Şimdi Ara

Uzun saçlı Maximum Egolu Tabip Yarbay (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
8.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onceden Fetoculari simdiki diger cemaat mensuplarini bunyesinde barindiran Tsk bu cemaatciyi de barindirir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrehan09

Sen Askeriyenin kapısının önünden dahi geçmemişsin. yada ice cholate machiato ile bankadan bedelli askerlik yapmışsın.

Sen değil bir Yarbaya yaaaaaarrrrbayım diye hitap etmek 5 kıdem aşağısı Teğmen hatta Astteğmen'e dahi askerlikte teeğğğğmenim diye dil sürçmesiyle dahi hitap et seni nereye sokup çıkartıyor görürsün. Sen bunu sivildede yapamazsın. Askerin hele birde Generalin değil dövmeye kalkmak üstüne yürüsen kevgire çevirirler. Gerçek anlamda kevgir sonraki hayatını anca makarna süzgeci olarak geçirirsin. hem geberirsin hemde üstüne vatan hainliği terör üyeliğinden hem yakınların hem sen yargılanırsın. Bilmiyorsun bari burda orandan burandan çıkartıp sallama millet gerçek sanıp kevgire dönecek. postacıymış hadi ordan! Rütbe kıdemine göre bazen çoğu üst devlet görevlisinden daha üst konumdadır askerler.

Yukardaki mesajdan Yarbay'ı savunduğum anlaşılmasın asla üslubunu tasvip etmiyorum. videonun öncesi yok eğer ki kabahatı olsaydı gerçekten Yarbay'ın oraya inzibat(üst rütbeler için net bilgim yok emin değilim ama Er,Astsubaylar için protokol böyledir.) çağrılır en yakın komutanlıkta kendinden daha üst amirine hesap verir gerekirse askeri mahkemeye çıkarılır. ama polisin yetkisi alanında değildir bir Yarbayı tutuklamak tutuklamayamaz.

Videonun öncesini bilmedende konuşmayalım ama kesinlikle rütbesi Yarbay'dır. Çünki polis kimlik görmeden asla böyle bağırıp çağırmasına izin vermez. Ayrıca burada herkes polis güzellemesi yapmış ancak polisle muhattap olmayan tavırlarını bilmez. daha geçen arkadaşıma çevirmede polis gelip direkt çıkar lan ehliyet ruhsatını işimiz gücümüz var demiş buna benzer bir tavırı 20 yaşında polis gidipte binlerce askere emretse yürütecek adama derse o adam seni biyere sokup çıkartır. videonun öncesini bilmeden bu konu hakkında yorum yapmam olmaz ama bir Yarbay'dan daha olgun daha sağlam bir konuşma beklerdim böyle çocuk gibi senin ederin ne sen sen diye değil. Konuşmasını iyi bilen subay zaten öyle konuşmaya ihtiyaç duymadan iki cümleyle haddini bildirirdi o polise bir yanlış yaptıysa şayet*****. Durduk yere Yarbay atarlandıysa yetkiyi makamı kötüye kullanmaktan hakkında işlem soruşturma açılması gerekir.

Alıntıları Göster
    Vay koçum benim be. O işler bitti paşam eskidendi onlar. Yarına Süleyman soylu reis mesleğinden eder onu hiç merak etme. Şimdi sen zirvalarsin içişleri bakanı askere karışamaz diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf_Hitler -- 7 Nisan 2020; 19:54:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sen Askeriyenin kapısının önünden dahi geçmemişsin. yada ice cholate machiato ile bankadan bedelli askerlik yapmışsın.

Sen değil bir Yarbaya yaaaaaarrrrbayım diye hitap etmek 5 kıdem aşağısı Teğmen hatta Astteğmen'e dahi askerlikte teeğğğğmenim diye dil sürçmesiyle dahi hitap et seni nereye sokup çıkartıyor görürsün. Sen bunu sivildede yapamazsın. Askerin hele birde Generalin değil dövmeye kalkmak üstüne yürüsen kevgire çevirirler. Gerçek anlamda kevgir sonraki hayatını anca makarna süzgeci olarak geçirirsin. hem geberirsin hemde üstüne vatan hainliği terör üyeliğinden hem yakınların hem sen yargılanırsın. Bilmiyorsun bari burda orandan burandan çıkartıp sallama millet gerçek sanıp kevgire dönecek. postacıymış hadi ordan! Rütbe kıdemine göre bazen çoğu üst devlet görevlisinden daha üst konumdadır askerler.

Yukardaki mesajdan Yarbay'ı savunduğum anlaşılmasın asla üslubunu tasvip etmiyorum. videonun öncesi yok eğer ki kabahatı olsaydı gerçekten Yarbay'ın oraya inzibat(üst rütbeler için net bilgim yok emin değilim ama Er,Astsubaylar için protokol böyledir.) çağrılır en yakın komutanlıkta kendinden daha üst amirine hesap verir gerekirse askeri mahkemeye çıkarılır. ama polisin yetkisi alanında değildir bir Yarbayı tutuklamak tutuklamayamaz.

Videonun öncesini bilmedende konuşmayalım ama kesinlikle rütbesi Yarbay'dır. Çünki polis kimlik görmeden asla böyle bağırıp çağırmasına izin vermez. Ayrıca burada herkes polis güzellemesi yapmış ancak polisle muhattap olmayan tavırlarını bilmez. daha geçen arkadaşıma çevirmede polis gelip direkt çıkar lan ehliyet ruhsatını işimiz gücümüz var demiş buna benzer bir tavırı 20 yaşında polis gidipte binlerce askere emretse yürütecek adama derse o adam seni biyere sokup çıkartır. videonun öncesini bilmeden bu konu hakkında yorum yapmam olmaz ama bir Yarbay'dan daha olgun daha sağlam bir konuşma beklerdim böyle çocuk gibi senin ederin ne sen sen diye değil. Konuşmasını iyi bilen subay zaten öyle konuşmaya ihtiyaç duymadan iki cümleyle haddini bildirirdi o polise bir yanlış yaptıysa şayet*****. Durduk yere Yarbay atarlandıysa yetkiyi makamı kötüye kullanmaktan hakkında işlem soruşturma açılması gerekir.

Alıntıları Göster
    Askeri mahkeme? Asker, sivil durumdayken sivil muamelesi görür. Görevdeyse iş başkadır. Ki videoda kendisinin yarbay olduğunu iddia eden bir şahış var. General yok. Ayrıca belirteyim ben bu şahsın yarbay veya asker olduğuna inanmıyorum. Eğer öyleyse vay halimize. Korktuğumuz şey başımıza çok önceden gelmiş demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakBanyoTerliği -- 7 Nisan 2020; 20:7:50 >

• Adam kaç kere alınıp satıldıysa hayatı boyunca , her önüne geleni de kendi gibi alınıp satılabilen bir şeyyyy gibi görmeye alışmış. Eğer harbiden asker ise vay ki bunun emrine verilen gariban mehmedime.

• Emin misiniz cemaatin tskya sizmadigina?

Feto tarikatindan tutun ismailagaci, nurcu cemaatlerin cogu bu kurumda gorev yap(am)iyor.

Tsk artik yaptigi destansi basarilarla degil, skandallarla gundem oluyor... nerede vasifaiz yetersiz cemaatci varsa orada skandallar girla.

Orduyu/kurumu kotuleme olayina gelirsek

Cok acitti bu mesajim degil mi? Bakin size daha ne yazacagim:

Kibris baris harekatina hava subayi olarak katilan su anki 86 yasindaki babamin evladi olarak bu mesaji yaziyorum...

Sadece Tsk'da degil butun devlet kurumdaki sorunlarin BASLICA sebebi torpille devlet kurumlarina devlet eliyle yerlestirilen Cemaat mensuplaridir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 7 Nisan 2020; 20:16:48 >
  • Sahte kimlik gösteriyorlar, polis kontrolünden geçmek için. Odun bile olsan, asker ocağında az bir şey de olsa ahlak öğrenirsin. Yarbay olana kadar kaç tane rütbe var. İmkanı yok, böyle biri Yarbaylığa yükselemez.
  • Yarbayım dememiştir yoldayım demiştir

• Oyle bir yukselir ki. Agziniz acik kalir...

Iktidarda adamin olsun veya cemaat uyeligi, Senden krali iktidarda...

15 temmuzda rutbeli fetocular istanbulda cirit atiyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 7 Nisan 2020; 21:7:6 >
  • O yarbaya dıceksınkı bırak askerı kımlıgını kafasını gözünü kırıcan net!!!
    Suclu yada sucsuz öle artistlik yapamaz kimseye maasın nekadar senın kopek
  • Evet böyle uzun saçlı görev yapan doguda askerler görmüştüm ama yarbay falan olamaz bu şahış kaldıki olsa bile askeriyede yarbaylıgı geçer sokakta normal vatandaştır herkes gibi
  • Tsk'da ben böyle yarbay görmedim. En egosuna hakim olamayanı bile sivilde bu tarz hareketler yapmaz. Ayrıca uzun saç ve sakal ile hangi birlikte görev yapıyormuş? Denizaltılarda görev yapan personel suyu ve imkanları nedeniyle tarşı geciktiriyor ama karaya çıktığı anda o sakallar gider. Son olarak TSK personeli sivilde kendini deşifre etmemeli.
    Bunlar 12 aylık yedek subaylıkta bizim kafamıza kazındıysa bu herifin tsk personeli olma ihtimali yok, en azından şu saatten sonra ondan ve komutanlarından sıralı amirlerinden kan alırlar.
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Başka birşey değil zaten, olayın içeriğine bakmadan adama laf söylüyorlar adam orada bana ayrıcalık gösterin demiyor videonun başı yok

kamu personeli olarak nerden geliyorsun nereye gidiyorsun şeklinde höt höt denmez karşındaki vatandaşla kahve arkadaşın gibi konuşamazsın ve kişi bana soru sorarken ki uslubun yanlış diyor diğeri hala bildiğini okuyor

kimliğinizi alabilirmiyim dersin, hangi şehirden geliyorsunuz dersin davranış ilkelerine uyarak sorunu sorarsın görevini yaparsın

sen ben demezsin.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ayrıca askeri mahkeme diye bir kurum bu ülkede yok. 2017 referandumu ile kapılarına kilit vurduk

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf_Hitler

Vay koçum benim be. O işler bitti paşam eskidendi onlar. Yarına Süleyman soylu reis mesleğinden eder onu hiç merak etme. Şimdi sen zirvalarsin içişleri bakanı askere karışamaz diye

Alıntıları Göster
    2-3 güne alkolün etkisi tam geçince eline geçen suçlamaları vs... görünce kendine gelir

• Buna benzer tartışmaya şahit olmuştum. Radara girmiştim. Hepimiz ceza makbuzlarımizin yazilmasini beklerken tabip albay olduğunu söyleyen bir şahıs itiraz etti. Ehliyet de vermem dedi (Askeri kimlik gösterdi). Merkeze amirlerine sordular. Hiçbir işlem yapmadan bekleyin, askeri inzibata haber veriyorum, onlar gelip işlem yapacak dedi. Sonrasını bilmiyorum.

• böyle yarbaymı olur kesın forum donanımda yarbaydır :D:D:D:D

not:askerlık yapıllalı cok oldu gercek yarbay bu hareketi yapmaz
  • Uzun saçlı Maximum Egolu Tabip Yarbay

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Başka birşey değil zaten, olayın içeriğine bakmadan adama laf söylüyorlar adam orada bana ayrıcalık gösterin demiyor videonun başı yok

kamu personeli olarak nerden geliyorsun nereye gidiyorsun şeklinde höt höt denmez karşındaki vatandaşla kahve arkadaşın gibi konuşamazsın ve kişi bana soru sorarken ki uslubun yanlış diyor diğeri hala bildiğini okuyor

kimliğinizi alabilirmiyim dersin, hangi şehirden geliyorsunuz dersin davranış ilkelerine uyarak sorunu sorarsın görevini yaparsın

sen ben demezsin.
    Madem videonun başı yok, polisin höt höt nereden gelip nereye gidiyorsun dediğini nereden biliyosun. Şu an bir ilden bir ile geçiş yasaklandı hatta bazı yerlerde ilçeden ilçeye. Kaldı ki polis sormasın mı yani adamın nereden geldiğini bu durumda. Daha da fecisi adam resmen bağırıyor ben yarbayım bana bal gibi de ayrıcalık tanıyacaksın diye. Sonra da utanmadan adama bir ağız dolusu hakaret ediyor hem de adamın aldığı maaş ile. Daha da kötüsü adama yaptığı askerliği soruyor. Hayırdır ya , askerlik yapan vatandaş bundan sonra rütbeli asker görünce emrine amade mi olacak, kışladaki gibi.

Hala şunu haklı çıkarmak için tutacak dal bulmaya çalışmak resmen akıl tutulması.

• Keklenmiş ne yarbayı la

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.