Şimdi Ara

uydunet = şikayet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
15.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uydunet abonesiyim, ancak abone olduğum güne lanet ediyorum. Ankara Bahçelievlerdeyim abone olalı 1,5 ay oldu ancak internete sorunsuz bağlanabildiğim gün sayısı 10 u geçmez. Yaklaşık 30 kere arıza kaydı verdim ama bardağı taşıran damla bugünkü oldu, İnternet bağlantısı yoktu yine herzamanki gibi arayıp arıza kaydı bıraktım (öğleden sonra 2 de) görevli arkadaşlar saat 21:50 de teşrif ettiler, adam binadaki Kablo TV kutusunu açıp birşeyler yaptı, sinyaliniz normal dedi ve gitti adama banane sinyalden ben nete giremiyorum diyorum adam şuanda bişey yapamayız yarın sabah geliriz diyip çekti gitti. ben de artık en çok aradığım numara olan 126 yı arayıp şikayet dilekçesi yazdırdım ve Allah'ın izniyle yarın da gidip aboneliğimi iptal ettiricem.

Belki ben şanssızımdır, uydunetten memnun olan çoktur bilemiyorum ama ben bu kadar ilgisiz beceriksiz, müşteriyi salak yerine koyan bir kurum görmedim.
    Sinir hastası olmak istemiyorsanız bence uzak durun uydunetten.

• ben ankara emek deyim yani sana 10 dakika uzaklıkta olan yer :) sorun yok
  • Bende Ankara, emekteyim. Gündüzleri hızda dalgalanma oluyor geceleri sabit 122 kb ile download yapabiliyorum 1 mbit internetle. Bi ara müşteri numaramı bulursam gündüz olan dalgalanmanın sebebini soracam.
  • brkartal sana bir tavsiye musterı hızmetlerını arayıp var olan baglantına bir reset attır ve ip ni değişttirt faydası oluyor ;)
  • kardeş maalesef senin şanssızlığın, bende anıttepedeyim lakin son zamanlarda ara sıra dalgalanmalar oluyor ama endişelenme kısa süre içinde düzelir. bunun haricinde 1 mbit bağlantım torrent de bile 124 kbyte civarlarında.

ha bide bağlantın kopup geri gelmiyorsa ağ bağlantılarından ethernet i devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirmeyi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 4 Kasım 2009; 1:46:55 >
  • Aynı şeyler bana da oldu. Gelen servis o kadar ilgisiz değildi ama gün içinde sık sık birkaç saniyeliğine gidip geliyordu bağlantı. Bazen dakikalarca bağlanamıyordum vs. Sinirlerim yıpranmıştı iyice, ADSL açtırana kadar.
    Senin modem ne marka brkartal? Bazı modemler böyle problemli hatlara daha toleranslı oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Aynı şeyler bana da oldu. Gelen servis o kadar ilgisiz değildi ama gün içinde sık sık birkaç saniyeliğine gidip geliyordu bağlantı. Bazen dakikalarca bağlanamıyordum vs. Sinirlerim yıpranmıştı iyice, ADSL açtırana kadar.
    Senin modem ne marka brkartal? Bazı modemler böyle problemli hatlara daha toleranslı oluyormuş.

modem scientific atlanta abone olduğumda verdiler. Bir de taahhütlü abone olmuştuk modem için şimdi iptal ettirirsem acaba ne istiyorlar bilginiz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Vs KabloNet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım keşke araştırsaydın birazda öyle geçseydin.

Eğer araştırdıysan lafım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkartal

quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Aynı şeyler bana da oldu. Gelen servis o kadar ilgisiz değildi ama gün içinde sık sık birkaç saniyeliğine gidip geliyordu bağlantı. Bazen dakikalarca bağlanamıyordum vs. Sinirlerim yıpranmıştı iyice, ADSL açtırana kadar.

modem scientific atlanta abone olduğumda verdiler. Bir de taahhütlü abone olmuştuk modem için şimdi iptal ettirirsem acaba ne istiyorlar bilginiz var mı?

sen son bi buyuluk yap :) iptal etme. il mudurlugune git ulusta yada bi fax cek. olmadı internetten mail at ama fax en iyisi. tabi gitmen daha iyi. direk mudure konus yapabiliyosan. turksatın arıza ihmaline hiç affı yok ben bunu bilir bunu söylerim.

• aynı modem bende de var bende ondan sorun cekıyordum zamanla fakat şunuda soyleyeyım 2 sene degılde 1 senelık tahadüt yaptıysan okadar da okkalı bır sozlesme ıptal parası ıstemezler
  • Ankara emek deyim, 512 ile 59kb ile download yapabiliyorum..
    Sanırım iyi, bir sorun yok. Kopma falan da olmuyor...
  • uydunet almayı dusunuyosanız kesınlıkle almayın, boyle lanet bır sıstem yok ya

ozellıkle onlıne oyun oynuyasanız puanlı ıse, bol bol kaybeden oluyosunuz, sanıyelık baglantı kopmalarımı arıyosunuz uydunette, her gece duzenlı olarak - gunde 4 saat gece gırıyorum onunda 2 saatını haram edıyor bana-
    2. bılg baglayınca 2 makıneden de net ucmasını mı ıstıyosun uydunet... tek makınede bıle zar zor gırıyosun, arada eserse nette sorf yap, cogunlukla hata- dns oto yaparsan yandın hıc gıremıyon, elle degıstırırsen kafasına gore

yeter lanet ettım, sıkayet ustune sıkayet ettım, her defasında normal hattınız o bu su dıyıp yag gıbı uste cıkıyolar ama yaptıkları hıcbısı yok, 2 sene tahaatu ımzalatıp ustune yatıyolar, son 3 ayım dırek ıptal ettırcem artık ıllahlah getırttı , bıda ttnet dısına cıkarsam 2 olsun o kadar dıyım
  • ttneti de gördük.

4 gb internet ev telefonu ile 60 liraya geliyor.

bu ne ya.
  • uydunetten şikayet etmeyin iyidir hizmeti ve kalitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

uydunetten şikayet etmeyin iyidir hizmeti ve kalitesi

• uydunet şu geri kalmışlığını bi aşsa şuanki tt kullanıcılarının en kötü ihtimalle %60-70 i ona geçer ama adamlarda tık yok
  • Uydunette, çok şikayet edilmesine rağmen memnun olan da çok ama Ttnet'e herkes mecburiyetten üye gibi.
  • bide şu kablo tv ücreitini mecbur yapmasalar.ttnbete taahüt bitince fiyat daha uygun hız çok gerekmiyo diye 3mbit lik uydunete geçeyim diyordum,49 paket fiyatı 7 tlde kablo tv olunca 54 e geliyor.ttnete şuan zaten 55 ödüyorum,telefonuda iptal etmememiz gerekiyor kullanılıyor vs falan.artık şu paket fiyatları ucuzlasın.
  • ucuz olsun diye gectim hergun yuregim agzimda 1 gun var 3gun yok lanet olsun bole systeme gecmeyi dusunenler 2 defa dusunmesini tavsiye ederim bayramdan sonra sorunsuz alt yapisi iyi bi nete girecem kimse heveslenmesin forumu iyi arastirip onagore karar verin iyiforunlar
  • bence en güzel binada uydunet kullanan varsa onların yorumlarını almak.çünkü bölge bölge değişiyo bağlantı durumları.

geçen bizim binayada broşür dağıtmış burdaki bir bayi 29 tl lik paketin.kurulum ücretsiz kablo tv bedava ddiyor.eskiden 29+7 tl kablo tv parası alıyorlardı.şuan sadece 29 tl ye hem 1mbit internet hemde kablo tv alınıyor sanırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.