Şimdi Ara

Uydunet maksimum kaç bilgisayarla paylaşılabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • halihazırda kullananlar var ise lütfen belirtsin,

şöyle bir durum var ki ; cisco access pointle bile paylaştıramadım bu uyduneti. Maksimum 2 bilgisayarda kullanabiliyormuş, yapı icabı. Adsl de böyle bir durum yok tabi...

Orda burda satılan kablosuz uydunet modem ler içinde aynı şey söz konusumu ?

Aksi takdirde kasa kurup çift ethernetten paylaşım vermek gibi yolları seçicem

• Uydunet 2 bilgisayara kadar ıp verebiliyor. Kablosuz modem veya access point ile istediğiniz sayıda bilgisayara dağıtım yapabilirsiniz. Bir sınırlama söz konusu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem

Uydunet 2 bilgisayara kadar ıp verebiliyor. Kablosuz modem veya access point ile istediğiniz sayıda bilgisayara dağıtım yapabilirsiniz. Bir sınırlama söz konusu değil.

Access point ile olmaz, router lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

+1, ama sadece roter ile, bazı arkadaşlar nasılsa router deyip adsl modem router kullanmaya çalışıyor ve maalesef olmuyor. ( Örneğin; 4 portlu bir router ile 4 adet kablo ile ve sınırsız kablosuz bağlanabilirsin)

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 16 Nisan 2011; 12:38:28 >
  • dostlar selamlar,

canımı sıkan bir husus var, başka bir konuya da yazdım ama buradan da sorayım. Bu konularda pek bilgili değilim baştan ssöyleyeyim.

Cuma günü netmaster cxc 150 kablo modem alarak ttnet'den uydunete geçtim. Forumda okuduklarım ile elimde ttnet'ten kalan rt-206 modemi kullanarak kablosuz internet kullanabiliyorum. Ancak iphone'la wi-fi üzerinden bağlanamıyorum. Ttnet kullanırken böyle bir sorunum yoktu. Bu durum normal mi? sadece dizüstü ile mi bağlanabilirim, iphone ile wi-fi'dan bağlanmak istiyorsam router mı almalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix1905

dostlar selamlar,

canımı sıkan bir husus var, başka bir konuya da yazdım ama buradan da sorayım. Bu konularda pek bilgili değilim baştan ssöyleyeyim.

Cuma günü netmaster cxc 150 kablo modem alarak ttnet'den uydunete geçtim. Forumda okuduklarım ile elimde ttnet'ten kalan rt-206 modemi kullanarak kablosuz internet kullanabiliyorum. Ancak iphone'la wi-fi üzerinden bağlanamıyorum. Ttnet kullanırken böyle bir sorunum yoktu. Bu durum normal mi? sadece dizüstü ile mi bağlanabilirim, iphone ile wi-fi'dan bağlanmak istiyorsam router mı almalıyım?

I-phone ile internete çıkabilirsin. Ancak bağlanamama problemin varsa bunu kablosuz modeminin ayarlarını kontrol ederek bulabilirsin. Ayarlar normalse. Air-Ties destek hattını ara ve problemini bildir. Sorununu çözersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: anahtar222

quote:

dostlar selamlar,

I-phone ile internete çıkabilirsin. Ancak bağlanamama problemin varsa bunu kablosuz modeminin ayarlarını kontrol ederek bulabilirsin. Ayarlar normalse. Air-Ties destek hattını ara ve problemini bildir. Sorununu çözersin.

Airties destek hattı ne alaka?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arris WTM-552A işimi görür o halde,

http://www.hepsiburada.com/Liste/arris-wtm-552a-4-port-voip-kablosuz-uydunetrouter-modem/ProductDetails.aspx?productId=bd100643&categoryId=3009802#Gorseller

• yaw bırakın şu uyduruk cihazları; alın bir motorola modem, yanına da linksys router babalar gibi...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anahtar222

quote:

dostlar selamlar,

Airties destek hattı ne alaka?

O kadar yazımdan ona mı takıldın. ? Dalgınlığıma gelmiş kullandığı router'ın destek hattını arasın. bunu düşünmek zor olmasa gerek insan için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: drnlcrgy

quote:

Arris WTM-552A işimi görür o halde,

http://www.hepsiburada.com/Liste/arris-wtm-552a-4-port-voip-kablosuz-uydunetrouter-modem/ProductDetails.aspx?productId=bd100643&categoryId=3009802#Gorseller

Modem güzel uydunet baglatacaktım. Alsamm mı diyorum. evde 2 pc (wireless ile) bir ps3 (kablo ile yada wireless iler) bir de iphone var. Bu modem ıle baglayabılırız heralde ne dersınız?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.