Şimdi Ara

Uydunet bağlatıyorum pişman olurmuyum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta içinde gelip binaya kurulum yapacaklar millet.
    Online oyunlarda Ping sorunu olur mu?
    Masaüstüne wi-fi aparatı aldım 25 metre uzağım modeme (Komşunun netine) 76-80 Ping alıyordum arada uçuyordu ama Ping, kabloyla bağlansam böyle bir sorun olmaz herhalde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbir sorun olmaz hız neyse tam onu veriyorlar pinglede ilgili bi sorun yaşamazsın ben kendi adıma söyliyim çok memnunum bi ara akşamları baya ping artışı oluyodu aradıktan sonra çok kısa süre içerisinde düzelttiler kesinlikle öneriyorum.
    En son yaptığım hız testi:http://www.speedtest.net/result/6223061453.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0F8243CD -- 17 Nisan 2017; 16:23:3 >
  • 2 senedir kullaniyorum online oyun oynuyorsan bulasma.Cs go 90 dan asagisini goremedim oturdugun yere gore degisebilir memnun olanda var

• quote:

Orijinalden alıntı: DemBabus

2 senedir kullaniyorum online oyun oynuyorsan bulasma.Cs go 90 dan asagisini goremedim oturdugun yere gore degisebilir memnun olanda var

Benim cs:go da kimi zaman 55-60 kimi zaman 70-80 civarı seyrediyordu.
  • Bulunduğum bölgede ttnet berbat , 3 mbs hız alamıyorum sürekli kopuyor net.

Şuanlık 25 mbs alıcam hocam Ping çok farkeder mi hocam?

• Modeme uzak olmama rağmen 65 Ping alıyordum bazen hocam .

• Sıkıntı olmaz herhalde bu biraz bölgenin altyapısına bağlı o.Olacagini düşünüyorsan ikinci el bir modem al taahutsuz basla bir ay dene sonra taahutlu pakede geçersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk Deneyimim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell superonline düşünmezmisiniz ? Bütçenizi bilmiyorumda gerçi bulunduğunuz bölgede hangi sağlayıcı yaygınsa onu kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: RyDeR

Bulunduğum bölgede ttnet berbat , 3 mbs hız alamıyorum sürekli kopuyor net.

Ping bulunduğun bölgeye server'a uzaklığına ve servis sağlayıcının yurtdışı çıkışlarına bağlı olarak değişiklik gösterir indirme hızının pinge etkisi olmaz ayrıca ne olursa olsun bence 3mbitten iyidir 1mayıstan sonra hızın 16ya düşer 25Mbitlik bi paket alırsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0F8243CD -- 17 Nisan 2017; 18:16:3 >
  • RyDeR kullanıcısına yanıt
    Türksat'ta 25 lik paket kaldırıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: LastBanderam

quote:

Orijinalden alıntı: RyDeR

Bulunduğum bölgede ttnet berbat , 3 mbs hız alamıyorum sürekli kopuyor net.

Ping bulunduğun bölgeye server'a uzaklığına ve servis sağlayıcının yurtdışı çıkışlarına bağlı olarak değişiklik gösterir indirme hızının pinge etkisi olmaz ayrıca ne olursa olsun bence 3mbitten iyidir 1mayıstan sonra hızın 16ya düşer 25Mbitlik bi paket alırsan.

Hocam masaüstü PC ye bir wi-fi aparatı aldım dandik birşey .

Komşu sağolsun takılmalık verdi şifreyi , modemle aramda en az 25 metre var + aparat çok dandik tek antenli felan :)

Europa serverinde 62-75-80 ping alıyordum ama aparatın dandik olmasından olsa ki bi anda uçuyordu ping .

(BAĞLANDIĞIM BİNADAKİ ALTYAPI 15 YIL ÖNCE YAPILMIŞ) belki ben kabloyla bağlanınca ping sorunu yaşamam :)

• istanbul Şişli bölgesinde oturuyorum ttneteydim 8mbit kullanıyordum tabiki sözde 8mbit aldığım 6mbit filandı taşındık taşındığım binada altyapı mevcuttu 25mbit geçtim hız gördüm valla allah razı olsun 9 aydır hiç bir sorun yaşamadım lol de filan 45-50 ping görüyorum allah nazarlardan saklasın ttnet pişmanlıktır çare kablonet pişman olmazsınız
  • Cs go da 30 ping aliyorumda rekabetcide ama bf1 de 60 70 ping veriyor, bence superonline daha iyi

• badboysafak kullanıcısına yanıt
    Şişlinin neresi hocam bende kuştepedeyim bende düşünüyorumda uydunete geçmeyi
  • KabloNet'e geçerseniz kesinlikle pişman olursunuz, ama geçtiğinize değil şimdiye kadar geçmediğinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

KabloNet'e geçerseniz kesinlikle pişman olursunuz, ama geçtiğinize değil şimdiye kadar geçmediğinize.

günün sözü teşekkürler

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.