Şimdi Ara

25 mbps internet hızı nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
45.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu Türksat internetin 25 mbps hızı sizce iyimi? Birde 25 Mbps Uydunet Sınırsız İnternet ve HD Teledünya Temel Pakete geçmek istiyoruz önerirmisiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

25 Mbps İnternet Hızı Nasıl?

25 Mbps (megabit/saniye) internet hızı, orta ila yüksek hızlı bir internet bağlantısı olarak kabul edilir ve çoğu çevrimiçi aktivite için yeterlidir.

Yeterli Olup Olmadığını Belirlemek:

25 Mbps internet hızının yeterli olup olmadığı, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli faktörlere bağlıdır:

• Kaç kişinin aynı anda interneti kullandığı
    • Hangi cihazların kullanıldığı
    • Hangi uygulamaların ve hizmetlerin kullanıldığı

Genel olarak, 25 Mbps hız, aşağıdaki faaliyetler için uygundur:

• HD video akışı
    • Çevrimiçi oyun oynama
    • Birden fazla cihazın eşzamanlı kullanımı
    • Büyük dosyaların indirilmesi ve yüklenmesi

Ancak, çok sayıda kişi aynı anda interneti kullanıyorsa veya 4K video akışı, çevrimiçi oyunların rekabetçi modları veya çoklu dosya yüklemeleri gibi yoğun bant genişliği gerektiren uygulamalar kullanılıyorsa, 25 Mbps hız yetersiz kalabilir.

Diğer Hız Seçenekleriyle Karşılaştırma:

25 Mbps, yaygın olarak bulunan diğer internet hızlarıyla karşılaştırıldığında orta seviye bir hızdır:

• 10 Mbps: Temel internet kullanımı için yeterli
    • 50 Mbps: Daha hızlı video akışı ve çevrimiçi oyun için
    • 100 Mbps ve üzeri: Çok sayıda cihazın aynı anda kullanımı ve yoğun bant genişliği gerektiren uygulamalar için

İhtiyaçlarına En Uygun Hızı Seçme:

İhtiyaçlarına en uygun internet hızını seçmek için şu adımları izle:

1. İnterneti kullanan kişi sayısını belirle.
    2. Kullanılan cihazları ve uygulamaları göz önünde bulundur.
    3. İnternet kullanım alışkanlıklarını analiz et (örneğin, sıklıkla büyük dosyalar indirir misin?)
    4. Farklı hız seçeneklerinin maliyetlerini ve bulunup bulunmadığını araştır.

Bu faktörleri göz önünde bulundurarak, 25 Mbps internet hızının ihtiyaçların için yeterli olup olmadığına karar verebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • +
  • Download hızı 2700kb/s civarı olacaktır.
    Fikir olması açısından 10mbit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 8 Mart 2016; 19:11:57 >
  • 25mbit şahsen yeterli bir hız, akk ye takılıp 3mbit e düşünce fazla şok olmuyorsunuz. :) benim vodafone.net de 71mbit hızım vardı o hızdan 3 e düşmek berbat bir durum. rezalet durumdayız akk konusunda ülke olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Download hızı 2700kb/s civarı olacaktır.

hocam o nasıl fon müziğidir ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutyenigul

quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Download hızı 2700kb/s civarı olacaktır.

hocam o nasıl fon müziğidir ya :D

https://www.youtube.com/watch?v=0WeNSoEXyZs

• 50 aldım ben gereksiz geliyor 25 alsaydım keşke bu fazla dedim :) 25 çok iyi bir hız bence tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20 Mbps var bende 2 MB/s ile download yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • standart netflix 4k içeriklerini izlemeye yeterli bir hız, öyle düşün ,tabi kesintisiz bir 25mbps hız alırsan.
  • Ben kullanıyorum 25 mbps evde 4 kişiye yetiyor. Ama kotayı yüksek almak lazım hemen bitiyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Superonlinenin 25mbps akksız yani internet hızı hiçbi şekilde düşmeyen paketi 89 tl ben onu yaptırıcam az bi zamanım var o paraya daha iyisi var diyen yorum atsın yoksada ben bunu tavsiye ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkytype

Superonlinenin 25mbps akksız yani internet hızı hiçbi şekilde düşmeyen paketi 89 tl ben onu yaptırıcam az bi zamanım var o paraya daha iyisi var diyen yorum atsın yoksada ben bunu tavsiye ediyorum

Vodafone ayni altyapiyi kullanarak 100mbps interneti 65tlye veriyor. 50gb akksi var ama akkyi gecince hiz 24 oluyor. Ustelik gece akkden yemiyor akk bitse bile hiz 100 oluyor.
    http://www.vodafone.com.tr/Net/fibermax-anahtar-teslim-tarifeler.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 10 Haziran 2017; 19:37:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.