Şimdi Ara

Vatan bilgisayar / Eğitim CD leri 1 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
2.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Salı günü vatan bilgisayar Topkapı mağazasına uğradığımda Eğitim cdleri sepette 1 TL den satılıyordu.
    Kendi aldığım ve aklımda kalan eğitim cdlerini yazıyorum. Farklı mağazalarda var mı yada webde aynı fiyattan satılıyor mu bilmiyorum.
    İhtiyacı olan değerlendirebilir.

CD ler şu şekilde

3Ds Max Eğitimi
    Photoshop CS5
    Dreamweaver cs5
    Win7 Eğitimi
    Flash Cs5
    İngilizce Öğreniyorum
    İşin ingilizcesi
    10 parmak klavye kullanımı
    Office 2010 eğitimi
    Word 2010 Eğitimi
    Excel 2010 Eğitimi

• fiyat guzel de programlar cok eski

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • imajlarını upload edebilirsen herkes faydalansın

bilgi paylaştıkça çoğalır değil mi
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    farkeder mi ki ? 2003 megan sürebiliyorsan bikaç düğmenin yeri değişse bile 2017 megan da sürebilirsin.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    yorum efsane olmuş
  • ingilizceleri upload edebilir misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 29 Haziran 2017; 17:53:23 >
  • @MCErgun mantığı aynı olan programlar ıvır zıvırlar farklı sadece.

@sakalak hocam eve gidince fotoğrafları yüklemeyi deneyeceğim.

@SPaCeLoRD kesinlikle haklısınız. Kaldı ki ben hala corel x5 vs kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eve gittiğimde tüm cdlerin içeriklerini ekleyeceğim.
  • Photoshop CS5 eğer dolu dolu eğitim ise çok iyi gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba tüm vatanlarda böyle mi pazartesi ve salı günü uğrayabilirim Adana'dakilere burada varsa yazarım

• ingilizce eğitimi nasıl?
  • 10 parmak F klavye var mı?
  • @ismail.DL, @Eyvallah Hocam adil kullanım dolduğu için görselleri eklemek mümkün olmadı. Lise düzeyinde temelin bir iki tık üzeri bir eğitim olmuş diyebilirim. Ama iş görecektir. Temelden başlamak isteyenler için ideal gibi duruyor. Sayılar, renkler vs konulardan başlıyor. Ama içerik az diyemem. Almakta fayda var.

@Atakan- Hocam photoshop çok ciddi dolu diyemem ama eğitimi bir kaç saat ayırıp izleyen birisi ekranda gördüğü herşeyi anlayabilecek, kendi işlerini yapabilecek, en azından temelin biraz üzerinde bilgiye sahip olacaktır. Gerisi tecrübe ile gelir derim.

@__By_CiN_oO__ Hocam bu konuda bir bilgim yok doğrusu. Bakmakta fayda var. :)

@PUNTO MULTİJET Hocam sadece Q klavye gördüm. Eğitim dedikleri konu anlatımı vs değil. Oyuna benzer bir uygulama ile pratik yaptırıyor diyebilirim.

Diğer eğitimleri iş yoğunluğum sebebiyle inceleme şansım olmadı. Ancak müsait zamanda bakacağım. Ama 10 parmak dışında kalanlar alınabilir. İngilizce çocuklar için ideal görünüyor. Diğer yazılımlara ait cdler kesinlikle alınıp bakılmalı derim. 1 TL nin karşılığını fazlasıyla veriyorlar gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

farkeder mi ki ? 2003 megan sürebiliyorsan bikaç düğmenin yeri değişse bile 2017 megan da sürebilirsin.

bu egitimlerin hitap ettigi insan icin farkeder. bilgisayarla hasir nesir olan insan zaten kurcalaya kurcalaya da buluyor fakat onun disindaki kisiler buton azicik saga kaymis olsa afallayip ne yapacagini bilemiyor.
    ki yeni metro stilli arayuz muhabbetinden dolayi windows programlarinda arayuz olarak ciddi degisiklik de mevcut. photoshop ve cad programlarina hic girmiyorum bile. eski ve artik kullanilmayan ozellikleri ogrenip bosa kafa doldurmaktansa daha guncel programi ve guncellenmis, daha hizli calisan yetenekleri ogrenmek daha mantikli geliyor bana.

hos ilk yazdigim gibi firsat guzel firsat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Lira diyor içeriğini sorguluyosunuz bu kadar ölücü bir araya zor gelir
  • 10 parmak yazı yazmanın neyi eğitim olur ki yaza yaza alışırsın işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCErgun

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bu egitimlerin hitap ettigi insan icin farkeder. bilgisayarla hasir nesir olan insan zaten kurcalaya kurcalaya da buluyor fakat onun disindaki kisiler buton azicik saga kaymis olsa afallayip ne yapacagini bilemiyor.
    ki yeni metro stilli arayuz muhabbetinden dolayi windows programlarinda arayuz olarak ciddi degisiklik de mevcut. photoshop ve cad programlarina hic girmiyorum bile. eski ve artik kullanilmayan ozellikleri ogrenip bosa kafa doldurmaktansa daha guncel programi ve guncellenmis, daha hizli calisan yetenekleri ogrenmek daha mantikli geliyor bana.

hos ilk yazdigim gibi firsat guzel firsat.

yahu bunu hitap ettiği adamlar zaten biliyodur. eğitim sıfırdan başlayana ya da ufak tefek işi olana lazımdır. excelde formu hazırlamak sürüme göre değişmiyor. wordde yazı ayarlaması yapmak değişmiyor. cs de filtre kullanmak kesip biçmek değişmiyor.

• Fiyat güzel, boş cd o para ama ben bu devirde cdyle uğraşmam uğraşamam

• dün akşam evin dibindeki bostancı vatandan aldım yalnız sadece flash eğitimi vardı. Her ne kadar adobe programlarını profesyonel manada kullansamda bazen bazı özellikleri unutabiliyorum bilgisayarda arşiv manasında 1 tl ye saklanabilir. Ayrıca etrafımda beynimi şişiren program öğrenmek isteyenlere başlangıç olarak tavsiye edebilirim. Yalnız her mağazada eğitim cd si stoğu yok mesela bostancıda.
  • Ontwerper kullanıcısına yanıt
    Cevizlibağ vatanda bayramın son günü 3-4 farklı sepette yazmış olduğum cd lerden 40+ adet kadar vardı. Her mağazada olmayabilir. Dediğiniz gibi arşiv anlamında 1 tl den alıp saklanacak türden eğitimler. Başlangıç olarak iş görecek düzeyde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.