|
Bildirim
Reklam izlemek için para verme devri, enteresan.
|
En kötü mobilde brave kurun. Reklam engellemeyi açın. Ücretsiz, legal, reklamsız. uygun yapıda youtube ve music.
Arka planda oynatma ve shorts engelleme özelliğide var. |
Ben youtube preminum alinca gene reklam izliyorum adamlar reklami video nun icine gomuyor ne anladim o isten.
|
Kapitalizm şunu bile norm haline getirdi ya, ilk Netflix başlatmıştı herhalde şimdi hepsi hem para ver hem reklam izle kafası üyelikler çıkardı. |
Saçma sapan üyelik sistemi en önemli şey olan arka planda oynatma yok. 20 TL için bu değmiyor. Music premium yok . Sadece reklamlar azalmış 50 TL ver. Bu sistemi düşünürken biz ne yapıyoruz diyen oldu mu acaba ? Bu sistemi getiren onaylayan herkesi kovmak lazım.
|
Reklamı koyan onlar, kesinti yapan onlar :) Sonra reklamsız izleyin diyorlar. Vay efendim kesinti yaşamayın diyorlar. Pc'de uBlock Mobilde revanced İnadına devam. Bu nedir yahu. Bu sistem dijital platformalra bile sıçradı. "Reklamsız" üyelik. Sonra niye korsan. Kusura bakmayın. |
Bilerek yapmıyorlar, teknoloji ile alakası yok. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 29 Temmuz 2025; 12:46:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kapitalizm şunu bile norm haline getirdi ya, ilk Netflix başlatmıştı herhalde şimdi hepsi hem para ver hem reklam izle kafası üyelikler çıkardı. |
|
Bilerek yapmıyorlar, teknoloji ile alakası yok. |
10 numara yorum |
Brave evet mantıklı bende savunuyorum ama bazen videolar donuyor. YouTube peşlerini bırakmıyor. |
Reklamı koyan onlar, kesinti yapan onlar :) Sonra reklamsız izleyin diyorlar. Vay efendim kesinti yaşamayın diyorlar. Pc'de uBlock Mobilde revanced İnadına devam. Bu nedir yahu. Bu sistem dijital platformalra bile sıçradı. "Reklamsız" üyelik. Sonra niye korsan. Kusura bakmayın. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ReVanced video içindeki tanıtım bölümünü tespit edip siz izlerken otomatik ileri sarıyor. Googleye abone olacağımıza revanced ekibine bağışta bulunalım arkadaşlar. Kuramayanlar içinde magisk flash dosyası varmış bende yeni öğrendim. Direk magisk managerden zip olarak flashlıyorsunuz ve herşeyi hallediyor aşırı basit bilmeyenler için. github.com/j-hc/revanced-magisk-module hatta spotify google images gibi uygulamalarında arındırılmış hallerini flashlayabiliyorsunuz. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bu sistemin amacı bunu alacağıma bari diğerini alayım dedirtmek. Yoksa onlar da biliyor bu sistemin bir halta yaramayacağını... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunu diyesin diye bu paket var zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |