Binbaşı
15 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 51 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba,
Hattımı Vodafone a geçtim. Hız düşük internette.Çekim kalitesi çok kötü. Evde 17.kattayiz Beylikdüzü. Tek dis ya çekiyor ya cekmiyor.
Ama farkettim nokta şu. Yeni hattı taktığımda beri özellikle yoldayken telefon daha çok ısınıyor.
Sanırım çekmediği için sürekli hattı bulmaya uğraşırken ısınıyor ve şarjda daha çabuk bitiyor.
Çok sinir bozucu.Kimsenin başına daha önce geldi mi bilmiyorum.Ama sinir bozucu.Telefonum Note 4.
Ama bu şekilde en fazla 1 ay dayanırım. Cayma bedeli cart curt ne varsa öderim. Yapıcak bi şey yok.
Merhaba,
10 yıldır Turkcell kullanıyordum. Fiyat nedeniyle Vodafone a geçtim. Ama çok pişmanım.
Henüz 1 hafta oldu.Taahhüt cayma bedeli umrumda değil. Öderim ama
Tek merak ettiğim 1 ay sonra Turkcelle geçsem operatör değiştirenlere uygulanan yeni Life cell tariflerinden yararlanabilirmiyim?
Operatör değiştirince eskisine geçmenin belli bir süresi varmı ?
10 yıl Turkcell kullandım. Bugün Vodafone a geçtim. NE KADAR kötü olabilir ki diyordum. En azından 15 20 mbit olur diyordum. Metrobüste UZUNCAYİRDAN Beylikdüzune kadar 2 3 mbit geçmiyor. Bayağı rezalet miş. 1 2 ay kullanıp yeniden Turkcelle geçicem. Meğer bu yüzden pahaliymis Turkcell.
Merhaba,
Arcelik 2630 CEİ Pazartesi kuruldu Çarşamba soğutucu bölümün havalandırma izgarasinin görünen kısımlarında karlanma var.Normal midir? Kurulum yapılalı 3 gün oldu.
Nedeni ne olabilir?Ne yapmalıyım?
Merhaba,

Digitürk play smart tvlerde izleyen varmı?Ben hem Arçelik hem de Samsung smart tvde denedim.Her ikisinde de sadece spor kanalları ve belgesel kanalı çıkıyor.Onun dışındakiler yok.Sizde de böyle mi?Kullananlar yorum yazarsa sevinirim.
Arçelik 6652 smart tv de Online fillm yada dizi izlerken altta ilerleyen sekme ve mouse sürekli ortaya çıkıyor.Film izlemek imkansız.Arçelik smart TL'de onlinesitelerden film izleyebilen varmı.Çözümü nedir?bu şekilde film izlemek imkansız.yardım lütfennn
Merhaba,

Netflix aboneliğim ile Samsung 46F8500 smart tvde Netflix açıyorum.Ama uygulma logoda kalıyor.Anlık bir yazı görünüyor.Ama sonra logo ekranda kalıyor ve hiçbir hereket olmuyor.

Arçelik 43L6652 smart tvde ise netflix uygulaması yok.

Netflixi arçelik ve samsung smart tvlerde kullanan var mı?Çözüm için Ne önerirsiniz?
Merhaba,
Dün digiturk bağlattım.Kanal sıralaması sitesindeki gibiydi. Sabah actigimda hd ulusal kanallar 1 2 3 diye sıralanıyordu ve 800lé başlayan kanallar vardı. Neden olabilir çözümü nedir?
Merhaba,

46F8500 tv kullanıyorum.1.5 yıldır kullandığım tvde 1 aydır bir problem var.Usbden video oynatırken ekranda bir bant beliriyor.siyah bir bant sürekli yanıp sönme gibi.Müşteri hizmetleri tvden değildir dedi.Tvden olsa normal yayında da yapar dedi.Ben de servis çağırdım.Kullanıcı hatası ise servis ücret alır dedi.Ben de eğer garantisi devam eden cihazdaki bu hataya Samsung servis ücreti isterse ben de öderim dedim.Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Prizleri falan kontrol ettim.Ço k fazla yüklenme olabiliyor diye sadece tvyi ayrı bir çoklu prize bağladım.(şu voltaj dalgalanmalarına karşı olanalrdan)

Ses sisteminden olabilir diye onu da kapattım.

Ben bulanamadım.Sizin fikirleriniz nelerdir?

nOT:nORMAL YAYINDA BANT YOK,fOTOĞRAFLARDA DA YOK USBDE .sADECE FİLMLERDE.pEKÇOK FARKLI HARDDİSK İLE FARKLI FİLM İLE DENEDİM.
Merhaba Arkadaşlar,

2 yıldır 46f8500 kullanıyorum.Hiçbir problemim yoktu.Taki son 1 aya kadar.Youtube veya usbden film izlerken bazan ekranın üst kısmında dalgalanma oluyor.Sonra kendine kendine kayboluyor veya dosyadan çıkıp yeniden girince düzeliyor.Acaba bunun nedeni ne olabilir?
Daha önce pekçok prizin takılı olduğu laptopun şarjı da bozuldıu.Acaba bu dalgalanma prize bağlı olan modem amfi ve ses sisteminden kaynaklı olabilir mi?Ama normal tv izlerken olmuyo.

Bunun nedeni ne olabilir?Çok sinir bozucu.Yardım edebilecek olan varmı?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.453
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 148.018 (Bu ay: 405)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 87 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.