Şimdi Ara

Uzun saçlı Maximum Egolu Tabip Yarbay (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
8.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben polislerin yerinde olsam aracı komple arardım ben yarbayım diyo kimliği yok hani nerde bi terslik var bu araçta
  • Bu Meczubun hakkı ters kelepçedir...
  • TheJudgé kullanıcısına yanıt
    Polis fazla bişi yapmamış muhtemelen kimliğini gördüler onun için üstüne gitmediler. Doğru olabilir yani tabip ya da istihbaratci ise bu kilikta olabilir. Sarhoş olduğunu düşünüyorum şahsen. Ama ordaki polis amiri niye pısmış onu anlamadım muhtemelen yeni başlayan komiser yardımcısı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 7 Nisan 2020; 23:51:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir şey söylemeden kimliğini ve gerçekten asker ise asker kimliğini gösterse polis zaten gerekli samimiyeti gösterir kimsenin kimseyi bu şekilde aşağılamaya hakkı yok..

Yok ben emniyet müdürüyüm , yok ben albayım , yok ben belediye başkanıyım , yok ben milletvekiliyim heryerde var bu tipler en alttan en yukarı

• Sensin sen kdkdksksksk arkadaşın sorunları var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer gerçekten yarbaysa -ki bence değil- kimliğini göstermek zorunda. Polis müdahale edemez ama askeri inzibatı çağırabilir, inzibat gelene kadar askeri personeli orada bekletme hakkı var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar şahıs askeri hastane de doktor muş.ve eleman acığa alınmış galiba. soruşturma acılmiş.

burda dikkat ettigim polislerde iş yok. yarbayım diyecek ! kimlik göstermiycek ! ve adam arabasına binip gidicek. eee nasıl oluyor? bu eni mezunlarından olma polisler bazıları cok tırsak cıkıyor. böyle şeymi olur. yarbay ol olma. iç huzur u sağlıyan orda polis.yarbay lıgın sokakta sökmez. polis senin emrindeki insan degildir. arkadaş a yapılması gereken işlem ters kelepce araç trafik den men. ayrıca yarbay deyip de kimlik gostermemesi de suç. eğerki yarbay değilse ben yarbayım demeside suç ki adam sadece doktor muş.
  • Görevli memuru görevini yapmaktan men suçuyla içeri niye alınmıyor bu müsvette ?

Gel de şimdi 20 sene öncesini özleme !!!
  • o da kimmiş ya :)
  • ülkemizde askere verilen üstün statü sayesinde hiç bir şekilde sorgulanmak istemiyor bazı insanlar.ancak asker statikosu artık eskisi gibi değil.

elbette üstündeki üniformadan extra kuvvet doğuran sadece askerler değil,neredeyse bütün devlet mevkisindeki insanlar bu tarz davranışlar içerisinde.bu da kanunlarımızın uygulanmamasından kaynaklanıyor bence.aslında esas olan yazılı kanun olmalıdır.kanun statü,mevki vs. ayırt etmeksizin işlemelidir.ancak bizde bu pek mümkün değil maalesef.

olay gerçek mi sahte mi bilemiyorum ancak bişeylerin değiştiğine dair özet olmuş.inşallah çok daha fazla kanun geçerli olur ve uygulamaya geçilir.sistemlerimiz ancak böyle düzelebilir ve halkımız ancak böyle refah bir yaşantıya ulaşabilir bana göre.eşitlik ilkesi gerçekten çok önemli.
  • yarbaşım ne çekmiş acep?
  • Bu görüntüleri basına servis eden kim, bilen var mı.
  • Liyakatsız ülkenin liyakat dilencilerinden son kareler...

Yine söylüyorum; sizden ümidi kestik, anneleriniz ve karılarınız utansın ama yanlış adreste arıyorum o liyakatı galiba...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Saglikci cikmis. Istanbul dan belli ki kaciyordu Izmir e veya otesine ve Bursa'da da yakalanmis ... Saglik personelleri ne de olsa serbest ya! ...

Saglikcilarin yuz karasi ...
  • hiç biride sormuyor ki çıkar yarbay kimliğini diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Saglikci cikmis. Istanbul dan belli ki kaciyordu Izmir e veya otesine ve Bursa'da da yakalanmis ... Saglik personelleri ne de olsa serbest ya! ...

Saglikcilarin yuz karasi ...
    Olabilir, görüntüleri basına servis eden kim, onu merak ettim, basın mi, polis mi.

• Yarbaysa yarbaydır kimlik göstermesi mecburidir gördüğüm kadarıyla herhangi bir resmi belge ibraz edemiyor yarbay olduğuna dair Polis memurunu burda taktir ettim dik dirayetli duruşundan ötürü kısa bir süre üslubunu bozması dışında esas burda suç yanındaki komiser yardımcısı tek yıldız olan amirindedirki pasif pasif konuşuyor muhtemelen dışardan komiser olunan paem mezunu teşkilatın iş konusunda kalitesini düşürdüler üniversite mezunu oldukları için üslubları güzel ama iş bilmezler hayat tecrübeleri yok şu dönemde her kimse kim belge ibraz etmek zorundadır genelge var şehirlere giriş çıkış yasağı var kontroller artdı özetle o yanındaki amirinin gereken cevabı vermesi gerekirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pajalusta -- 8 Nisan 2020; 19:2:37 >
  • Kesinlikle çok doğru analizler bu tek yıldız komiser yardımcısı üni mezunu dışarddan direk olma komiserlerden %90 çok pasif kimlik belge ibraz edemiyorsa korkmıcaksın gereken neyse onu yapacaksın ama onlarda azda olsa haklı adalet kalmamış
  • bu yarbay amir ise kendinden alt rütbedeki kişi ile tartışmaz. Madem örf, adet ve görev bilinci ise görevini yapan ile tartışmaz der ki '' buyrun kardeşim kimliğim görevinizi yapın'' der ve mevzuyu uzatmaz. 2. olarak tsk ve egm farklı kurumlar o yüzden yarbay bir polis memuruna emir verme yetkisine sahip değildir. askeri yönetim ile yönetilmiyoruz. ayrıyeten birbirleri üzerinde hiyerarşik farklar kalktı egm iç işlerine genelkurmay msb'ye jandarma'da iç işlerine bağlandı. demem o ki bu yapılan bir yarbaya bir subaya yakışmayan davranış. Bursa valiliği soruşturma başlattı ve orada görevli polislerde şikayetçi oldu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.