< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vantilatör Fırsatları (245. sayfa)
-
-
Bu yeniden stoklara girmiş.
Sorum şu, bana anneme ve kardeşime alacağım. 3 tane almam gümrük için sorun yaratır mı?
amazonHoneywell QuietSet tüm oda için salınımlı kule vantilatör (5 hız ayarı, salınım 80° derece, zamanlayıcı fonksiyonu, aydınlatma için otomatik kapama, uzaktan kumanda) HYF260https://www.amazon.com.tr/gp/product/B06W9LSS3V/ref=ewc_pr_img_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1Şu daha uygun ve watt olarak daha güçlü duruyor kullanan var mı acaba?
amazonHoneywell HO-5500RE Salınımlı kule tipi vantilatör.https://www.amazon.com.tr/dp/B001AO0OXI?ref=cm_sw_r_cp_ud_dp_5Z2NDE3G9NMEG4P89TV9&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_5Z2NDE3G9NMEG4P89TV9&social_share=cm_sw_r_cp_ud_dp_5Z2NDE3G9NMEG4P89TV9
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitrovic -- 31 Temmuz 2024; 11:24:38 >
-
Stoğu biten Levoit kule fan 28 dB gürültü seviyesine sahipti. Bunda 48 dB yazıyor, eğer en düşük seviyede 48dB ise gece kullanılmaz bence.
Edit: Levoit Amazon.de'de 100euro, 39W, en düşük ayarda 28 dB ses
Honeywell Amazon.de'de 55 euro, 30W, en düşük ayarda 35 dB ses.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techaddict -- 31 Temmuz 2024; 12:5:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim evet 28db olanın hala stoğu yok mecbur bekleyeceğiz artık. Siyah olanı bizimkilere aldım onların uykusu ağır :)
-
Levoit amazonda tekrar stoğa gitmiş, fiyat olarak prime day fiyatına göre 700 ₺ artmış, 3.699 olmuş.
amazonLEVOIT Kule Fan, Yatak Odası için 28 dB Sessiz Elektrikli Soğutma Fanı, 90° Uzaktan Kumandalı Salınımlı Kanatsız Fan, 5 Hız, 4 Mod, 12H Zamanlayıcı, 36 İnç Amazon Exclusive Beyazhttps://www.amazon.com.tr/Elektrikli-Kumandal%C4%B1-Sal%C4%B1n%C4%B1ml%C4%B1-Zamanlay%C4%B1c%C4%B1-Exclusive/dp/B0BWJW8HTL/ref=sr_1_1?crid=TMJOWJJ8BYF3&dib=eyJ2IjoiMSJ9.SUjIjAgrGaHCUx6DBwHrKGUoZr8pQztCZjgcdMgAjiT5YJ-NeCBPWsO0kaFHtJFW7HTLgCZrlL6uc-vYtPKMsEWD8ZMofZq5BVmdxKhmnvSqb7FlLAv6bX7QZ_RjEwz3A65kDLDjiKkljsU851ARAJILOJ_m5ooNVm99W_AeFuv878Qe2f-aXNqkZR5AjPSKYr1GTNgw2-owdWRICn9hjjXEkUIphy0gztWPzx8rw-Axkq4L_uTdjxZaKmILYX8oxsrbS0ODc-TIf_zyUis89r3ho6Fsij216UGRYNx7tj4.kZGLnTMrvOXeAtqeGibI3Gn0tUvvh-vJDzGSHY5UWdI&dib_tag=se&keywords=levoit&qid=1722495632&sprefix=levoit%2Caps%2C272&sr=8-1&th=1
-
Teşekkürler aldım hemen.
-
Robeve Mini Vantilatör Şarjlı Yüksek Fan Gücü Vantilatör Işıklı Fan Işıklı Vantilatör Klima Soğutucu Taşınabilir Şarjlı Fan Vantilatör
sepette 323 TL
-
Kumtel KTF-310 3ın1 18" Vantilatör
1.399 TL
app.hb.bizKumtel KTF-310 3ın1 18" Vantilatör Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://app.hb.biz/i0tsyPS8e90s -
.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu vantilatörü aldım, orjinal kutusunda ek bir önlem olmadan sorunsuz geldi, kurulum basit. bakır motor, 3 kademeli, rüzgar gücü 1.kademe bile yeterli geliyor. ("depomsun" pazaryeri satıcısından aldım, reklam veya yönlendirme kastım yoktur )
akakce.comKumtel KTF-290 Ayaklı Vantilatör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/vantilator/en-ucuz-kumtel-ktf-290-beyaz-16-3p-fiyati,630033792.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwh7K1BhCZARIsAKOrVqGwj7W4zx2trr3eQ7guUeqxDPgwEGF0ZnVLOF0TpTvChhd7gZiP2coaAlPSEALw_wcB
-
Teşekkürler ben de aldım. uykuda hafif serinlik verse yeter mantığıyla aldım
-
Rica ederim hocam, ben sessiz oluşunu ve gece modunu baya beğendim, umarım sizlerde beğenirseniz...
-
Klima Ve Vantilatörlerde Sepette %10 Net İndirim
-
bende raks ın ayaklı vardı yer kaplamasın diye levoit aldım sesi bi tık daha az geldi fakat yurtdışı videolarda izlediğim kadarıyla onlarda wifi var ekran aşağıda model farkı var diye düşünüyorum 3 bine aldım prime döneminde daha aşağı düştü mü bilmiyorum ancak bim 26 sında kumtel kule tipini 999 tlye satmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Raks sf 18 max
Vestel av 4311 b
Bu iki vantilatör arasında kaldım ikisinin de fiyatı 2000 hangisini önerirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Raks aşırı sesli. Evde kullanılacaksa önermem. İşyeri ise olabilir
Hocam arçelikk flavel 1690 ı var sıfır 3500 tl bir de yine arçeliğin flavel 1660 o da az kullanılmış 1500 tl. ikisi arasında fark var mı 1690 efsane model diye yazılmıştı burda. Sizce hangisini tercih etmeli?
Amazon'dan 1.600 liraya aldığım xiaomi fan 2 lite tam bir çöp maalesef. Şuna 3.500 lira verenler falan var. Fan 2 belki iyidir, ama liteyi kesinlikle önermiyorum. Sürtünme sesi var, motordan gelen tuhaf bir uğultu, dönme sırasında uyutmayan bir uğultu var. Var oğlu var. Gece dikkat dağıacak kadar sesli olması bile çöp olması için yeterli. Yüksek devirde sarsılıyor ürün. Mazallah bir kaza bile yaşatır.
Sözün özü iade edeceğim. Fırsat diye aldık tırt çıktı.
" Sessiz bir fan aradığım için beni ikna etmeyen motor bobinlerinin yataklarından geliyor gibi görünen küçük bir gürültüsü var. "
"Kesinlikle iyi bir ürün ve başka bir tane istemezdim. Ancak benimki açıkça kusurluydu, çünkü ne kadar iyi monte edersem edeyim, çok sinir bozucu bir gürültüye ve kanatların düzensiz dönmesine neden olan bir gevşeklik var. "
Bunlar da ispanyolca yorumlardan aldıklarım. Yani bu üründe belli ki bir üretim hatası var. Bir sürü kişi aynı sorunu yaşamış.
Benim ürün aynı linkteki gibi dönüyor. Sarsak. https://m.media-amazon.com/images/I/91Qc15qZrXS.mp4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 5 Ağustos 2024; 1:47:32 >
-
Kanat sayısı ve kanat çapına göre ikisi de güzel duruyor. İçinize sinmesi açısından sıfır 1690 modeli alınabilir. Fakat sitesinde 35 w yazıyor. Gücü biraz düşük gibi. 1660 modeli 50 w. 35 w kötü bir değer değil. Kanat çapı ve aralarında ki boşluklar iyi olduğu için güzel hava üfler. Belki DC motorlara da bakabilirsiniz. Sürekli açık tutma planı yaparsanız elektrik sarfiyatında destek olabilir.
Hocam flv1690 dc motor diye yazılmıştı burda. Değil mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 5 Ağustos 2024; 8:43:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X