Şimdi Ara

Uzun saçlı Maximum Egolu Tabip Yarbay (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
8.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sivilde böyle atar yapması çok iğrenç..

AKP'ye askeri vesayeti ezdiği için teşekkür etmek lazım. Adam yok askerliğini ben yaptırdım yok bilmem ne!!

Askerliği yaptık bitti koçum. Git garnizonda askerlerine atarını yap. Sivilde emekli komutanlara da paşam falan diyenlere kafa atasım geliyor ne ezik insanlarsınız lan siz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Sivilde böyle atar yapması çok iğrenç..

AKP'ye askeri vesayeti ezdiği için teşekkür etmek lazım. Adam yok askerliğini ben yaptırdım yok bilmem ne!!

Askerliği yaptık bitti koçum. Git garnizonda askerlerine atarını yap. Sivilde emekli komutanlara da paşam falan diyenlere kafa atasım geliyor ne ezik insanlarsınız lan siz..
    Ulan yinemi ak parti arkadas dünyaya meteor carpsa ak parti yüzünden dersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yarbayı. Çok şükür askerlik yaptık da gördük Albayı Yarbayı. Bu adam bir askeri personelse en fazla astsubaydır. Yarbayda albayda öyle ego olmaz. Onların böyle bir egoya ihtiyacı yok çünkü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    Niye? Bu askeri vesayet Ak Parti yüzünden bitmedi mi? Ben AKP'ci değilim bu arada. 2010'da gittim askerliğimi yaptım.
  • Yarbay böyle sokak ortasında söz dalaşına girmez ki kendinde yarbay olacak bir görüntüde yok başka biryerden biridirde kesin böyle konuşmuştur öttüğüne görede arkası olan biri böyle.
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    İstihbarat kadrosunda çalışanlar, kılık kıyafet yönetmeliğinden muaftır.
  • Yeni Türkiye...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olayın içinde vardır farklı bi durum , polis zaten asker kimliğini görse tölerans gösterir . Kendim savunma sanayi sektöründe çalışıyorum benimde kimliğim ruhsatlı silahım var , bugüne kadar hiç denk gelmedim rutin çevirmelerde bile kimlik gösterince olabildiğince iyi davranıyorlar ki ben asker polis değilim zaten arkadaş gerçekten asker olsa kimlik gösterse uzatmazlardı diye düşünüyorum .
  • Sağlıkçı yarbaymış.

Nasıl yarbaysa.
  • Yardılar baba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Sağlıkçı yarbaymış.

Nasıl yarbaysa.
    Askerlikle bir alakaları yok ki bunların anca ego sıhhiyeciler işte rütbeleride bir nane değil.
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Kimse dogru olani yapmistir. Odul filan verilmesine ovgulere de pek gerek yok... Gizli cekimler hukuken suctur lakin toplumsal bir faydasi varsa ki burada bir sahtekarligin tespitinde ve detaylarda da baska seyler de belli olmasi ile ( en basitinden sakalli ve uzun sacli olmasi ile ozel gorevde sivil degilse yarbay filan olmayacagi belli olmasi gibi ) askine hukuken de nihayetinde bir hata suc unsuru yok olmadigina kanaat verilecektir.

Kisacasi cok takmayin bu olay icin bilhassa ....
  • Noldu beyler hani yarbaydı üstüydü amiriydi diyodunuz önce insan olmak gerekiyomuş demek ki rütbe falan sonra gelirmiş

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Sağlıkçılar kamuflaj giymezler, beyaz kıyafetinin üzerine kışlık siyah bir pelerin takarlar. Adamın konuşmasından belli asker olduğu. Burada yedek subay olarak askerliğini yapan olmadığından sallamışlar.
  • polis bu sefer sert kayaya çarpmış. yarbaysa ego patlaması yaşamış. olay bundan ibaret, ne uzattınız arkadaş.
  • Polis,asker hatta özel sektördeki güvenlik görevlisi bile eline azıcık bi yetki verilsin ne yapacağını şaşırıyor karşısındakini aşşağılama,söz bende tavırları,argo konuşma TOPLUMUMUZUN GENELİNDE VAR PROBLEM AZICIK YETKİLENDİRİLMEYELİM HEMEN BAŞLIYORUZ KABARMAYA

• quote:

Orijinalden alıntı: eg90

İstihbarat kadrosunda çalışanlar, kılık kıyafet yönetmeliğinden muaftır.
    İstihbaratta çalışan biri alenen rütbesini söylemez.heleki kamera ile yol uygulaması yapan polislere bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Kimse dogru olani yapmistir. Odul filan verilmesine ovgulere de pek gerek yok... Gizli cekimler hukuken suctur lakin toplumsal bir faydasi varsa ki burada bir sahtekarligin tespitinde ve detaylarda da baska seyler de belli olmasi ile ( en basitinden sakalli ve uzun sacli olmasi ile ozel gorevde sivil degilse yarbay filan olmayacagi belli olmasi gibi ) askine hukuken de nihayetinde bir hata suc unsuru yok olmadigina kanaat verilecektir.

Kisacasi cok takmayin bu olay icin bilhassa ....
    Gizli çekimler suçtur, aynen. Polis burada haklı olduğu için görüntüler basına servis ediliyor, polis haksız olsaydı basina servis edilir miydi, onu da sormak lazım.
    Tam tersi olsaydı, yarbay haklı olsaydi daha doğrusu görüntülerdeki yarbay değil de sade vatandaş olsaydı ve haklı olsaydi, bu görüntüler basina servis edilebilecek miydi, bunu kendimize sormamız lazim.
    Zamanında havaalanında bir kadinin görüntüleri de basina servis edildi, burada herkes linç etti, peki tam tersi olsa, kadın haklı olsa o görüntüler basına servis edilir miydi ?
    İşte ben buna karşıyım, bu görüntüler ancak basın çekmişse yayimlanmasi suç teşkil etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 9 Nisan 2020; 10:48:28 >

• Yani sade vatandaş haksız bir muamele ile karşı karşıya kaldiginda hastanede, askeriyede, karakolda, herhangi bir Devlet kurumunda, Belediyede vs de gizli çekim yapıp bunu basinda paylaşabilir miydi, sorduğum soru bu.
    Doğru olan gizli çekimlerin hiçbir şekilde basında paylaşılmamasidir, yoksa eline kamerayı alan çekim yapar, özel hayat vs falan kalmaz.
    Bu görüntüler basına servis edilmeden soruşturma yapilabilir, yarbaya veya her kimse gerekli ceza verilebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 9 Nisan 2020; 10:57:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Ne yarbayı. Çok şükür askerlik yaptık da gördük Albayı Yarbayı. Bu adam bir askeri personelse en fazla astsubaydır. Yarbayda albayda öyle ego olmaz. Onların böyle bir egoya ihtiyacı yok çünkü.
    Allah bizi gerçek hayatta sizin gibi kibirli insanlardan uzak tutsun.
    İnsanları rütbesine göre, mesleğine göre değerlendiren insanlardan kimseye fayda gelmez.İnsan olmanın meslekle, rütbe ile alakası yoktur, bu adamın yaptığın da savunulacak hiçbir tarafı yok, bu konudaki eleştirim farkli, o da ayrı konu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.