlarını atmadım üşeniyorum bilgisi olan var mı
Neden uyumadınız ?
Ben bugün yurda gidicem artık üniye ilk hafta gitmedik zaten
Sistemim şu şekilde yükseltme yapmak istiyorum.Ben r9 270x toxic düşündüm sizlere bi sorayım dedim

Amd Phenom II x4 965 @3.8Ghz ( Darboğaz yapcağını düşünmüyorum olursada o.c yapılabilir fan sağlam )
Asus M4A89GTD Pro
Corsair Vengeance 4Gb 1600mhz ( 4 gb daha alınacak )
Asus HD5770 CUCore 1GB DDR5
Ocz Fatal1ty 550w (sıkıntı çıkarcağını düşünmüyorum)
1920x1080 monitör

Düşünceleri alalım
Hakkında
Meslek: Kurye
Forum İmzası:
Amd Ryzen5 3600x |Asus TUF B450M Pro II | G-Skill Ripjaws 8x2 3200mhz | MSİ Rx580 Armor | Corsair MP510 500gb m2 ssd | 650w 80+ psu | GameForce Kasa | AOC 24G2U 144hz 1ms IPS |
Forum İkinci El İmzası:
Sorunsuz Alışverişlerim musaemre ps1 oyun colorfullife işlemci-psu
Hakkımda:
YAMAHA MT 07/center]
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.763
İkinci El Bölümü Mesajları: 81
Konularının görüntülenme sayısı: 7.716 (Bu ay: 331)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.096 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.