D

Yarbay
18 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 75 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba,
8 yıldır kullandığım Bosch WAS20763tr/07 (8kg) bugün itibariyle emekliye ayrılmıştır. Sesli çalışma şikayeti için servis çağırdım, kazan kısmının değişmesi gerektiğin fakat yedek parça olmadığından tamir edilemeyeceğini söylediler.

Makina 2011 üretimi, servis yetkilisine (Eve gelen teknisyen değil) Sanayi mallarında 10 yıl parça tedarik mecburiyeti olduğunu, parça temin edemiyorlarsa ücretli değişim yapmaları gerektiğinden bahsettim. İtiraz etmeyip "Oyle yapabiliriz, fabrika ile gerekli yazışmayı yapıp size geri döneriz" dediler.

Size sormak istediğim, fabrikadan olumlu cevap gelirse tercih etmem gereken ürün için yardımcı olmanız. Eski makinem 8kg şu an Bosch web sitesinde 8kg olarak WAJ20180TR var, bunu mu tercih edeyim, farklı bir ürün önerir misiniz ? Aradığım özellik asli görevi olan yıkamayı doğru yapsın (Kirli bırakma, eşyaları yırtma yapmasın) sessiz çalışsın yeter.
Merhaba arkadaşlar,

Kanal editörüyle kullanacağım Türksat ve Hotbird uyduları için güncel kanal listesi lazım.
Arkadaşlar konuda bir çok TTnet maduru olduğunu biliyorum herkezin başına 1-2 kötü şey gelmiş ama hali hazırda ayda 53 TL ödeyerek kullandığım standart 1 Mbps limitsiz (akn yok) hattımı bulunduğum bölgede fibernet olmadığından hipernet'e geçirmek istiyorum.

Şu andaki kampanyalarda 20 Mbps kadar olan limitsiz hipernet 24x54,90 TL aylık olarak ödediğimden 2 TL fazla ödeyerek kağıt üstünde 20 kat, uygulamada 15 kat hızlı ( tahminim 15 Mbps ama dağıtım kutusuna mesafem 60 Mt.) Akn ye takıldığımda bile şu an kullandığımdan 3 kat hızlı olacak.

Siz ne tavsiye edersiniz, hipernette kopmalar veya modemsel sorunlar yaşıyan varmı ? Yada zaten taahüt edilen hızı alamazsın birde sürekli sorun yaşarsın, en iyisi 8 Mbps ye kadar olan Netlimitsize geç ilk iki ay ücretsiz sonraki 10 ay 39,90 daha sonraki 12 ay ( 13. ay ila 24. ay arası ) 59 TL öde hiç olmazsa fazla ücret ödeme, sorun olunca fazla ödeme yapmadım diye kendini avut diyeniniz varmı ?
Linx Ne-1070 Full Hd uydu alıcısı hepsiburdada %53 indirime girmiş önceki fiyatı 699,91 şimdiki 329,90 gözüküyor cihaz hakkında bilgisi olan varmı ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/linx-ne-1070-full-hd-dijital-uydu-alicisi/productDetails.aspx?productId=evlinxne1070s&categoryId=155057

- DVB-S/DVB-S2 Uydu Uyumlu (MPEG-II/ MPEG-IV/ H.264)

- SCPC & MCPC Ku ve C bantlarından sinyal alabilir

- HDMI ( Yüksek çözünürlülükte görüntü ve ses ) çıkışı (FULL HD)

- Üniversal, Tek, Tek S & C Geniş Bantlı LNB

- Loop-Through Hassas Tuner

- DiSEqC1.0/1.1/1.2/1.3 (USALS)

- Kör Tarama

- Otomatik DiSEqC Tarama

- PAL/NTSC Uyumlu

- Tüm prizlere uyumlu kablo

- VFD (Flörasan) ön panel sayesinde izlenilen kanal adı, yapılan işlevleri ön panelde görebilme

- Ön panelde Sinyal ve Kalite seviyelerini görebilme.

- Kullanıcı dostu kolay ve kullanışlı menü dizaynı

- Hava Tahmini fonksiyonu

- Cihaza verilen komutlar ekranda görülür

- Cihaz Hafızası: 100 uydu, 4.000 transponder ve 6.100 kanal

- Merkezi sistemlere mükemmel uyumda çalışabilme

- Kullanıcı kanal listesini dahili hafızaya kaydedebilme ve geri yükleyebilme

- Uyku zamanlayıcı (otomatik kapanma)

- 8 ayrı favori grubu ve ebeveyn kilit desteği

- Çoklu dil menü desteği

- Çoklu dil audio / ses desteği

- Çoklu dil DVB altyazı desteği

- Kanal bilgilerini gösteren EPG (Elektronik Program Rehberi )

- VBI ve OSD üzerinden teletext çıkışları

- 1 adet Smart Kart girişi

- S/PDIF ses çıkışı (optik ses çıkışı)

- RCA çıkışı

- Yuv (Compozit) Çıkışı

- RS 232

- 2 adet USB girişi (USB 2.0)

- USB belleğe kanal kayıt edebilme.(PVR)

- Harici USB Belleğe Kayıtlı resim(jpeg) ,müzik(mp3),film(avi) dosyalarını oynatabilme.

- USB bellek takıp zaman kaydırma modunda istenilen programı izleyebilme imkanı.(Yayını ileri veya geri sardırma)

- Ethernet çıkışı (İnteraktif)

- Birçok network işlevini destekleme

Arkadaşlar Bross BSH02C stereo kulaklıgı bilgisayarla eşletirmek istiyorum, bilgisayar kulaklığı buluyor cihazlarıma ekliyor, baglantı sağlandı diyor ama ses aktarmıyor. Yaptığım ufak araştırmalarda software lazımmış, kullandığım pc lenovo 3000 v200 vista işletim sistemi. Bu konuda yardımcı olabilecek varmı ?
Arkadaşlar Bross BSH02C stereo kulaklıgı bilgisayarla eşletirmek istiyorum, bilgisayar kulaklığı buluyor cihazlarıma ekliyor, baglantı sağlandı diyor ama ses aktarmıyor. Yaptığım ufak araştırmalarda software lazımmış, kullandığım pc lenovo 3000 v200 vista işletim sistemi. Bu konuda yardımcı olabilecek varmı ?
Arkadaşlar dün istanbul avrupa yakasında bir teknosada binbir zahmet ve hatır gönül işiyle bulduğum iphone 16 gb vodafone kontratlı ürünü vodafone personeli magazada olmadığı için alamadım. Magaza müdürü telefonu kenara koydu pazartesi vodafone personeli gelince seni ararım gelir alırsın dedi. Ben her ihtimali göz önünde bulundurup bugun için işimi garantiye alıp başka kanallardan işimi hallettim gibi.

Yarın öğlen gibi ben işimi halletmiş olursam teknosadan ayarladığım telefon boşa çıkıyor, tabi magaza müdürünün oyununa gelmezsem ! Ben işimi halletmiş olursam teknosadaki telefonu isteyen birine devredebilirim. PM den ulaşabilirsiniz fakat benim işimi halletmem ve müdürün yamuk yapmaması durumunda yardımcı olurum.

EDİT: konu değişikliği
arkadaşlar Iphone konusu çok ve vaktım az olduğu için forumu fazla inceleyemedim. Sizden ricam; bir bayan için hediye olarak telefon alacam Iphone 4 ve N8 arasında kararsızım. N8'in yavaşlığı ve donma veya resetleme sorunlarından dolayı Iphone düşünüyorum ama Iphonun en belirgin anten sorunu vardı, halloldumu yada başka sorunu varmı?

N8'i sorunlu diye almayım 2 katı para ödeyip sorunlu bir cihaz almak istemiyorum. Acil olarak cevaplarınızı bekliyorum, çarşamba gününe kadar karar verip telefonu almam lazım.
arkadaşlar 3000 v200 batarya alınabilecek yer tavsiyelerinizi bekliyorum.
Turkcell Süper Lig’in yayıncı kuruluşu Digiturk, 2010-2011 futbol sezonunda, her hafta oynanan dokuz Süper Lig maçlarının hepsini canlı olarak yayınlayacak. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarları, aylık ücret ödeyerek tuttukları takımın bir ayda oynadığı dört maçı da kesintisiz seyredebilecek.

Süper Lig yayın bedelinin eskiye oranla 2.5 kat artmasına rağmen fiyatlarında zamsız ilerleyen Lig TV, daha geniş kitlelerin de tuttukları takımların maçlarını seyredebilmesi için "12. Adam Paketi"ni satışa sunacak.

Bu paketi alan taraftarlar, ayda 12 liraya Anadolu takımlarından taraftarı olduğu takımın tüm lig maçlarını izleyebilecek. Yani Galatasaray, Beşiktaş veya Fenerbahçe dışındaki tüm taraftarlar ayda sadece 12 lira ödeyerek taraftarı olduğu takımın bir ayda oynadığı dört maçı kesintisiz izleyecek.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları için hazırlanan, "Taraftar Paketi" ise ayda 34.99 lira tutarında olacak. Bir diğer paket olan "Şampiyonlar Paketi" ile de futbol severler her ay yirmiye yakın maçı 39.99 liraya seyredebilecek.

Bu paket ile Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un oynadığı tüm maçları seyretmek mümkün olacak. Yeni sezonda canlı yayınlanacak dokuz futbol maçının hepsinin yer aldığı paket olan "Süper Lig Paketi" ise ayda 43.99 lira olacak.

KAYNAK:http://www.tumspor.com/haber/20100607/Lig-TVden-devrim-gibi-karar.php
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.744
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 96.807 (Bu ay: 290)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 67 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.