Şimdi Ara

Vatan computer nasıl hala ayakta ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
0
Favori
49.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu bende merak ediyorum vatanda-teknosada son yıllarda çalışan sayısı %50 azaldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Helal be reis.

• Geri kafalı demen çok yanlış hocam. Sanane adam istediği yerden alır.

• Sebebini hemen söylüyorum Antalya manavgat'a tatile gittiğimde araba kiraladığım araba da bluetooth var cihaza bağlanıyor ancak şarkı çalmıyor bu özelliği kısmışlar mı kapatmışlar mı belirsiz.

Type C olarak Usb arayışına girdim manavgat'a baktım vatan bilgisayar vardı aracı uygun bir yere park ettim gittim internette 32 GB olanı 40 lira olan usb orada 70 küsür liraydı neden dedim bizde böyle demişlerdi.

128 GB baktım oda uçuk fiyatı vardı internete baktığımda 140 TL'idi ciddi düşük rakam bir de trendyol yada n11 gibi kuponla daha uyguna alınabilirdi geçende trendyol ciddi indirim yaptı 100 TL'ye 128 gb olanını aldım.

Anlayacağınız o zaman idarelik 32 GB olanını aldım kargo beklemek istemeyen veya bu gibi anında ihtiyacı olanlardan para kazanıyorlar diye düşünüyorum.
  • İnsanlar hâlâ internete güvenmiyor

• elelştirmıssınız kımden alıcaksınız siteden site 6 taksite faiz almıyormu hemde kazık gibi alıyor vatan 4 bin tl lik karta faiz almıyor sen fazi ödemek istiyorsan sen bilicen o zaman 2300 tl lık kartı kdv indirimiyle 1700 lere aldım hemde 6 taksit ve faiz yok varmı bunu yapabilecek bi site
  • Bazı zamanlar vatan bilgisayardaki fiyatlar gerçekten uygun oluyor. Bir de acil bir ihtiyaç olduğunda yani internetten alıp 2-3 gün bile beklicek zaman olmadığında, herhangi bi ürün almak için gidilecek en mantıklı yer vatan pc.

• Benim tamir için müşteri hizmetlerine bıraktığım ekran kartına Aras Kargo nasıl becermişse zarar vermiş. Sonra da bu ürün hasarlı deyip Vatan'a iade etmiş. Orada ki çalışan arkadaş sağolsun kargoyla kendi uğraşmış biz size ürünü sağlam teslim ettik, ürüne zarar geldiyse sizin hatanızdır gibisinden uğraşarak ekran kartının parasını geri almış. Ben internetten alsaydım da kargoda bu sorun yaşansa burda Aras Kargo'yla alakalı konu açardım artık paramı geri almak için. Sıkıntı çıkardıkları kadar da faydaları olmuyor değil hani!
  • Ticaretten anlamayan insanlar başka firmaların batmasını ister. Ne kadar çok satıcı varsa o kadar rekabet ve ucuz fiyat vardır. Sen sana uyanı tercih edersin. Adamın kirası var personel gideri var. Üç beş yıl önce vay bizim buraya da teknosa açıldı diye seviniyordu insanlar. Yıllardır adamlar bir hizmet verdi ama devir değişti. Uyuyorsa alırsanız uymuyorsa almazsınız. Bugüne kadar netten bir sürü ürün aldım. Bazılarında görmeden aldığım icin pişman oldum. En iyisi gidip magazadan bakarım nette de araştırıp uyan yerden alırım. Ama biliyorum ki satıcılar ne kadar azalırsa fiyatta o kadar yukarı çıkar.

• Ben alışveriş yapıyorum kazık olduğunu düşünmüyorum internetten alıyorum
  • MusashimaruKoyo kullanıcısına yanıt
    Size ne zarari var almayin hocam zorla satmiyolar adamlar istihdam sağlıyor.

• İnsanimiz magazadan almayi sevdiği için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı. Yüzde 90ı sırf cahilliklerinden gidip fazla para vererek varandan alıyor. Geçenlerde arkadaşım bilgisayar alacaktı. Anlattım korktu internetten alınır mı ya dedi gitti 600 lira fazla verdi daha düşük bir sistem aldı. Kalan yüzde 10 da zaten zengin döküyor parayı umrunda değil

• Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Sorunlu musun omisis

• güzel indirimler oluyo internette bulunmayam bazen örneğin xbox one x indirimi

• Birkaç hafta önce sistemi güncelledim.

İşlemci anakart ve ram aldım ilk partide.

Anakartı vatandan aldım fiyatı iyiydi nete göre. İşlemci ile ramide alacaktım ama nete göre hem 600 tl fazlaya geliyordu, hemde birde üstüne bonus karta taksit yapmıyoruz dedi bende dedim şakamısınız.. Aldım internetten ertesi gün elimdeydi parçalar.

Daha sonra netten m2 ssd ve psu da aldım bunlardanda bir 400 tl kadar karım oldu gene ertesi gün elimdeydi parçalar.

Eskiden bütün elektronikleri vatandan alırdım ama yıllardır birşey almadım en son anakarttı aldım işte tek parça. 3 kere garantilik durumum oldu hiç yardımcı olmadılar parçaları çöpe attım.

Vatandaki şeflerine söyledim zaten dedim herhalde satış yapmamaya müşteriyi kaçırmaya çalışıyorsunuz bu kafayla giderlerse fazla ayakta kalamazlar.
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Adam nasıl haklı?
    İsteyen istediği yerden alabilir ona lafım zaten yok.Ama millete hakaret eder gibi mesaj atanlara sinir oluyorum.Hangi hakla geri kafalı,cahil vs diyebiliyorsunuz
    Ben yada bir başkası sırf 50 lira daha ucuz diye internetten alışveriş yapanlar ağzı kokan fakirlerdir,eziklerdir bla bla diye yazıp kaçıp gitse sizce bu hoş bir şeymi?
    Sizin gibilerin kafa yapısıyla dünyadaki tüm mağazalar,dükkanlar kapatılsın herkes herşeyi sadece internetten alsın

• Cahil halkımız internete güvenmem ben deyip aynıı ürünü 500 lira daha fazla verdikleri için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyzenEfendi -- 26 Ocak 2020; 15:3:52 >
  • Teknoloji mağazalarından almanın birçok açıklaması var ama bana asıl garip gelen D&R'ın mağazasından kitap alanlar(indirim dışında).
    Dr mağazası ile internet mağazası arasında acayip fiyat farkı var. Dün Dr ye gireyim, indirim mindirim vardır birkaç kitap alırım dedim, indirimli kitapların %90'ı çöptü, kalanın yarısı bende vardo diğer yarısı da ilgimi çekmedi. Dedim neyse yine de 1 2 kitap alayım, seçtim en sonunda 1 tane, 24 lira. İnternet mağazasıyla arasında 3 5 lira fark varsa uğraşmayayım hiç dedim, 14 lira çıktı. Diğer kitaplara baktım onlar da öyle. 50 liralık kitap internet mağazasında 33 lira.
    Bundan sonra hep toplu alım yaparım artık, aradaki farka 1 kitap daha alabiliyorsam niye mağazadan alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.