Şimdi Ara

Evde sadece ev telefonu var. Netspeed nasıl bağlatırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Evde sadece Türk Telekom'a ait ev telefonu var. İnternet yok. Telefonda babamın adına kayıtlı. Şimdi ben Netspeed bağlatmak istiyorum.
    Şuanda telefon hizmeti aldığımız aynı hat ve kablo üzerinden mi gelecek internet hizmeti? Eğer böyleyse bağlatıcam. Değilse ve yeni kablo falan çekilecekse hiç o işlere girmek istemiyorum. Ve telefonun babamın adına kayıtlı olması bir problem çıkartır mı?

Ayrıca Netspeed'de abonelik işlemleri nasıl oluyor? Evraklar falan yani. Şuanda evde aktif bir telefon hizmeti olduğu için eve ekip falan gelmesine gerek var mıdır? Özet geçebilecek olan varsa çok sevinirim...

• Telefon üzerinden işleme almazlar sanırım, yeni üyelik yapmanız gerekli. Başvuru yapıyorsunuz telefon ile kargo ile evraklar geliyor. Kimlik fotokopisi ve imza ile geri karşı ödemeli gönderiyorsunuz. Ekipler bağlamaya geldiğinde de yakalayabilirseniz eve giden bir kablom var hali hazırda çalışan şu numara, bunun üzerine bağlayabilirsiniz diyebilirsiniz. Sanırım bu şekilde bir sorun olmaz. Tabi telefonun karşı tarafındaki hat gider.
  • Teşekkür ederim cevabınız için. Mail atmıştım cevap vermişler.

Telefon hizmetine dokunmadan aynı hat üzerinden verebiliyorlarmış. Telefon hizmeti babamın adına kayıtlı olduğu içinde babamın kimliği ve imzası ile muvafakatname alıyorlarmış. Yani bağlanabiliyormuş onu öğrenmiş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetrzi2 -- 24 Ocak 2018; 19:56:4 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.