Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.496
Cevap
243
Favori
559.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emurat

Hocam cihazın kafasını sağa yada sola bükmeyi denesene tık diye bir ses duyacaksın. Biraz azaldı sanki bende.

Alıntıları Göster
    aruzma arızalı diyenler nerde şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flavel 1690'a alternatif nedir?
  • Flavel 1690 da kafa arızası yok sadece bir kere ortalamanız yeterli ondan sonra kumandadan ve tuştan salınım hareketinde ses çıkarmayacaktır.
  • yok mu ucuz bişeyler ?

adam 20 yıllık vantilatörüne 100 lira istiyo
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Sanırım sizin arıza anlayışınız değişik, standartların dışında algı sorunu ya da fanboyluk sorununuz var. İnsan kullandığı mala bu kadar bağlanmamalı bence, sonra kendisi arıza veriyor farkına varmadan.
  • FLV 1690 bir tane daha almak gerekti de fiyatlar uçmuş. Fırsatçılığa bayılıyorlar gerçekten.
  • ikili arasından hangisini almalıyım? daha uyguna aynı performansları veren ürün varmıdır? pc başında kısa mesafede kullanacağım usb girişli olanlar yetersiz kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 28 Temmuz 2020; 19:52:56 >

• haziran gibi flavel 1690 alacaktım biraz geç kaldım şimdi fiyatları uçmuş evde klimada var güzel serinleten bi alet lazım gece uyurken kullanmicam akşamları 1-2 saat çalışacak sadece fiyat performans olarak bi alet arıyorum var mı önerisi olan
  • Flv 1690 aldım bu kadar kişi önerince :)
    289a geldi üstüne %3,60 avantajix iade +100/40 kupon + %5 bonus

250 TL ortalama maliyetle aldık bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTI- -- 30 Temmuz 2020; 16:39:15 >
  • Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın. Neden aldığınızı da paylaşma şansınız var mı? Dediğiniz fiyata satan yer bulmak imkansız gibi

• Bu ne ya herşeye firsatcilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın. Neden aldığınızı da paylaşma şansınız var mı? Dediğiniz fiyata satan yer bulmak imkansız gibi
    Teşekür ederim, ben aldıktan sonra stok bitmişti şmdi tekrar gelmiş.

339 tl

100/50 kupon var halen onla alınırsa 289 tlye geliyor üstüne avantajix,kart kampanyası derken 250 tl civarına alabilirsiniz

• Kupon yok, en ucuz 339 olarak bende bunu görmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: mag13

3 yıl önce 300 TL'ye aldığım Rowenta VU5670 Turbo Silence vantilatör 900 TL olmuş. Klima parası
    Nihayet forumda flavelden başka birşey almış birini buldum. Pek çok sitede gerek yazılı gerek videolu ebaktım. Yere göğe sığdıramamışlar Rowenta VU5670 Turbo Silence

Siz ne dersiniz. O kadar iyi mi? Ben okadar iyiyse alıp sizin gibi senelerce kullanırım. 800-900 neyse o sorun değil. Zengin değilim ama bütün ailemin konforu yazın buna bağlı ise fark etmez taksitle alırım.
  • uzaktan kumandalı 3 kanatlı tavan vantilatörü önerecek var mı?

15m2 lik yatak odası için
  • 1905sss 1 kullanıcısına yanıt
    Benzer cihazlara göre kaliteli bir cihaz. Benim evin yalıtımı iyi olduğu için bunaltıcı bir sıcaklıkta kullanmadım ama ortalama 30 derecede gayet güzel serinletiyor. Turbo mod dışında çok sessiz, gece modu çok başarılı. Youtube videolarına da bakın mutlaka. 500-600 arası bir fiyata yakalarsanız alın ederi bu
  • Arkadaşlar bilgisayarın önüne koyabileceğim küçük, sessiz en kaliteli ve güçlü vantilatör hangisi ya da hangileridir? Usb çıkışlı olabilir ya da fişe takabilirim. Yardımcı olursanız memnun olurum.

• Arcelik.com.tr üzerinde stok sorgulaması ile bulduğum bir bayiden 349₺ FLV1690 aldım.
    Beko.com.tr üzerinden stogu bulunan bayiyi aradığımda 420₺ fiyat verdi
  • Eski vantilatörüm bozulunca FLV 1690 aldım ben de. 290 TL'ye aldım arçelik bayisinden.
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.