Şimdi Ara

uydunet = şikayet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
15.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kablo internet fiber optik teknolojisini kullandığı için telefon ağlarından yapılan adsl internet bağlantısından üstündür fakat Türkiye'de altyapı yetersizliği sebebiyle kablo internet bağlantısı bazı bölgelerde sorunlu şahsen 10 yılı geçti kablo internet kullanıcısıyım bugüne kadar yılda 1-2 defa yapılan güncellemeler hariç hiç bir sorun yaşamadım taahhüt edilen hızda ve bazen üzerinden internete bağlanıyorum. Belki sorun tesisatınızda veya donanımınızda olabilir. Fiber optik teknolojisi taahhüt ettiği hızı mesafe fark etmeksizin bina girişinize kadar sağlar fakat adslde santralden uzaklaştıkça bağlantı kaliteniz düşer ayrıca kullanım yoğunluğuda bağlantınızı yavaşlatır. Gelişmiş ülkelerde kablonet yaygın olmasına rağmen ülkemizde yetersiz altyapı ve kablonetin bir kaç şehir merkezi dışında yaygınlaştırılmaması nedeniyle adsl kullanımı yaygındır. Adsl kablonete alternatif olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokak lambası -- 4 Kasım 2011; 5:02:07 >
  • ulus-beşiktaş-istanbul 3 gündür internet yok,günde 2 defa 4440126 arıyorum sonuç yok, bu gün istanbul bölge müd.288 22 05 aradım ilgili kişiye ulaştım şahsen ilgileneceğini söyledi,bekliyorum.eğer bu günde gelmezse önümüz bayram hiç gelmez yandığımızın resmidir,iptal edemiyorum 21 aylık taahütü var,ttnet rezil diye buna geçtik inşallah ttnet i aratmaz
  • aralıksız 3 gün kesiklikten sonra günde en az 4 saat kesiklikler devam ediyor, bu firmaya verdiği hizmete üstelik bu durum istanbul avrupa yakasında çoğu yerde 2haftaya bile ulaşabiliyorken iyi diyebilen adamın aklından şüphe ederim

ve bu mesajı gönderirken internet yine gitti, yine kaldık 3g ye
  • Arkadaslar Merhaba,
    Ben de birkaç ay önce uydunet'e geçtim. Buraya da çok defalar yazdım. Böyle rezil bir hızmet daha görmedim. Sürekli bağlantı kesintileriyle lanet ettim adamlara. Teknik servis zaten ilgisiz. Her kuruşunu haram ediyorum aşağılık adamlara. Sakın uydunet'e geçmeyin. Hele ki taahhüt olayına hiç girmeyin. Varsın olsun 3 kuruş fazla ödeyin. Ben ttnet'de çok stabil olan bağlantıyı bırakıp geçtim. Evet biraz fazla para oduyordum ama en azından her gun sınır krizleri geçirmiyordum. Ankara Cayyolu'ndayim bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

aralıksız 3 gün kesiklikten sonra günde en az 4 saat kesiklikler devam ediyor, bu firmaya verdiği hizmete üstelik bu durum istanbul avrupa yakasında çoğu yerde 2haftaya bile ulaşabiliyorken iyi diyebilen adamın aklından şüphe ederim

ve bu mesajı gönderirken internet yine gitti, yine kaldık 3g ye

Merhabalar;

Bulunduğunuz bölge neresi peki. İstanbulda bildiğim kadarı ile genel bir çalışma vardı. Özellikle Gayrettepe bölgesinde vardı ve sona erdim. Bölgeye yaklaşık bir haftadır yayın verilememekteydi.

Sorunu kablotvbilgi@turksat.com.tr adresine iletmenizi öneririmm. Size sorunun sebebini açıklayarak dönüş yaparlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.