Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Sipariş Sorunu! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
0
Favori
19.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba arkadaslar.vatan musteri hizmetleri ile biraz önce konustum.kimlik ve kredi kartı bilgileri bugun onaylanıp kargoya verilebilirmis.icim rahatladı sonunda bir sonuç alabildik
  • Teyit olayı nedir? 10 martta sipariş vermiştim, dün müşteri hizmetlerini aradım 10 gün içersinde gönderilcek problem yok dediler böyle bişeyden bahsetmediler.

Not: "durum: siparişiniz hazırlanıyor"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-53A8F7533 -- 15 Mart 2012; 10:52:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SmT-

Teyit olayı nedir? 10 martta sipariş vermiştim, dün müşteri hizmetlerini aradım 10 gün içersinde gönderilcek problem yok dediler böyle bişeyden bahsetmediler.

ben alısveris yaparken onayı 3d secure ile yapmamısım o yuzden boyle kimlik ve kredi kartı bilgilerimi istediler ve durum bu hale geldi.siz 3d secenegi ile aldıysanız elbet gelir siparisiniz ama siz genede arada arayıp sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maktel

quote:

Teyit olayı nedir? 10 martta sipariş vermiştim, dün müşteri hizmetlerini aradım 10 gün içersinde gönderilcek problem yok dediler böyle bişeyden bahsetmediler.

ben alısveris yaparken onayı 3d secure ile yapmamısım o yuzden boyle kimlik ve kredi kartı bilgilerimi istediler ve durum bu hale geldi.siz 3d secenegi ile aldıysanız elbet gelir siparisiniz ama siz genede arada arayıp sorun

eğer kendiliğinden seçili deilse bende seçmedim, eft ile gönderdim parayı, dekontu gönderdim telefonda da dekont ulaşmış dediler, özelliklede sordum bi problem yok dimi diye, yok dedi

• Türkiyeden özellikle elektronik eşyalar üzerinden internetten hiçbirşey alınmaz onu bilir onu söylerim.
  • quote:

quote:

quote:

eğer kendiliğinden seçili deilse bende seçmedim, eft ile gönderdim parayı, dekontu gönderdim telefonda da dekont ulaşmış dediler, özelliklede sordum bi problem yok dimi diye, yok dedi

gonderdiysen dekontu telefonla gorusup onaylattıysan sıkıntı yok gelir elbet.beklicez bakalım ne zaman gelicek

• Benim ürün türkiye turuna çıktı heralde topkapı olan mağaza NB tekirdağ oldu :)
    Ankaraya gönderilecek güya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayrakta -- 15 Mart 2012; 13:34:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayrakta

Benim ürün türkiye turuna çıktı heralde topkapı olan mağaza NB tekirdağ oldu :)
    Ankaraya gönderilecek güya.

Benim de Kayseri. Aradım Kayseri mağazasını, doğrudur fatura kestik denildi. Mardin'e gelecek ürün. Sanırım stok nerede var ise, oradan tedarik ediliyor.
  • arkadaşlar 10.03 cumartesi öğleden sonra aldığım ürün elime biraz önce ulaştı.
    istanbul/gaziosmanpaşa siparişiniz hazırlanıyor yazmakta hala.
    darısı başınıza
  • UPS Müşteri Hizmetleri'ni aradım, adımı söyledim, sistemden bakıldı, kargo yarına elimde İNŞALLAH.

Sağlıkla gelsin, başka ne isteyeyim. Darısı yola çıkmayanlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

UPS Müşteri Hizmetleri'ni aradım, adımı söyledim, sistemden bakıldı, kargo yarına elimde İNŞALLAH.

dostum vatanın sitesinde senin siparis durumu ne gözüküyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

UPS Müşteri Hizmetleri'ni aradım, adımı söyledim, sistemden bakıldı, kargo yarına elimde İNŞALLAH.

dostum vatanın sitesinde senin siparis durumu ne gözüküyor?

Kargo detayı için tıklayınız yazıyor. :)
  • herhalde en son benim siparis gelicek
  • Bu nedir ya.Anında 2400 tl parayı çekmeyi biliyorlar..Sonra da ürün stoğu yok...Ee olmayan ürünü satmasaydın o zaman..Tam bir ay sonra ürünüm tedarik edilecek.O da edilirse..Bir daha bırak online olarak satın almayı mağzalarından bile bir şey almam..

to me

Sn. Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

İnternet üzerinden yapmış olduğunuz siparişinizdeki ürün şube stoklarımızda mevcut olmadığından dolayı firmadan tedarik aşamasındadır. Ürün tedariki gerçekleştirildiğinde siparişinizin faturası kesilerek tarafınıza gönderimi sağlanacaktır. Tedarik aşamasından dolayı yaşanan gecikmeden ötürü özür dileriz.

Ürün Tedariğiniz : 01.04.2012 ---15.04.2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
  • Ürünüm geldi, darısı hepinizin başına.

kharonya, bence imkân varsa iptal et ve inventus'tan topla sistemini kardeşim.
  • 5 mart pazartesi verdiğim siparişim bugün öğlen geldi.
    Darısı sizlerin başına arkadaşlar.
  • benim siparisler izmir bornova subesinde faturayı kesmisler kargoya verilmeyi bekliyormus malzemeler beklemeya devam...10martta siparisi verdim
  • merhaba arkadaşlar bende 10.03.2012 tarihinde sipariş vermiştim.Ürün stok durumunda dolayı kargom 3e bölündü.İstanbul Topkapı'dan olan siparişlerim geldi.İzmir Bornova ve İstanbul Bostancı olmak üzere kalan 2 siparişim içinde fatura dün kesilmiş bugün 18.00de kargoya verilcekmiş.İnş yarın onlarda ulaşır.Merak eden arkadaşlara kargo bugün 15.00 sularında geldi.(topkapı) Kasa,anakart,ekran kartı,ram,optik sürücü ve işlemci olarak 2 paket halinde geldi.Toplam 16.68 tl kargo ücreti ödedim.(İzmir)Darısı diğer bekleyen arkadaşlara...
  • evet arkadaslar suan itibarı ile benimde siparislerim gelmis bulunuyor.darısı eline ulaşmayanların basina

• Yurt dışından alsan 10 gün içerisinde gelirdi. Yemin ediyorum Vatan'dan birşey alacaksanız gidip alacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.