Şimdi Ara

Uygun fiyatlı YouTube Premium Lite, Türkiye'de kullanıma sunuldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: AirSupport Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy şu anda #24
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygun fiyatlı YouTube Premium Lite, Türkiye'de kullanıma sunuldu!
    YouTube’un uygun fiyatlı Premium abonelik seçeneği YouTube Premium Lite, Türkiye’de kullanıma sunuldu. YouTube Premium Lite üyeliği ayda 49,99 TL olarak ücretlendiriliyor.

⏯️ YouTube Premium fiyatları 2025

• YouTube Premium Lite: 49,99 TL

• YouTube Premium: 79,99 TL

• YouTube Premium Aile: 159,99 TL

• YouTube Premium Öğrenci: 52,99 TL

Ayrıca Bkz.Türkiye’nin dördüncü operatörü TÜRKSAT oluyor: Tarih netleşti

🆚 YouTube Premium ve Premium Lite farkları neler? Premium Lite özellikleri

Uygun fiyatlı YouTube Premium Lite, Türkiye'de kullanıma sunuldu!
    YouTube Premium aboneleri tamamen reklamsız bir deneyim elde ederken YouTube Premium Lite abonelerine bazı videolarda reklam gösteriliyor. Premium Lite ile oyun, moda, güzellik ve haber gibi çeşitli temalardaki videolarda reklam görmezsiniz. Ancak müzik içeriklerinde, Shorts videolarında, arama yaptığınızda ve YouTube'da gezinirken reklam görebilirsiniz.

Reklam farkına ek olarak YouTube Premium Lite aboneliğine YouTube Music Premium üyeliği dahil değildir. YouTube’u arkaplanda oynatma desteği mevcut değil. YouTube ve YouTube Kids’de çıkan reklam sayısından sıkıldıysanız Lite abonelik alarak reklam sayısını önemli ölçüde azaltabilirsiniz. Diğer özellikler için normal Premium aboneliği almak gerekiyor.

YouTube Premium Lite'a nasıl üye olunur?

Bugün itibarıyla Türkiye’de kullanıma sunulan YouTube Premium Lite’a üye olmak için https://www.youtube.com/premiumlite web sitesinden kaydolabilirsiniz. Dilerseniz Premium ve Premium Lite abonelikleri arasında dilediğiniz zaman geçiş yapabilirsiniz.

• En kötü mobilde brave kurun. Reklam engellemeyi açın. Ücretsiz, legal, reklamsız. uygun yapıda youtube ve music.

Arka planda oynatma ve shorts engelleme özelliğide var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 29 Temmuz 2025; 12:46:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reklam izlemek için para verme devri, enteresan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben youtube preminum alinca gene reklam izliyorum adamlar reklami video nun icine gomuyor ne anladim o isten.

• Bu üyelikle beraber Premium'a bir zam yakışır o zaman, yok öyle Hindistan, Pakistan, Arjantin fiyatına kullanmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamsız diye satılan YouTube içeriklerin içine yerleştirilen reklamlar ile bu özelliğini yitirmiş durumda.

• Kapitalizm şunu bile norm haline getirdi ya, ilk Netflix başlatmıştı herhalde şimdi hepsi hem para ver hem reklam izle kafası üyelikler çıkardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben yayıncılara destek amacıyla da premium kullanıyorum. Fakat üyeliğe özel videolarda hala arka planda oynatma özelliği yok. Nasıl bir teknoloji gerekli de bu özellikle yapılamıyor ya hayretler içerisindeyim yani. Uzaylılardan teknoloji transferi gerekiyor galiba.

• fendur kullanıcısına yanıt

Bilerek yapmıyorlar, teknoloji ile alakası yok.

• aschil kullanıcısına yanıt

10 numara yorum

• aschil kullanıcısına yanıt

Brave evet mantıklı bende savunuyorum ama bazen videolar donuyor. YouTube peşlerini bırakmıyor.

• Reklamı koyan onlar, kesinti yapan onlar :)

Sonra reklamsız izleyin diyorlar. Vay efendim kesinti yaşamayın diyorlar.

Pc'de uBlock

Mobilde revanced

İnadına devam.

Bu nedir yahu. Bu sistem dijital platformalra bile sıçradı. "Reklamsız" üyelik.

Sonra niye korsan. Kusura bakmayın.

• çok gereksiz bir şey olmuş.

• Saçma sapan üyelik sistemi en önemli şey olan arka planda oynatma yok. 20 TL için bu değmiyor. Music premium yok . Sadece reklamlar azalmış 50 TL ver. Bu sistemi düşünürken biz ne yapıyoruz diyen oldu mu acaba ? Bu sistemi getiren onaylayan herkesi kovmak lazım.

• 30 tl daha verip adam akıllı hizmet almak daha mantıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reanimate kullanıcısına yanıt

ReVanced video içindeki tanıtım bölümünü tespit edip siz izlerken otomatik ileri sarıyor.

Googleye abone olacağımıza revanced ekibine bağışta bulunalım arkadaşlar.

Kuramayanlar içinde magisk flash dosyası varmış bende yeni öğrendim. Direk magisk managerden zip olarak flashlıyorsunuz ve herşeyi hallediyor aşırı basit bilmeyenler için. github.com/j-hc/revanced-magisk-module hatta spotify google images gibi uygulamalarında arındırılmış hallerini flashlayabiliyorsunuz.

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    Hocam apk kuramayan adam mı root atıp revanced flashlayacak? Korkunç bir mantık hatası var.

• şakaysa komik, gerçekse daha komik.

• osmandemi2 kullanıcısına yanıt

Bu sistemin amacı bunu alacağıma bari diğerini alayım dedirtmek. Yoksa onlar da biliyor bu sistemin bir halta yaramayacağını...

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Bunu diyesin diye bu paket var zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.