Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Tüm ürünlerde %20 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
3.365
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kargo ücreti alıcıya ait

http://www.vatanbilgisayar.com/

• Buna sıcak fırsat diye konu açmanız çok mantıklı olmuş.Tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 30 Aralık 2011; 13:40:24 >
  • 26 dan 25 e, 25 den 20 ye mi düşmüş yazık
  • Sattığı ürünün arkasında durmayan firma ile işim olmaz.
  • %30 bekliyorduk olmamış
  • yarın için %30 bekliyoruz notebook ve oem de.

duy vatan duy

%20 indirim ( bindirim indirim ) e konu açmak MANTIKSIZCA.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Döviz kurları biraz evvel merkez bankasının yaptığı müdahale ile düştü...Fiyatların biraz daha inmiş olması lazım...
  • %25 ti % 20 oldu. Turkcesi:
    Sicak firsat; vatanda %7,5 zam...
  • yılbaşı diye %35 beklerken %20 nedir vatan olmaz böyle yap indirim alalım kendimize hediye
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Döviz kurları biraz evvel merkez bankasının yaptığı müdahale ile düştü...Fiyatların biraz daha inmiş olması lazım...

1.85 e anlık düştü 1.90 a geri çıktı :@

bu fırsat gülmez bana arkadas
  • kabak tadı vermeye başladı artık
  • Bu dolar kurunda hiçbirşey alınmaz arkadaşlar kanmayın böyle kampanyalara !!! firmalarda sıkıntı içinde alışveriş yapan yok onun için paso kampanya adı altında birşeyler satmaya çalışıyorlar
  • %30 bındırdı %20 ındırdı

• yılın 365 gününün 360 gününde %20,%25,%26 indirim gösteriyorlar bize geri falan günler bindirim uygulama politikaları var,yapcak bişey yok %30 olsun da yeni bir cep telefonumuz olsun, bekliyoruz vatan bilgisayar
  • Şu vatanın mümkünse konularını açmayın %25 ilanı bile birçok üründe piyasa fiyatı nerdeyse örnek vereyim %20 indirim yapmş sapphire 6850 330 tl aynı ürün webdenalda 321 tl :) üstelik hergün aynı fiyat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

Sattığı ürünün arkasında durmayan firma ile işim olmaz.

nick / mesaj uyuşmamazlığı dikkatimi çekti :)

Vatanın %20 indirimli kampanyaları ile normal fiyatının anca %5 altına alınıyor ürünler. Fırsat olarak tanımlamamak lazım.
  • Sıcak falan değil konu kapatılabilir. Sadece %30 için konu açılsın artık (veya %25 de olur).
  • Vatan Bilgisayar için herkes birşey demiş, bende kendi taze tecrübelerimi paylaşayım:

Geçen hafta harbiye mağazasından Corsair Force 3 60 GB SSD aldım, performansını beğenmedim, kutusuna koydum, ertesi gün geri götürdüm hiç problem çıkarmadan aldılar ve hediye çeki verdiler.

O çekle OCZ Agility 60 GB aldım, yine performansını beğenmedim, kutusuna koydum, ertesi gün geri götürdüm yine hiç problem çıkarmadan aldılar ve hediye çeki verdiler.

O çekle Corsair Force 3 GT 60 GB SSD aldım ve bu sefer üründen memnun kaldım.

Sonuçta Vatan Bilgisayara ve Harbiye mağazası çalışanlarına burada teşekkür ediyorum. Vatan'ın %20 %25 gibi indirim rakamlarının çok gerçekçi olmadığını bende daha önceki mesajlarımda belirtmiştim ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Ben hizmetlerinden ve müşteri memnuniyeti konusundaki politikalarından çok memnunum. Ayrıca fiyatlarda genel olarak piyasanın en iyilerinden.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.