Şimdi Ara

UyduNet ÇifteFırsat Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Ttnet kullanıcısıyım ve hiç kullanmadığım ev telefonuna boşuna para vermekten bıktım,ve uydunete geçmek istiyorum.Uydunet çiftefırsat adı altında aşağıdaki gibi bir kampanya yapmış,aylık 30 tl karşılığında 25mbit/25gb kotalı net+ kablolu tv ve teledünya giriş paketi veriyor.Benim öğrenmek istediğim şey ise bildiğiniz gibi uydunette UykuYok adı altında bir uygulama var ayda ekstradan 9 tl verirseniz gece yaptığınız downloadlar kotaya işlemiyor,bende bazı aylarda bu uyku yok olayını yapmayı düşünüyorum.Bu uykuyok uygulaması her uydunet bağlantı türünde oluyormu oluyormu acaba.Umarım öğrenmek istediğim şeyi anlatabilmişimdir.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

http://turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,344

• Merhaba tabiki olur altyapınız müsait olduğu sürece yapabilirsiniz çünkü bulunduğunuz yerde uydunet alt yapısı var ama ne kadar kaliteli bir alt yapı olduğuna bağlı bunu mutlaka müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekiyor.Önce iyice bir öğrenin daha sonra bağlatabilirsiniz.İlerde sıkıntı yaşamayın Şu Sıralar TÜRKSAT 4B uydusunu fırlattı internet alt yapısı daha çok güçlenip genişleyecek.ilerde çok iyi bir alt yapıya sabit olucak ve daha yeni şeyler getiricek türksat. iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 21 Ekim 2015; 21:05:50 >

Uydu net Turksata alternatif olarak Tooway uydu internet de var geçen bende araştırırken karşılaştım Tooway Infinite diye sınırsız bir paketleri var 22 Mbps download 6 Mbps upload kullanabiliyorsun. Fiyat olarak biraz yüksek olabilir ama benim sana tavsiyem 25 gb lık bir paket var geceleri sınırsız download ve upload veriyorlar araştır derim , istersen ben bir kaç firmayı araştırmıştım linklerinide paylaşabilirim.

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

Merhaba.Ttnet kullanıcısıyım ve hiç kullanmadığım ev telefonuna boşuna para vermekten bıktım,ve uydunete geçmek istiyorum.Uydunet çiftefırsat adı altında aşağıdaki gibi bir kampanya yapmış,aylık 30 tl karşılığında 25mbit/25gb kotalı net+ kablolu tv ve teledünya giriş paketi veriyor.Benim öğrenmek istediğim şey ise bildiğiniz gibi uydunette UykuYok adı altında bir uygulama var ayda ekstradan 9 tl verirseniz gece yaptığınız downloadlar kotaya işlemiyor,bende bazı aylarda bu uyku yok olayını yapmayı düşünüyorum.Bu uykuyok uygulaması her uydunet bağlantı türünde oluyormu oluyormu acaba.Umarım öğrenmek istediğim şeyi anlatabilmişimdir.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

http://turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,344

Yıllardır uydunet kullanıyorum ve bu uyku yok paketi çıkınca ben neden 50/250 paketi kullanıyorum diye kendime sormaya başladım.Bence en mantıklı paket 25 Mbps + uyku yok paketi.DL kota kaygın yok 25 Mbps 5-6 cihaza kadar internet olarak LAN'da gayet güzel çalışır.Bence 50/250'in tek avantajı 4 Mbps UL olması.Ama UL/DL aynı anda olduğu zaman hatta şişmeler ve laglar başlıyor.Pingler yükseliyor.Türksat nedense diğer 50 Mbit paketlerini tedavüldende kaldırdı.Birtek 50/250 paketi var şu an yürürlükte ve fiyatı çok yüksek.Ben şahsen TV+internet 86 TL ödüyorum ve bence 50/250 paketi için değmez.Teorik olarak 50 Mbit hızda 250 GB Adil kullanım dalgasını [(Ne saçma bir kavramsa bu.Adil falan deyip adliyede bulursun kendini algısını mı oluşturmaya çalışıyorlar bilemiyorum ancak AKK, AKN gibi terimler yıl 2015 iken bana çok komik geliyor)] 40 saatte tüketmeniz mümkün yani 2 günden az süre içerisinde.Ondan sonra bende 50 Mbps / 250 GB hat var deyip ortalıkta gezinin bakalım.İnsanlar size sadece gülmez arkanızdanda laf edip durular 50 Mbps interneti varmış güya diye.

• Hiç kullanmadığınız kablo tv parasını sizden alıyorlar ev telefonu yok ama kablo tv var ister bağlat ister bağlatma uydunette aynı şekilde vodafone fiber yada süperonline fiber bağlat kafan rahat olsun altyapın varsa
    Engelli adayı | Disabled candidate
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Ben SOL kullanıyorum fiber 5 ay olucak paketim 75 gb akk olmasına rağmen her ay 350-400 gb download ve 100-150 gb upload yapıyorum hızım hiç düşmedi arkadaşlarıma soruyorum onlardada aynı oraya yazabilirler ama işlev yok hızı düşürmüyorlar sen sadece hizmeti kötüle Upload 5 mb/sn Download 30 mb/sn ile 50 mb/sn değişebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 23 Ekim 2015; 6:46:15 >
    Bizim köyde bir imamda superonline kullanıyor ttnet altyapısı var ama onda da hız düşmüyor.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.