Binbaşı
23 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 211 (Bu ay: 0)
Gönderileri
core i5 4670k
.z97 gamin5.
8gb(2x4gb sniper ddr3 1866 mhz
.128 gb ultra plus sata3.0 ssd sandisk
.gtx780 directcu ll gddr5 3gb 384bit nvidia geforce dx11.1 asus.
haf 912.tpc
812 cooler master.
3.5 cavier blue sata 3.0 7200rpm 64mb cache hardisk

mevcut sistemimde ana kartın ses kartı arızalandı ekran kartını takarkende pcı solotunu kırdım ekran kartında bi sıkıntı yok

arkadaşlar mevcut sistemde ana kartı yenilemeyi düşünüyorum ramlaeride ddr 4 yapmayı düşünüyorum yukarıdaki sisteme yenileme yapıyor olsanız siz ne yapardınız bu arada sandisk ssd de kullanıyorum mevcut sistemi 2014 sonlarında alındı isteyene boşa cıkan ana kartı ramı satabilirim ayrıca sistemi batilfield 4 için güncelliyorum vilgisi olan arkadaslar bana yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden saygılar selamlar .
merhaba arkadaslar gaming 4 anakart kullanıyorum kendi ses işlemcisi bozuldu ses kartı arıyorum buna uygun bir ses kartı önerebilirmisiniz acaba
evlendiğimde aldığım makina cırt cıktı makina arıyorum 300 tl yada 500 tl fiyat sınırı olanilir 1 aydır arastırıyorum herkes farklı bişi sölüyor emişi kuvvetli olmalıdır evi temizlemeli daha sonra sıkıntı yasamayacağım bi makina istiyorum bana yardımcı olurmusunuz arkadaslar.
arkadaslar yan dairede kayın pederim oturuyor bizim ev yeni internet döşenmedi mahalleye fiber bekleniyor oda ölme eşşeğim ölme şimdilik 8 aydır cat 6 döşedim öle geçiniyorum adsl ile benim bilgisayar arasına cat 6 dan daha kaliteli kablo mevcutmu fiber kablo usb li mevcutmuş araştırdım ancak bulamadım adsl ile bilgisayarım arasına fiber gibi kaliteli aktarım hızı daha iyi bir kablo mevcutmudur yardımlarınızı bekliyorum şimdiden saygılar teşekkürler.
http://www.philips.com.tr/c-p/42PFK6309_12/6000-series-2-tarafli-ambilight-ve-smart-tv-oezellikli-full-hd-led-tv

bu tv yeni almış bulunuyorum internetten indirdiğim filimleri bu televiyoznda izleyebileceğim alt yazı eklenebilme özellikli bi media playear arıyorum (not tv nin kutusu dahil açılmadı )
arkadaslar merhaba 2 tb sağlam taşınabilir hard disk önerini acaba ne olurdu adaptörlü olabilir adaptörlü daha iyi diyorlar sizinde fikirleriniz almak isterim saygılar .
Arkadaslar merhaba cod advanged warfare adlı oyunu rus key olarak alırsam steamda aktif edebilirmiyim birde hesabım banlanırmı bölge uygulaması konusunda steamda ne yapılabilir .

https://www.g2a.com/call-of-duty-advanced-warfare-steam-preorder-russia.html?adid=ALLKEY&id=12&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop
g103 kullanıyorum msi laptobumdaki gibi bi gamer klavye arıyorum ses cıkarmayan takur tukur değilde pıtır pıtır hani tavsiyesi olan varmı ha bide bu mekanık klavye ile normal klavye arasında fark nedir ?
sistem alındı hayırlısı olsun yardımcı olanlar için teşekkür ederim .
 yeni bir sistem kurdum önerinize ihtiyacım var.(alındı) yeni bir sistem kurdum önerinize ihtiyacım var.(alındı)
merhaba arkadaşlar ge 60 ın turbo ışığı sürekli yanıyor driverları yeniden yükledim virüs trojen varmıdır acaba yada başka ne olabilir bir türlü bu ışığı söndüremiyorum yardım edermisiniz.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 14 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.760
İkinci El Bölümü Mesajları: 66
Konularının görüntülenme sayısı: 12.942 (Bu ay: 302)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 757 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.