< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vantilatör Fırsatları (247. sayfa)
-
-
Kesinlikle Mi fan 2. Levoit yatak odasında kullanılmaz.
-
Ben kullanıyorum memnunum ama kişiye göre değişir tabi.
-
Xiaomi Fan 2 in fiyatı biraz daha yüksek, telefon uygulamasın da kontrol olması güzel, geceleri modem i kapatıyorum çocuğun odasın da olduğu için o iş biraz sıkıntı,Levoit de çok sattı olan herkes memnun ancak ekranın üstde olması ve yüksekliği olmadığı için konumlama da sorun yaşarım diye çekiniyorum,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mi'nin hız ayarı 0 dan 100 e olduğu için uyurken rahatsız etmeyecek tam esintiyi yakalayabiliyorsunuz. Bir de kapanma süresini ayarlayınca güzelce uyuyup gidersiniz. Modem kapalı olsa da bir kere komutu verin, o halleder. Bir de sağa sola dönüş açısını da yatağın boyuna göre ayarlarsınız. Boş yerleri gezip zaman ve enerji kaybetmez.
-
Mi Fan 2 sipariş verdim n11 üzerinden 4000 liraya,yorumlarınız için teşekkür ederim,gelsin bakalım artık.
koçtaşda valstronotu inceledim gayet iyi geldi bana d.c motor hem kafası arçelikten biraz daha büyük.
ama hafif değil 8-9 kilo var rahat arçelik gibi.
eylül sonu stok eritecekler muhtemelen ozaman iyi birşey kaparım belki ucuzdan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Ağustos 2024; 22:57:36 > -
Benim kesinlikle böyle bir şeye ihtiyacım var ama pencere giyotin tipi değil sırf bunun içinde pencereyi sökmek akıl karı değil ama küresel ısınma böyle yükselerek devam ederse duvarı bile kırarım.
Bunlardan biri ters yöne dönerek içerideki havayı dışarı atacak şekilde çalışabiliyormuş. Odamdaki iki farklı yöndeki pencerede sineklik var ama yönü sebebiyle esmiyor az önce vantilatörü pencerenin dışına koydum oda resmen buz kesti, dışarısı zaten serin oda bütün gün güneşi emdiği hava 2 pencerede açık olmasına rağmen sirküle olmadığı için sıcak kalıyor.
-
Şimdiden hayırlı olsun. Ben geçen sene bunun yarı fiyatına iken alamayıp kaçırmıştım. Seneye aynısı olacak diye bu yıl hiç fiyatına bakmadan aldım. Bence çok iyi yaptınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi Fan 2 elime ulaştı, cihaz küçük ama esintisi gayet iyi ve sessiz çalışıyor ancak pervane hafif bir yalpa yapıyor iki defa söküp taktım normal mi anlam veremedim.
Hayırlı olsun. Pervaneyi söküp yere koyun. Kanatlar çok olduğundan ve plastiği ince olduğundan bazı kanatlar hafiften esnemiştir. Gözlemleyin. Yere koyduğunuzda merkez kısmı sallanmayıp yere tam basıyor ise sorun yoktur. Bende de 2 pervane kanadı çok hafif geride. Dönerken yalpalı görünüyor. Hiç dert etmedim o nedenle. Sessizlik ve esintisi gerçekten çok iyi. Bir de motoru az enerji harcıyor ise ne mutlu. Ölçemediğim için gerçek sonucu bilemiyorum ama vantilatör biz evde iken sürekli açık. Güveniyorum sarfiyat konusuna. Tekrar güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
-
Pervane de sorun var esnemiş,yuvarlak kısmında esneme yapmış, servisle iletişime geçeceğim şansızlık artık.
Plastik malzeme kalitesi düşük bu vantilatörün. O pervaneler ilk üretildiğinde bile yamulmuş olabilir. Yalpalama fazla değil ise kullanabilirsiniz bence. Bayağı hafif bir pervane olduğu için motoru zorlayacak şekilde salınım yapmıyordur diye düşünüyorum.
-
İade süreci başlattım hocam , cihaz hoşuma gitmişti ancak tekrar risk alıp aynısını almam,pervena olayı can sıkıcıydı cihazda bile az da olsa titreşim yapıyordu.
Levoit'in 28 db olanı yatak odasında 1. kademede İstanbul gibi yerde fazlasıyla yetiyor. Hatta son günlerde sabaha karşı üşüyüp kapattım. Kötü yanı bence göstergenin üste yapılması olmuş. Ama ben hep gece modu 1. kademesinde kullandığım için aç/kapa yapmam yetiyor. Xiaomi ile çok git gel yaşadım ama iyi ki almamışım. Uykum hafif olmasına rağmen 1. kademede rahatlıkla uyuyorum.
Honeywell HO-5500RE ise oturma odası salon gibi yerler için gayet iyi. Üflemesini çok beğendim. Eğer uyku çok hafif değilse yatak odasında bile olabilir bence o da çok sesli değil üstelik yerden yüksek.
Kule tipi vantilatörleri sevdim.
-
levoit kumandadan açınca kademe 4 ten başlıyor üzerinde ki tuşlardan açınca kaçta bırakırsam onda açılıyor kumandanında öyle olmasını istiyorum her seferinde tekrar ayarlamak istemiyorum varmı bi ayarı
Arkadaşlar leovitin tam modelini yazabilir misiniz
kullanan arkadaşlar xiaomi fan 2 ile levoit arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz
-
LEVOIT Kule Fan, Yatak Odası için 28 dB
-
Arkadaşlar bu ikisi arasında hangisini tavsiye edersiniz ya da bu fiyat aralığında daha iyisi var mıdır?
Yatak orası salon arasında mekik dokuyacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X